Forum » Programska oprema » XP - DSL misterij - poglej sliko
XP - DSL misterij - poglej sliko
whatson ::
Po reinstalaciji XPja (upgrade) se mi je pojavil en cuden problem. Vse stima, LAN laufa, a ne da se nastimat ADSL.
Evo slike ...
http://www2.arnes.si/~bpodga/slika.JPG
Vsak predlog bogato poplacan.
Evo slike ...
http://www2.arnes.si/~bpodga/slika.JPG
Vsak predlog bogato poplacan.
Čas včlanitve v Slo-Tech - 6. nov 2000 ob 20:39
- spremenil: whatson ()
km- ::
ne razumem slovensko.. sorry;> vem pa da sm jst mogu vpisat code number in te scene pol pa ni blo nic vec sive barve in sm lahko oznacu kaj drugega tko da ce te prasa tisto za code number in te scene izpowni (tut jst sm mislu da je sam za modem sam pol je delalo)
tko nevem ce je to to cene pa bo kdo drugi pomagaw.. ;>
tko nevem ce je to to cene pa bo kdo drugi pomagaw.. ;>
Tomi ::
Uporabi RASPPPoE. Kakor je brati po forumu, in kakor sem tudi sam ugotovil, je super.
metrodusa.blogspot.com
Lith ::
enostavno v network places instaliraj not en TCP/IP protokol, pa še kak dial-up povezavo nared kr tko ko da imaš navaden modem, pol pa poglej
BaRtMaN ::
Meni se je enkrat to zgodilo, ko se mi nikakor ni hotel veš povezati na SiOL. Zadevo sem rešil s popravo instalacije s CDjem od WinXP.
Sergio ::
Ah, komplikatorji.
Torej:ž
Start -> Nastavitve -> Nadzorna plošča -> Klasični pogled -> Nastavitve telefona in modema -> Dodaj novo lokacijo -> Omrežna skupina 01 -> Shrani -> Zapri -> Pojdi v Omrežne Povezave -> Nova povezava -> Next -> Vzpostaviti želim povezavo z Internetom -> TADA.
Bo? ;)
Torej:ž
Start -> Nastavitve -> Nadzorna plošča -> Klasični pogled -> Nastavitve telefona in modema -> Dodaj novo lokacijo -> Omrežna skupina 01 -> Shrani -> Zapri -> Pojdi v Omrežne Povezave -> Nova povezava -> Next -> Vzpostaviti želim povezavo z Internetom -> TADA.
Bo? ;)
Tako grem jaz, tako gre vsak, kdor čuti cilj v daljavi:
če usoda ustavi mu korak,
on se ji zoperstavi.
on se ji zoperstavi.
Dusko ::
Hm a naj ugibam kaj si naredil Watson? :) No pa bom .Na netu si staknil winxp z integriranim SP2 (torej service pack),ki je pa beta verzija in so ju omaknili ravno iz te težave ,ker so hoteli narerditi bolj varno povezavo in zgleda da jim je uspelo narediti tako varno povezavo ,da se ti normalno konekta na net.Ampak ne gre odpret nobene internetne strani in pregledat maila.
In si veselo hotel naložiti torej upgrade tvojih winsov in zdaj maš kar mašč.
Sam sem pred dnevi naletel na isto napako.Internet mi ni deloval in sem dal win xp cd noter in pol da naj popravi inštalacijo.Pa nikakor ni uspelo narditi povezave. Zato sem pol z jeze vse formatiral in sn obljubil da nikoli več ne dam sp2 (build 1213) na računalnik ,ker sn vedel za te težave z internetno povezavo.
Tako ,da jaz sn se mučil s tem recoverijem in popravljanjem pa mi ni uspelo zato sn rajši pol dormatiral pa čez 3 ure sn mel računalo enako prejšnjemu stanju :)
In si veselo hotel naložiti torej upgrade tvojih winsov in zdaj maš kar mašč.
Sam sem pred dnevi naletel na isto napako.Internet mi ni deloval in sem dal win xp cd noter in pol da naj popravi inštalacijo.Pa nikakor ni uspelo narditi povezave. Zato sem pol z jeze vse formatiral in sn obljubil da nikoli več ne dam sp2 (build 1213) na računalnik ,ker sn vedel za te težave z internetno povezavo.
Tako ,da jaz sn se mučil s tem recoverijem in popravljanjem pa mi ni uspelo zato sn rajši pol dormatiral pa čez 3 ure sn mel računalo enako prejšnjemu stanju :)
Sergio ::
Dusko: Brez aktivnega klicnega mesta NOBENA od WinXP verzij ne bo dovoljevala PPPOE povezave
Tako grem jaz, tako gre vsak, kdor čuti cilj v daljavi:
on se ji zoperstavi.
on se ji zoperstavi.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Advanced user anketa [REZULTATI OBJAVLJENI] (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Operacijski sistemi | 15598 (10680) | Eru |
» | Linksys router VPN ENDPOINT in WinXP odjemalec - planet za znoret ali slotech mi pomaOddelek: Omrežja in internet | 2393 (2119) | BlazP |
» | Problem s pisavo (ne vidi se ves tekst v oknu)Oddelek: Pomoč in nasveti | 1043 (1007) | N-E-O |
» | Bootable DVDOddelek: Pomoč in nasveti | 1193 (1028) | All |
» | disk se ne da formatiratiOddelek: Programska oprema | 1033 (927) | Spajky |