Forum » Zvok in slika » Prirejanje SLO DVD podnapisov k filmu
Prirejanje SLO DVD podnapisov k filmu
Crim ::
Lep pozdrav vsem! Zahvaljujem se vam ze vnaprej ce mi boste pomagal ali pa mi vsaj skusal.
Moj problem je najslednji:
Kako bi za nek DVD film uslkladil podnapise pri tem ko subripas angleske subtitle iz DVDJA in downloadas SLO iz neta pri tem pa se casi ne ujemajo?
Prosil bi da mi nekod napise postopke kako bi to naredil z programom SUBTITLE Workship.
Moj problem je najslednji:
Kako bi za nek DVD film uslkladil podnapise pri tem ko subripas angleske subtitle iz DVDJA in downloadas SLO iz neta pri tem pa se casi ne ujemajo?
Prosil bi da mi nekod napise postopke kako bi to naredil z programom SUBTITLE Workship.
- odklenil: CaqKa ()
DamoskinoS ::
jov...
evoti...ce ti to kaj pomaga. Je pa ex-jeziktko da ce ne znas bivsega jezika bo tezka...
Tuki je ena razlaga!
evoti...ce ti to kaj pomaga. Je pa ex-jeziktko da ce ne znas bivsega jezika bo tezka...
Tuki je ena razlaga!
Nikoli v tardečo, naredil boš nesrečo!™
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | [DivXviD] Subtitle Workshop urejevalnik podnapisovOddelek: Zvok in slika | 12633 (1291) | KiNgKoNgX |
» | Simpl in efektiven urejevalnik podnapisov?Oddelek: Programska oprema | 1743 (1539) | slitkx |
» | DVD+dodatni podnapisi (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Zvok in slika | 77887 (20023) | CaqKa |
» | Prevajanje podnapisov [problem]Oddelek: Pomoč in nasveti | 2270 (2082) | T-h-o-r |
» | Podnapisi,jih premikat?Oddelek: Programska oprema | 1193 (992) | grex |