Forum » Igre » NFS Underground 2 - average speed, top speed, best lap time ...
NFS Underground 2 - average speed, top speed, best lap time ...
Cross ::
Pozdravljeni!
Ker imam špil končan se seveda čist pa ganjam po circuitih in sprobavam avte in nastavitve. Seveda bi me tut ful zanimal kašne average speede pa top speede spravte skup, pa na kerih avtih, da bi meu mal za primerjat. Men je dost kul 206 pa ful huda proga je Outer Ring k se ga vsaj da prtisnt pa sprobat nastavitve, k v perforamnce tuningu je una proga za testirat men čist neugodna, a kdo ve če se jo da kej spremenit. Kašn mate vi best lap time, pa average speed pr Outer Ring progi, pa dopište kok krogov ste fural, pa kašn traffic. Moj osebn je zaenkrat 1.11.84 z 206 k furam sam, brez traffica.
Tenx za replaje!
Ker imam špil končan se seveda čist pa ganjam po circuitih in sprobavam avte in nastavitve. Seveda bi me tut ful zanimal kašne average speede pa top speede spravte skup, pa na kerih avtih, da bi meu mal za primerjat. Men je dost kul 206 pa ful huda proga je Outer Ring k se ga vsaj da prtisnt pa sprobat nastavitve, k v perforamnce tuningu je una proga za testirat men čist neugodna, a kdo ve če se jo da kej spremenit. Kašn mate vi best lap time, pa average speed pr Outer Ring progi, pa dopište kok krogov ste fural, pa kašn traffic. Moj osebn je zaenkrat 1.11.84 z 206 k furam sam, brez traffica.
Tenx za replaje!
entering the subspace
- zaklenil: Xplicit ()
Xplicit ::
kaj je narobe s TO TEMO?
zakaj ne morate postaviti vprasanja v zgoraj omenjeno temo???
mogoce je bilo celo ze postavljeno, pa bi lahko kdo prebral, ali vsaj preletel...
ker se tele temo o NFS-U2 pojavljajo kot gobe po dezju, bom tole zaklenil
ponovno postavi vprasanje v zgoraj omenjeno temo!
zakaj ne morate postaviti vprasanja v zgoraj omenjeno temo???
mogoce je bilo celo ze postavljeno, pa bi lahko kdo prebral, ali vsaj preletel...
ker se tele temo o NFS-U2 pojavljajo kot gobe po dezju, bom tole zaklenil
ponovno postavi vprasanje v zgoraj omenjeno temo!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | NFS Underground 2 (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Igre | 20301 (7431) | opeter |
» | Need For Speed: Carbon (strani: 1 2 3 4 … 9 10 11 12 )Oddelek: Igre | 53548 (17563) | Sandi1987 |
» | Need For Speed Underground 2 (demo) (strani: 1 2 )Oddelek: Igre | 6301 (4574) | WarMaker |
» | Need For Speed - Underground (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 )Oddelek: Igre | 26580 (16938) | boštjan |
» | Nas je Amerika nategnila??Oddelek: Loža | 2381 (1953) | ginek |