Forum » Zvok in slika » kateri grafični program ?
kateri grafični program ?
No0ne ::
No mene samo zanima kateri program je najbolsi za grafično oblikovanje! ne rabim dobenih 3d toolov in nič podobnega, rabo bi le program ki bi znal iz skenirane slike prepoznat plasti (text, slika, ...) in seveda tip velikost in točno barvo pisave ter vse ostale nastavitve v textu (npr.: odmik, razdalja med črkami in besedami,...)!!
ali takšen program sploh obstaja ali pa da ima vsaj nekaj od tega kar sem nastel!?
kje se ga dobi nebom niti vprasal, ker vem da v trgovini
se ze v naprej zahvaljujem za odgovore
ali takšen program sploh obstaja ali pa da ima vsaj nekaj od tega kar sem nastel!?
kje se ga dobi nebom niti vprasal, ker vem da v trgovini
se ze v naprej zahvaljujem za odgovore
.:. No`0ne liVe§ 4eW3r .:.
ali3n ::
in seveda tip velikost in točno barvo pisave ter vse ostale nastavitve v textu (npr.: odmik, razdalja med črkami in besedami,...)
ne verjamem; je pa res da se ne ukvarjam dosti z OCRjem... navadno je postopek tak, da OCR software prepozna tekst (abbyy je kul), nato pa sledi popravljanje napak pri prepoznavanju in kasneje oblikovanje teksta (font, velikost, kerning,...).
- "Rozi vidm." "S psom!"
- "A vidš, to je pa že delirij... preveč piješ! Dec nemarn..."
- "A vidš, to je pa že delirij... preveč piješ! Dec nemarn..."
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | open pdf file with wordOddelek: Pomoč in nasveti | 2474 (2240) | iDare |
» | Stari Slo-Tech se ukinja (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Slo-Tech | 17903 (12182) | Tody |
» | Nov Slo-Tech (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Nova vsebina | 15683 (10160) | Jst |
» | spletna stran, problemOddelek: Izdelava spletišč | 1692 (1154) | mte |
» | kako skenirana knjiga. pdf v wordOddelek: Programska oprema | 1595 (1530) | Yossarian |