Forum » Mobilne tehnologije » Nokia n70 in prenašanje glasbe
Nokia n70 in prenašanje glasbe
velentzar ::
Imam problem z prenašanjem glasbe iz PCja na Nokio!!!! ko odprem v Nokia PC Suite program za prenos glasbe (Audio manager 5.0) mi windovsi javijo napako....audio manager je naletel na težave in se mora zapreti...bla bla bla
Ima mogoče kdo kaj pojma o tem!?!?!?!?!?!
Ima mogoče kdo kaj pojma o tem!?!?!?!?!?!
- premaknilo iz Pomoč in nasveti: bastadu ()
velentzar ::
Sem ravnokar in isto s to razliko da mi zdaj windovsi nič ne javijo. Audio manager zaženem in kot da se ni nič zgodilo...
tvich ::
Kera verzija PC-Suita?
A ti isto dela če probaš slike iz mobitela na računalnik?
A ti isto dela če probaš slike iz mobitela na računalnik?
And AC said, ''LET THERE BE LIGHT!''
And there was light--
And there was light--
SkyNet ::
Imam isti problem. Bodi brez skrbi in namesto programa za muziko uporabljaj nadzornika datotek (gledaš v raziskovalcu) in z njim kopiraj komade.
right minus opens, into bump easy left, flat out right, into mcdrive 3 bigmacs
papi ::
Jst pa ne morem skor nic delat s PC Suite, ne raziskovalec, ne prenos glsbe, povezava z netom,... dela mi samo sinhronizacija. Uporabljam povezavo prek Bluetooth, sem pa poskušal tudi prek kabla pa tut ne dela. S telefonom pa vem da je vse ok, ker mi v službi prek kabla dela BP (razen povezave z netom nisem poskušal).
V raziskovalcu mi najde telefon, ko ga hočem pregledat pa javi: OPERACIJE NI MOGOČE DOKONČATI.
Če je mel kdo podobne težave ali veste kako bi jih odpravu se priporočam za pomoč. Poskušal sem že skoraj vse (tud drugo verzijo PC S) pa mi nikakor ne uspe.
Hvala in LP
V raziskovalcu mi najde telefon, ko ga hočem pregledat pa javi: OPERACIJE NI MOGOČE DOKONČATI.
Če je mel kdo podobne težave ali veste kako bi jih odpravu se priporočam za pomoč. Poskušal sem že skoraj vse (tud drugo verzijo PC S) pa mi nikakor ne uspe.
Hvala in LP
Papi
Cuoresportivo ::
jaz pa imam drug problem. Ko hočem preneset kako datoteko na drug gsm, v mojem primeru iz Nokia N70 na SE T610, mi javi, da zaradi zaščite ne more izvest prenosa. Kake zaščite, kje vgasnem oz kje je problem sploh? Ne gre preneset recimo glasbe, ki je bila naknadno naložena, melodije mid itd. Hvala za vaše odgovore.
lep pozdrav(best regards)
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Cuoresportivo ()
Cuoresportivo ::
zgoraj opisana napaka, pa se pri meni tudi pojavlja, pravtako pri kolegu. Očitno nek bug v sistemu ali pa nekompatibilnost z win xp sp 2. Uporabljajte raziskovalca, tako kot je bilo že povedano.
lep pozdrav(best regards)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nokia 5800 XpressMusic (strani: 1 2 3 4 … 78 79 80 81 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 366561 (6323) | hoodaudrey |
» | Nokia e 52 startup problemOddelek: Pomoč in nasveti | 1642 (967) | AštiriL |
» | Ovi maps download kart preko telefonaOddelek: Mobilne tehnologije | 3783 (3191) | mojsterleo |
» | Nokia PC Suit ne zazna telefona.Oddelek: Mobilne tehnologije | 3222 (2822) | mavec |
» | NOKIA 7650Oddelek: Mobilne tehnologije | 2107 (1847) | MadMicka |