» »

Project IGI

Project IGI

einstein2 ::

KAko se v IGI-ju konca šesti nivo? poskusil sem vse mozno in nemozno. HELPPP!

bastadu ::

Malo opiši plato, ker se ne spomnim kera je že šesta...

element ::

Sej ni tok težek špil............če znaš....kot jest.... :D Dej mal opiš kera je to 6, ker sm IGIja obrnu že kr neki cajta nazaj. :)

Aljo1 ::

einstein2 ::

hmm. to je tisti livel ko moras najprvo postrelit neki folk pobrat C4, pol ugasnit generator, pol se po žicah od dalnjovoda spustis v drugo bazo, tam s c4 razneseš 2 tanka za benz, pol pa neki folk spizdi z limuzino nekam, pol pa n vem vec kaj naret.

frudi ::

ko se tista limuzina odpelje, morš it v ono stavbo, izpred katere je odpeljala. tam not pobiješ še par folka in morš še pregledat par 'file cabinets' (neke omare s predali). v eni od omar kao najdeš neke dokaze in to je to...
1ACDoHVj3wn7N4EMpGVU4YGLR9HTfkNhTd... in case I've written something useful :)

element ::

Hja, tko sm jest naredu: Prplaziš se čez eno hišo v bazo, greš za kasone, skočiš na enga, skočiš čez zid, postriliš enga z puško, tm v uni bajti eni streljajo v tarče, greš na desno, udreš od zadaj v tisto not, najdeš health pak, greš v dvorano, postreliš folk (pazi snajperja, k te zadane tud čez tovornjaka), pobereš orožja in plastičn eksploziv, greš vn, postreliš folk v eni hiši, se odpraviš na drugo stran do generatorja, tam vse postreliš, izklopiš generator, greš nazaj do one hiše, ki si jo prej počistu, jo počistiš še enkrat in takoj šibaš do dalnovoda (pripravi puško, ker ko se po žici naprej spustiš te edn čaka, pol greš kr takoj naprej po žici, prideš do enga mesta, k ne moreš več po žici naprej, splezaš dol, pobiješ vse okoli, šibaš naprej pod žico, prideš do štaba, skočiš čez ograjo, pobiješ ene 5 ljudi, greš za taka 2 velika valja, nastaviš c4, zbežiš stran, se skriješ za hišo, raznese, limuzina pobegne, greš tja, kjer je bla limuzina, tm je še ene par ljudi, pa pejt not v skladišče, pa notr se sprehaji od omare do omare, pa jih odperi in pregleduj (pazi se ljudov s PuškamiTM), pol k vse preiščeš ti pove, da si najdu dokaze, pobegneš vn od tm in je mission completed. :D Uf, sm se namatru, da sm tole spisu...


PS:
Pozabu sm na tank, katerega razbiješ z bazuko, ki jo najdeš v hiši skozi katero v bazo 1 prideš, drugo najdeš tam, ko skočiš čez en tak betonski zid, k unmo k ma puško in je polhn takih zelenih kišt tm.
Good luck... :)

einstein2 ::

aa thnx peljcanu in vsem ostalim! ratalo je!!:D:D:D

element ::

Ce boš pa se za kakšno sobo pomoč rabu, pa kr napiš. :D


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Max Payne 2 (strani: 1 2 3 4 5 )

Oddelek: Igre
23018779 (2583) ahac
»

gta vice city (strani: 1 2 3 411 12 13 14 )

Oddelek: Igre
69249311 (13914) Heavy
»

Half Life 2 pomoč pri igranju (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Igre
1027610 (4486) baguvix
»

Return to the Castle W problem

Oddelek: Igre
271770 (1363) Fresh Prince
»

Return to castle Wolfenstein

Oddelek: Igre
271678 (1001) GaPe

Več podobnih tem