Forum » Pomoč in nasveti » 100% ni Sasser, simptomi podobni -- win xp sp2
100% ni Sasser, simptomi podobni -- win xp sp2
sivi01 ::
Živjo.
Rad bi prišel stvari do dna in me zanima, če je še kdo naletel na podobno težavo.
P4 WIN XP SP2, čisti install, po 14 dneh nikogar več ne spusti v sistem, niti v safe mode, za uporabnike zahteva geslo, čeprav sploh ni bilo nastavljeno. Pikica na i pa je, da se na 60 sekund veselo reboota. OK, boste rekli Sasser ... pa ni. Dal disk v drugo mašino, po dolgem in počez preskeniral z vsemi mogočimi orodji ... nič.
OK, verjetno bom naredil reinstall, ampak ne bi rad, da ponovno naletim na isti shit, če je problem v SP2. Zadeva je tekla 2 leti na čistem WIN XP brez SP OK.
Kakšna ideja?
Hvala in lp
Sivi
Rad bi prišel stvari do dna in me zanima, če je še kdo naletel na podobno težavo.
P4 WIN XP SP2, čisti install, po 14 dneh nikogar več ne spusti v sistem, niti v safe mode, za uporabnike zahteva geslo, čeprav sploh ni bilo nastavljeno. Pikica na i pa je, da se na 60 sekund veselo reboota. OK, boste rekli Sasser ... pa ni. Dal disk v drugo mašino, po dolgem in počez preskeniral z vsemi mogočimi orodji ... nič.
OK, verjetno bom naredil reinstall, ampak ne bi rad, da ponovno naletim na isti shit, če je problem v SP2. Zadeva je tekla 2 leti na čistem WIN XP brez SP OK.
Kakšna ideja?
Hvala in lp
Sivi
schejk ::
se ti bom pridruzu. Men se je zgodil isto pred pol leta pa sem mel firewall pa router. Js sm pol osumil svojega brata da mi je vdrl v comp sam so me prepričali da je to ful težk izvedljiv. me pa zanima kaj je s tem kr prej sploh nism mel administrator passworda pa tedi se ni blo sp2. sam men se ni rebootal.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Acer Aspire 5315 wireless driverOddelek: Omrežja in internet | 10602 (4590) | amigo_no1 |
» | Nokia n70 in prenašanje glasbeOddelek: Mobilne tehnologije | 1750 (1518) | Cuoresportivo |
» | Windows XP SP2 (strani: 1 2 3 4 … 7 8 9 10 )Oddelek: Operacijski sistemi | 47393 (21070) | R33D3M33R |
» | A je to normalno al je disk prepočasen?!Oddelek: Pomoč in nasveti | 3125 (2178) | strictom |
» | XP - DSL misterij - poglej slikoOddelek: Programska oprema | 1002 (827) | Sergio |