Forum » Kaj kupiti » DFI Lanparty @ mindfactory.de
DFI Lanparty @ mindfactory.de
Pat_MaGroin ::
Torej, zase narocam omenjeno maticno + Sempr0na 3100+ in napajalnik LC550W. Ce se koga zanima narocilo (narocilo gre ven v roku 1 tedna), naj pove. Pogoj je 100% avans (nocem ostati sam s par 10k robe). Sem iz LJ.
Ceprav ni veliko postnine, se vseeno splaca, da se postnina razbije na vec delov.
LP,
Sebastijan
Ceprav ni veliko postnine, se vseeno splaca, da se postnina razbije na vec delov.
LP,
Sebastijan
- spremenil: Pat_MaGroin ()
MEDENA ::
Še vedno sem mnenje da se gre iskat v Zagreb...
28500 sit z njihovim davkom....13% dobiš baje takoj na meji nazaj....to maš ta stroške...recimo 2 para ...fant+punca naj gresta v ZG po robo pa je lol....najmanj očitno kakor 4 tipi :D
no ja ideja je čudna ampak le....4 novomeščanci pa je...DEATH KNIGHT recimo
28500 sit z njihovim davkom....13% dobiš baje takoj na meji nazaj....to maš ta stroške...recimo 2 para ...fant+punca naj gresta v ZG po robo pa je lol....najmanj očitno kakor 4 tipi :D
no ja ideja je čudna ampak le....4 novomeščanci pa je...DEATH KNIGHT recimo
vise ::
poglejte!!!
Pchand jih ze ima.
http://www.pchand.si/roprema/komponente...
cena pa je malo pod 30k.
če pa koga zanima pa se da dobiti se malo ceneje. samo preko ZS!!
Pchand jih ze ima.
http://www.pchand.si/roprema/komponente...
cena pa je malo pod 30k.
če pa koga zanima pa se da dobiti se malo ceneje. samo preko ZS!!
Caligula ::
Me zanima kok vas jih bo zdaj kuplo to plato. Pa upam, da se boste potem razpisali kako se kaj obnese.
Boki_ ::
Mene zanima, če se mi splača, v bistvu ali je sploh boljša od MSI neo platinum NF3... Morm najprej stestirat MSI, potem pa bomo vidli ali bo nastopil DFI... Mislim da bo MSI odšel...
I'm back
OZZY ::
tom..ne filozofiri ker boš kmalu spet vbrez denarja pa boš spet prodajal...Rame pa kakor vem si prodal pa si spet mal k sebi pršu.
Go with the flow.
Boki_ ::
Dnar sm rabu k sm kupoval bajk... Ni panike glede $$$... in ramov nism še prodal, dans grejo
I'm back
Caligula ::
Manj gobcajte pa raje dokazite, da ne nabijate vedno nokej v prazno. Ful se vas je javljalo, da hocete to plato. Mogoce je cca 3 cuke drazja v SLO kot ste billi kao pripravlljeni placat v DE ampak kaj je zdej?
Spet vsi pod skalce poniknili?
Mene zanima samo zato ,kler sem skoraj prisilil kolega, da se pozanima kako bi bilo, ce bi sam uvozil kakih 20 kom takih plat. Pol se mi je pa zazdelo, da cim bi jih bi vse tiho bilo
Skratka-kaj zdej? Ste vi resni ko tako piskate, da bi radi te plate ali ne?
Spet vsi pod skalce poniknili?
Mene zanima samo zato ,kler sem skoraj prisilil kolega, da se pozanima kako bi bilo, ce bi sam uvozil kakih 20 kom takih plat. Pol se mi je pa zazdelo, da cim bi jih bi vse tiho bilo
Skratka-kaj zdej? Ste vi resni ko tako piskate, da bi radi te plate ali ne?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | mylemon (strani: 1 2 3 )Oddelek: Kaj kupiti | 51291 (3921) | forplan |
» | Opis DFI LANParty nF3 250Gb in pa test 754 plat... (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Strojna oprema | 20653 (11194) | mzidy |
» | Tualatin Upgrade Adapter nasel v ZG!!! (strani: 1 2 3 )Oddelek: Strojna oprema | 11416 (7754) | Spajky |
» | kje v Sloveniji kupiti NFII ULTRA INFINITY (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 5290 (3913) | Boki_ |
⊘ | Koliko bi vas zanimal barton 2500 mobile (45w) po ceni 27000-27500 (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Kaj kupiti | 11195 (7700) | kuglvinkl |