» »

Pritožbe 2

Pritožbe 2

««
17 / 18
»»

OwcA ::

Sicer cenim tvojo skrb, ampak to ni pravi način. Ne zaklepamo radi, očitno je da so to teme o katerih ima veliko veliko za povedati. Prečiščevanje idej je ena izmed funkcij foruma in temu nočemo stati peveč naproti.

Če se strinjaš, da ne boš več pomagal na ta način (kaj drugega, recimo opozarjanje moderatorjev, je seveda dobrodošlo), to pritožbo brez težav vzamem kot opravičilo, ali natančneje pojasnitev početja, in ti jutri prekličem naziv.
Otroška radovednost - gonilo napredka.

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: OwcA ()

strictom ::

Se strinjam ja. Kulj.
"Violence is the last refuge of the incompetent" - Salvor Hardin

BigWhale ::

> Nisem pravna ampak fizična oseba.

Mogoce celo kak inspektor tole bere in ga bo zanimalo kaj vse preprodajas :P

Boeing ::

Veliki kit: Kar naj pride, mu z veseljem pokažem... Od tega, kar prodam, plačam davek. Slovenski državi, da ne bo pomote.

Kar je pa ponavadi itak edino, kar zanima inšpektorje.
Ko segaš po zvezdah ne skrbi, če kakšno zgrešiš... Morebiti ujameš Luno...
R50e AS355n, T-Rex600FBL, T-Rex500FBL, T-Rex450FBL, Futura + JetCat 200SX

BigWhale ::

Gnjik! Torej si pravna oseba. Jah, cenik oglasevalcev bi bil zate, ne pa mali oglasi. :P

Boeing ::

Spoštovani kolega Barakuda mi je pobrisal post v temi "Eksplozije pretresle britansko prestolnico", ker naj bi bil v nasprotju s 1. točko 1. člena pravil.

Dotična alineja pravi: Prepovedano je spodbujati k narodni, rasni, verski, spolni ali drugi neenakopravnosti, k nasilju in vojni ter izzivati narodno, rasno, versko, spolno ali drugo sovraštvo ali nestrpnost.

V postu sem opisal kako bi s klinom izbili klin - s podminiranjem določene infrastrukrute v deželah, iz koder izhajajo domnevni krivci za zadnje teroristične napade, jim s tem vzpodbuditi strah in vsaj teoretično vzpostaviti ravnovesje moči, tako kot se je to počelo med hladno vojno med SZ in ZDA.

Zanimalo me je mnenje ostalih sodelujočih na forumu, ali bi se s takšnimi in podobnimi kontra grožnjami dalo ustaviti teroristične napade in NE spodbujati verske oz. kakršnekoli druge oblike nestrpnosti.

Na koncu sem izrecno napisal, da je ideja proti vsem pravilom vseh obstoječih vojaških doktrih, mednarodnih organizacij in humanosti.

Mislim, da upravičeno ZAHTEVAM, da se vspostavi originalno stanje mojega sporočila in se dopusti normalno in civilizirano debato o morebitnem vojaškem posredovanju ter da se neha izvajati politika sterilnosti.
Ko segaš po zvezdah ne skrbi, če kakšno zgrešiš... Morebiti ujameš Luno...
R50e AS355n, T-Rex600FBL, T-Rex500FBL, T-Rex450FBL, Futura + JetCat 200SX

Barakuda1 ::

Spoštovani uporanik Boeing


Skladno s prvali moderiranja, bom svoj ukrep izbrisa dodatno obširneje obrazložil.

Vaš post je bil izbrisan zaradi kršitve 1. točke. 1. člena pravil ST, ki se glasi:

Prepovedano je spodbujati k narodni, rasni, verski, spolni ali drugi neenakopravnosti, k nasilju in vojni ter izzivati narodno, rasno, versko, spolno ali drugo sovraštvo ali nestrpnost.

Navedena določba je jasna sama po sebi in pravzaprav ne potrebuje dodatnih pojasnil.

Kljub vsemu pa nekaj pojasnil (v zvezi z izbrisanim prispevkom) vendarle ne bo odveč.(že zaradi drugih sodelujočih)

Res je bil prispevek zastavljen v vprašalni obliki, kar pa v ničemer ne spremeni dejstva, da se tudi v takšni (vprašalni obliki) da aktivno spodbujati nasilje in vojna.

Lep primer je naprimer vprašalni stavek. "kaj pravite na to, da pobijemo vse, ki imajo modre oči, ker ogrožajo nas, ki nismo tako prikupni" (poanta je jasna)
Tudi z vprašanjem se lahko spodbuja nedopusten pogrom.

V nadaljevanju svoje pritožbe med drugim navajate

V postu sem opisal kako bi s klinom izbili klin - s podminiranjem določene infrastrukrute v deželah, iz koder izhajajo domnevni krivci


Kot prvo, je vaša trditev glede na zapisano neresnična, saj ste v orginalu predlagali miniranje mošej, torej verskih objektov, s čemr ste dodatno kršili inkriminirani člen, saj ste s tem neposredno pričeli vspodbujati tudi versko nestrpnost.

Je pa zanimivo, da celo sami v pričujoči pritožbi navajate, da naj bi se hudodelstva izvajala v v deželah, iz koder izhajajo domnevni krivci.
Torej v neki tuji državi, proti nekemu drugemu ljudstvu (etnosu) od koder domnevno (niti ne zagotovo) prihajajo teroristi, kar le potrjuje moje prepričanje o upravičenosti izbrisa, saj ne more biti več dvoma, da je vaš prispevek v nasprotju s prvo točko. 1. člena pravil.

Moja odločitev je, kakršna je in je ne bom spremenil.

V kolikor pa menite, da je moja odločitev kljub vsemu napačačna, se s pritožbo obrnite na TP (tajno policijo) ki v spornih zadevah sprejema končne in nepreklicne odločitve.

Ali bo vaš prispevek objavljen ali ne, bo torej v primeru pritožbe naslovljene na TP, odvisno od njihovega stališča.

Barakuda1

Boeing ::

Zresnite se. Šlo je za popolnoma hipotetično vprašanje o mnjenju ljudi o popolnoma nerealni in nemogoči situaciji in ali bi s tem pridobili protiutež terorističnim grožnjam.

Kar se foruma tiče ne bo nihče do nikogar nestrpen, nihče ne bo nikogar podminiral in nihče izmed nas ni terorist.

Kot prvo, je vaša trditev glede na zapisano neresnična, saj ste v orginalu predlagali miniranje mošej, torej verskih objektov, s čemr ste dodatno kršili inkriminirani člen, saj ste s tem neposredno pričeli vspodbujati tudi versko nestrpnost.

Si že slišal za nadpomenke ? Infrastruktura je nadpomenka mošeji, oz. katedrali, če ti je tako ljubše.

saj ne more biti več dvoma, da je vaš prispevek v nasprotju s prvo točko. 1. člena pravil.

Prehitro zaključuješ, jaz pa sem vprašanje morebiti preveč konkretiziral. Pravilno bi bilo bolj splošno. Da se potem nebi obešali na versko nestrpnost.

Vera niti ljudstvo (narod) kot tak nimata tu popolnoma nobene konkretne zveze. Čisto slučajno so "prizadeti" teroristi (po vsej verjetnosti) muslimani in čisto slučajno imajo muslimani mošeje, v katerih se zadržujejo in so zato lahek cilj. Če bi bila situacija drugačna in bi napadali, recimo, indijski budisti v imenu Bude, bi zapisal "dajmo jim zagrozit s podminiranjem njihovih templjev". Ker so tam najbolj ranljivi, in ne zato ker so budisti in niti slučajno ne zato, ker imajo templje. Napasti šole, recimo, se pa ne spodobi. Pa bolnic tudi ne.

Get the point ?


Vsiljivi ste postali, in pokroviteljski. Smrdi po cenzuri. Ne upate pustit odprte skrajno provokativne debate, ker se zavedate, da nimate jasno razčiščenih pojmov o tem, kje se vleče meja med svobodo govora in kratenjem ustavnih pravic, zato takšne in podobne zametke debat raje pobrišete.

Vsak ima svojo pamet. Če jo zna uporabljati, toliko bolje. Če pa se bo kdo na podlagi debat v tem forumu odločil, da so konkretno muslimani bad guys, pa ima do tega, poudarjam, ustavno pravico - in glede tega ne moreš, Barakuda, kot moderator popolnoma nič. Jasno ?
Ko segaš po zvezdah ne skrbi, če kakšno zgrešiš... Morebiti ujameš Luno...
R50e AS355n, T-Rex600FBL, T-Rex500FBL, T-Rex450FBL, Futura + JetCat 200SX

Primoz ::

Boeing: Barakuda ti je odgovoril. Njegova odločitev v zvezi s tvojim postom je dokončna (nobena količina skakanja v zrak je ne more spremeniti). Če bi rad razpravljal o koristnosti miniranja verskih objektov (določene religije) ali o tem, kako je treba vse pripadnike [neke verske skupnosti] pobit, si najdi drug forum.
There can be no real freedom without the freedom to fail.

cirecire ::

Dragi Barakuda1...veliki moderator...

Tudi moj post o arabcih je včeraj zvečer skrivnostno izginil...in kot mi navajaš razlog, naj bi kršil tisti vaš famozni 1. člen...ki se ga vedno poslužujete samo takrat, ko nekdo kritizira arabce.

In kaj je bilo tako spornega v mojem postu o arabcih? Ali na tem forumu človek ne sme napisati, da muslimani vedno jedo z desno in da ne uporabljajo toaletnega papirja...ali pa mogoče človek ne sme več napisati, da tam skoraj ni diskotek in alkohola...

Vse to, kar sem napisal je dejstvo in za tem trdno stojim.

Naj samo dodam, da v bistvu niti na pričakujem, da se bo moja pritožba resno obravnavala, ker natančno vem kakšna mainstream politika vlada na tem forumu v rubriki "problemi človeštva".

Žalostno je samo to, da se cenzurira mene, ki sem poleg Thomasa eden redkih na tem forumu, ki ima malo drugačno mnenje o svetovnh problemih od tiste levičarske-mirovniške večine, ki vlada na tem forumu.

Bom pa zdaj mogoče začel pisati parole..."Vsega sta kriva Bush in Blair", "Guantanamo je najhujši gulag na svetu", "Izrael je zločinska država, ki zatira Palestince", "Terorizem je samo odgovor na ameriški imperializem"....

......pa bom verjetno bolj popularen pri moderatorjih in me bodo mogoče kdaj še celo citirali in se strinjali z mojimi posti.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: cirecire ()

korenje_ver2 ::

tale omega blu mi gre na zivce... ze dlje casa.

izklop omejitev povezav pri windows xp?

Primoz ::

Ti tudi meni ... že dalj časa, pa se vseeno nič ne zgodi >:D

Če želiš, da se bo kaj zgodilo še napiši, kaj točno ti ni všeč.
There can be no real freedom without the freedom to fail.

Barakuda1 ::

Spoštovani uporanik cirecire


Skladno s prvali moderiranja, bom svoj ukrep izbrisa dodatno obširneje obrazložil.


Tvoj post je bil izbrisan, ker je bil napisan v izjemno žaljivem tonu in na način s katerim se lahko

spodbuja k narodni, rasni, verski, spolni ali drugi neenakopravnosti, k nasilju in vojni ter izziva narodno, rasno, versko, spolno ali drugo sovraštvo ali nestrpnost

Kar se pa drugega dela tvoje "ugotovitve" tiče, pa ti lahko povem, da boš tudi v primeru, če boš

zdaj mogoče začel pisati parole..."Vsega sta kriva Bush in Blair", "Guantanamo je najhujši gulag na svetu", "Izrael je zločinska država, ki zatira Palestince", "Terorizem je samo odgovor na ameriški imperializem"....



doživel enako usodo, če bodo ti prispevki žaljivi ali bodo v nasprotju s pravili ST.

Ne boš ne prvi in ne zadnji, ki mu je post izbrisan, ker je (bil) žaljiv do predsednika ZDA ali katere druge suverene države.

korenje_ver2 ::

primoz, nared tko da lahko brisem poste od omega bluja...

moti me pa njegov odnos. obnasa se kot en 10 letnik, ki se igra 20 letnika. karkoli ze na zivce mi gre... poleg vesoljca...

Zgodovina sprememb…

Primoz ::

korenje: torej ti gre na zivce? Ali se ti zdi da pocne kaj proti pravilom?

Ce ti gre samo na zivce, ti ne morem pomagat.
There can be no real freedom without the freedom to fail.

korenje_ver2 ::

primoz, oni pa lahko brisejo poste, ce so po pravilih? malo se pocutim diskriminiranega... ah jah tko pac je v forumski monarhiji oz. forumskem komunizmu al diktaturi... pac karkoli ze...

Primoz ::

korenje: a daš link do brisanja postov, ki so bili po pravilih? To bi bila resna pritožba, na katero bi ti verjetno celo odgovorili >:D
There can be no real freedom without the freedom to fail.

Boeing ::

Veliki bwana je spregovoril. Bojte se, ponižno ljudstvo, bojte se!

Če bi rad razpravljal o koristnosti miniranja verskih objektov (določene religije) ali o tem, kako je treba vse pripadnike [neke verske skupnosti] pobit, si najdi drug forum

Ne, spoštovani Primož, ne bom skakal v zrak zaradi te teme, niti zaradi foruma in še najmanj zaradi tebe in tebi podobnih. Toliko da veš - da ne boš slučajno mislil, kako si pomemben in da moje življenje brez tebe ne obstaja in da me mogoče lahko celo cenzuriraš. Ne moreš me - če sem si zamislil, da bom na tem forumu nekaj povedal, potem tudi bom. In to tako, da se ti še sanjalo ne bo, kaj piše. OK ?


Še enkrat in tokrat zadnjič na to temo, potem se s tem ne bom več ukvarjal. Imam pametnejše delo:

[brisanje določenih stvari bi bilo nesmiselno, če bi dopuščali njihovo objavo v pritožbah --Primož]

Tako, zdaj pa še enkrat preberi napisano in se počuti zadoščenega, da si me začasno utišal.





Mimogrede sem pogledal pasico, ki pravi: "Zakoniti nadzor v Sloveniji. Kako varno se počutite ? Pomislite še enkrat..."
Ironično, ne ?
Ko segaš po zvezdah ne skrbi, če kakšno zgrešiš... Morebiti ujameš Luno...
R50e AS355n, T-Rex600FBL, T-Rex500FBL, T-Rex450FBL, Futura + JetCat 200SX

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Primoz ()

Microsoft ::

Je kak poseben dan oz. dva, da zadnja dva dni ni nobene nove novice?


by Miha
s8eqaWrumatu*h-+r5wre3$ev_pheNeyut#VUbraS@e2$u5ESwE67&uhukuCh3pr

njok ::

Ko boste odpirali Pritožbe 3 v naslovu nekako nakažite, da je tema namenjena pritožbam nad ukrepi moderatorjev, zraven pa odprite se eno misc., za poste kot je zgornji. Ker sicr ne bo slo tako kot si zelite. ;)

ZiPi ::

V tej temi z malim oglasom sem prejel opozorilo moderatorja. Ker nevem, kaj sem naredil narobe sem mu poslal prijazno vprašanje (ne pritožbe!) o tem, kaj sem naredil narobe. V odgovor sem prejel citat 36. člena o javnosti pritožb.:) OmegaBlue upam da boš lahko tako prijazen in mi tu obrazložil kaj sem napisal narobe:\

LP, ZiPi
MSI GX700

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: ZiPi ()

OmegaBlue ::

Ekhem

  • Če prodajate navedite vsaj okvirno ceno.
Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity.

msms ::

Zakaj ste mi izbrisali odgovor v tej temi. Drugi tudi v tej temi dosti pametujejo.

OwcA ::

Tvoj odgovor je bil zbrisan v "paketu" z osmimi drugimi in je bil posledično izbrisan predvsem zato, ker se je nanšal na neobstoječe odgovore.
Otroška radovednost - gonilo napredka.

msms ::

ok

MEDENA ::

Stepni Volk ::

Enako, kot po ZS: Kaj te moti?

MEDENA ::

Fak ker odnos od članov pa sej to ne moreš več verjet kaka diktatura....

Zakaj je bil moj link brisan ?

Stepni Volk ::

Prvič sem brisal zato, ker teme o 5.1 zvočnikih obstajajo, npr.: [5.1] multimedijksi zvočniki 10k - 30k SIT... in bi verjetno prej dobil odgovor v podobni temi. Nekaj tem je tudi takšnih, kjer primerjajo po dva para.
A ker je tema, v kateri si vprašanje objavil, o zvočnikih, sem stvar preklical. Dasiravno v njej debatriajo bolj zagreti audio-fili, kar si po odgovoru morda že ugotovil.
V drugo sem ga brisal, ko sem odstranjeval pojasnilo o izbrisu... hitro uvidel, da sem napačno kliknil, ter to popravil. Vse se je odvijalo v roku 1 minute in 43 sekund, s tem da dejansko tvoje sporočilo ni bilo vidno uporabnikom:
05.08.2005 od 14:39:01 do 14:39:17, ponovno od 14:40:09 do 14:40:26... skupaj 16 + 17 = 33 sekund.

korenje_ver2 ::

pr men je ovca tut kr neki brisala na
LEGO kocke za malo večje otroke
ne da bi zbrisala ostalih odgovorov oseb, ki so me zalili... tako je ovca samo brisala mojih obrambnih odgovorov, ki niso zalili. in na koncu sem jz izpadel kot en lolek, ki ne zna sestavit avta iz lego kock.

OwcA ::

Predvsem si izpadel kot trol. ;)

Kakorkoli že, na takšne podrobnosti velja misliti, ko pišeš svoj prvi odgovor in ga kanček bolj utemeliti. Tako se tema verjetno ne bi sprevrgal v vzajemno zbadanje.
Nekje je bilo treba narediti konec. Če bi bil bolj pozoren, bi videl, da sem tako brisal, da je šlo najprej nekaj odgovorov kjer so žalili tebe, preostanek je bil bolj ali manj samo sklic na neobstoječe odgovore. Opozoriti velja tudi na dejstvo, da si niti nisi izvolil prebrati članka, preden si komentiral in da si prvi spustil nivo debate z uporabo besed kot je "retardiran".
Otroška radovednost - gonilo napredka.

korenje_ver2 ::

prebral nisem, sem pa pogledal slikice v clanku. s svojim znanjem o tem kar vem o lego kockah in o strojnistvu, sem dojel da sam ni izdelal kock za motor, tako kot so drugi trdili. nato se je vsul val obtozb name, da kao ne znam sestavit kej takega. nato sem odgovoril da nisem retardiran al neki tazga...
torej ovca, zbrisi vse poste, kjer omenjajo besedo "korenje".

sam zanimivo je pa da so sam meni oporekal, da ne znam tega sestavit. medtem ko drugim niso, ki so trdili enako kot jaz... mogoce ma tist skupek motenih ljudi kej proti men...

Zgodovina sprememb…

OwcA ::

Tvoje težave z bralnim razumevanjem nimajo kaj dosti skupnega z vprašanjem legitimnosti moderatorskega posega.

Pritožba in pobuda za nadaljne ukrepe zavrnjena.
Otroška radovednost - gonilo napredka.

korenje_ver2 ::

ne vem od kje ti ideja da imam tezave z branjem in razumevajem. sam vidim da si isti kot ostali otroc na tem forumu.

Zgodovina sprememb…

strictom ::

Sicer staro ampak vseeno. Sem šele zdaj opazil. Zakaj mi je Stepni Volk brisal post v temi funny and cool links?

Podal sem link in spodaj kratek odlomek iz link.

Originalen post:

Pure Pwnage. Na team speaku je bla debata in pogovor s člani s PP casta. Zelo zanimivo in zelo dolgo. 30Mb.

"If your gonna own Dave in Smash brothers, then Jeremy wil have to spank your ass"

...

Zakaj? Je kaj proti pravilom?:\
"Violence is the last refuge of the incompetent" - Salvor Hardin

Stepni Volk ::

STRiCtom - moja napaka. Sem jo že odpravil. V omenjeni temi brišem vsa sporočila (tudi za nazaj), ki ne vsebujejo povezav. Žal FF ne update-ira pravilno strani, potem ko določena sporočila izbrišem... očitno bom moral presedlati na Opero.
V vsakem primeru, hvala za opozorilo in opravičilo za izbris.

LP,
Stepni Volk

strictom ::

Opravičilo sprejeto. Ni blema samo da si mi dal eno novo grajo za FF v vojni Opera vs. FF :D
"Violence is the last refuge of the incompetent" - Salvor Hardin

Izy ::

Iz teme klik:
Caligula, tebi pa zadnje čase nekam dosti stvari gre na jetra...
Bo treba kako tabletko popit in na kako psihiatrično srečanje, da ne pregoriš od nervoze.

[Argumentirana debata je zaželjena.]

[Ta odgovor je spremenil Stepni Volk dne 08.08.2005 ob 12:18:33.]
[Ta odgovor je izbrisal Stepni Volk dne 08.08.2005 ob 12:18:04.]
[Ta odgovor je ustvaril Izy dne 08.08.2005 ob 11:05:55.]

Dej preberi vse žaljivke, ki jih je v zadnjih nekaj dneh ta človek napisal večjemu številu uporabnikov in potem mi še razloži, če so vse njegove prostaške izjave argumentirane:
preberi to
...šele potem ko boš zbrisal njegove poste, ti z velikim veseljem prepuščam brisanje mojih.

Stepni Volk ::

Izy - druge omenjene teme ne moderiram. V omenjeni temi o Humarju, pa je brisanih kar nekaj sporočil, ne samo in zgolj vajinih.

Izy ::

Razumem in me sploh ne moti, da si brisal moj post. Moti me, da se postov takih prostakov ne briše oz. se mu ne dodeli kar strožjih sankcij od rudisa. Če niso v tvojem oddelku, potem naj jih brišejo tisti, ki imajo ta oddelek na čez.

Vajinih? Saj njegovega nisi brisal.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Izy ()

Stepni Volk ::

Zato imamo pritožbe. Seveda lahko stvar pospešiš tako, da pošlješ ZS vsem moderatorjem za določeno temo. Klikni na Forum in poglej, kdo kje moderira.
Vsakih tovrstnih opozoril smo seveda veseli.

strictom ::

Stepni volk še en zmota zaradi FireFoxa:D

V Funny and cool links :)
Poslano: 01.08.2005 01:00:04 | odgovori
"Violence is the last refuge of the incompetent" - Salvor Hardin

Stepni Volk ::

#@#*! Bom moral v službi ponovno pregledati z Explorer-jem. :(
Drugače pa, popravljeno.

Tilen ::

Stepni Volk, ce si se tukaj enkrat odlocil, da bos brisal komentarje to tudi pocni ali pa sploh ne.
413120536c6f76656e696a612c20642e642e

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Tilen ()

redspeed ::

pritožba na ravnanje moderatoja - Caqka

Se pardoniram, nisem opazil teme Pritožbe. Ne morem verjet. Res ste super :)
Hvala za opozorilo Primož. Lahko zbrišete stari post za Caqko iz Zvok&Slika.

Prilagam moj misplaced post.

Prosim, da razmislite o odklepanju posta, ki ga je caqKa zaklenil.

Hvala in LP
-------------------
Pozdravljeni,

To se še mi ni zgodilo na nobenem forumu.

Objavil sem post o težavah z PC2TV (upam, da je še tam).
Danes pogledam kaj je novega in post je zaklenjen. Zakaj?

Prilagam novi post kot odgovor na prejšnjega.

Drugače imam na Slo-Techu same ZELO pozitivne izkušnje in me tako obnašanje čudi.

Kaj menite?
Moderatorji?

Lep dan želim.
--------------------------
Gospodič Caqka,

Glede na to, da si zaklenil temo ne morem odgovoriti v tisti post. Zelo pametno.
A mogoče veš zakaj si jo zaklenil. Oz. a veš zakaj se na forumih teme zaklepajo?
A sploh veš kaj pomeni bit moderator na nekem forumu in kaj je njegova funkcija?

Ne bi se spuščal v take debate ampak prosim posvetuj se malo z drugimi, bolj izkušenimi in modrimi od tebe.

To če ti ne veš kaj pomeni trganje slike, oz. nimaš izkušenj s tem pojavom, še ne pomeni, da morda kdo drug tukaj ne bi mogel pomagat.
Ali pa si ti mogoče edini zemljan, ki ve VSE?

Če je mogoče kdo kaj nagruntal mi lahko piše na tomi76@gmail.com

No še odgovor na 1 in 2

1. Seveda sem. In? A not mogoče kaj piše o mojih problemih. Pravzaprav sem prebral vse poste v splošnih nasvetih a nisem našel nič takega. Če sem spregledal se posipam s pepelom.

2. Resnično se mi zdi tema prenatrpana in nepregledna. Morda bi lahko padel kak komentar če ne bi zaklenil teme.

Slo-tech ima zelo lep forum in zelo urejen kar se politike obnašanja tako moderatorjev kot tudi "navadnih" obiskovalcev tiče.
Ti ZELO kaziš to podobo. Tudi v kakšnem drugem postu bi se kaj našlo.

Prosim za razmislek.

Hvala in LP

CaqKa ::

oddelek zvok in slika je zelo razvejan oddelek, zato ima nekaj sticky tem, pri katerih se držimo striktno, da popredalčkamo lepo vse tam kot treba.
ker se tvoj problem lahko lepo umesti v sticky temo 'pc na tv splošni nasveti', pomeni da si kršil 5. člen pravil


torej, pride uporabnik v oddelek zvok in slika iskat informacijo, o tem kako si računalnik priklopi na tv. aha najde sticky temo in jo prebere. recimo pa da ima enak problem kot ti. ampak ker smo tebi dopustili, da si naredil novo temo, pač ne najde odgovora na svoje vprašanje. ergo: bolje če se podobne teme zaklepajo in preusmerijo v že obstoječe teme.
aja. pa razločevali teme nebomo, ker kot sem že zgoraj povedal je oddelek že precej razvejan in še zato ker so splošna navodila v prvem postu praksa pa je, da se za advanced vprašanja postavi vprašanje v tisti temi.

>>> Ti ZELO kaziš to podobo. Tudi v kakšnem drugem postu bi se kaj našlo.

daj linke do tem.

mtosev ::

Meni ova izjava od Caligula moti:

"Neiskrenost pa vse to.."

Da lažem pa take stvari me motijo.

Tu.
Core i9 10900X, ASUS Prime X299 Edition 30, 32GB 4x8 3600Mhz G.skill, CM H500M,
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro
moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013

perci ::

mtosev: Ne vidim, kaj je spornega - pravzaprav ima Caligula point.

OmegaBlue ::

V četrtek 11.8.2005 sem med zasebna sporočila prijel pritožbo uporabinka rovtar, po 36. členu pravil so vse pritožbe javne zato prilagam prtožbo:

rovtar

registriran:
17.08.2004
Poslano: 11.08.2005 17:33:13 | odgovori
pa kva si ti mal neumn al kva dej polgej druge mater kašn kreten debil nimaš nč druzga za delat kt moje poste birsat al kva prokleta budala debilna dej vsaj napiš kva je narobe ne sam ena pravil k jih znam že na pamet

ASUS P4C800-E Deluxe 550W LC6550 1x120mm silent Gold Edition
Intel Pentium M dothan 1.9 ghz ADATA Vitesta DDR 566 2x512
Sapphire Radeon x800xt pe vodno vse:)


Uporabnika obveščam da je bil njegov oglas brisan (večkrat) zaradi (večkratne) kršitve pravil malih oglasov, ki zahtevajo za predmet prodaje vsaj okvirno ceno.

Pričakujem odgovor.
Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity.

Good Guy ::

joj kok si ti butast poglej kok ton je drugih oglasov kjer piše cena po dogovoru sicer pa to vs nč ne briga za kok jst eno stvar prodajam
http://goo.gl/7ItKpU
Naj računalnik dela za vas^^
««
17 / 18
»»