» »

5.1 zvočniki

5.1 zvočniki

J_Rotten ::

Zanima me, katere zvočnike (aktivne - se pravi z vgrajenim ojačevalcem) se splača kupiti (rabil bi za divx/DVD player, lepo pa je če ima poleg 5.1 vhoda, tudi kak stereo vhod). Cena bi naj bila nekje do 40000.
Sam sem razmišljal o Genius SW-5.1 Home Theater.
Najlepša hvala za nasvete

overman ::

Sam sem pred kaksnimi tremi tedni kupil geniusove zvocike in lzagotavljam ti, da za ta denar tezko dobis kaj boljsega. Sam jih imam v sobi veliki 4x5m in sobo na pol glasnosti dobesedno trese od basa, vsi ostali toni pa so nepopaceni. Sicer pa imam vecinoma glasnost na kaksnih 20% kar je povsem dovolj in neutrudno za poslusanje. Se en plus pa je izgled in kvaliteta. Kupil sem jih na mimovrste, ampak sem opazil da so sedaj neki problemi z zalogami:\

Lep pozdrav

MilkoSan ::

kar se same kvalitete tiče so logitech daleč pred Geniusom...probaj z X620, resda je sistem 6.1, ampak toliko boljše...jst premorem Z-640, kupljeni lani decembra in špilajo odlično...imam jih pa zvezan na računalniku :8)

mcrastur ::

dobr no....res je da so za ta dnar hudo dobri sam se zmer
men so se po 3 mescih uporabe zagravzal :\ tulk sem ratau pozoren na zvok, da vse kar slism je hrescanje. Premisl o logitechovih Z-5300 ;)

Zheegec ::

Sam imam SW-5.1 in mislim da so glede na karakteristike, mnenja in teste veliko boljši od Z-640.
Za ta denar so spljoh dobri zvočniki.
"božja zapoved pravi; <Spoštuj očeta in mater>,
ne govori pa o spoštovanju sodstva."
Janez Janša, 29.04.2014

M-man ::

Jaz imam Geniuse že več kot pol leta pa do sedaj še nisem slišal nobenega hreščanja. Priporočam.

LP
M
Alea Iacta Est. (Julius Caesar)

ethelred ::

Še en zadovoljen uporabnik Geniusov :D

Kupil sem jih na norecene.com za 27.490 SIT LINK

glinik ::

Dečki, saj z zvočniki je ziher vse v redu, mcrastur je postal bol pozoren na kvaliteto zvoka. Njemu očitno niso več špica, žal bo on moral seči po dražjim modelih.

mcrastur: Ne sekiraj se. Nisi edini, ki je opazil, da bi lahko nabavil nov (bolši) sistem :)

Genius žal res ni neka vodilna znamka za PC zvočnike, to je treba povedat.

Lp
Če bi faušija gorela, cela Slovenija bi gorela :)))

Je vredno razmisleka ...

mcrastur ::

ja to je to :|
jih kdo kup ??? :D

Zheegec ::

Glinik: Mi daj pa 50K za naslednje boljše zvočnike, pa ti bom potem povedal, če so boljši.
Prej sem bil na "#$"&#% stereo zvočnikih, tole sedaj je zame razkošje. Če pa misliš, da je lahko poleg šole zaslužiti še kaj za zapraviti (kar je potrebno porabiti čim bolj po price/perfomance), potem pa izvoli, samo številko transakcijskega ti povem...
"božja zapoved pravi; <Spoštuj očeta in mater>,
ne govori pa o spoštovanju sodstva."
Janez Janša, 29.04.2014

glinik ::

Xxxx, ti si mi pravi xxxx ... Jaz sem samo rekel, da se nekateri ljudje čez čas navadijo na svoj sistem. Takšni kot smo ljudje, strmimo k vedno boljšim stvarem. Končna posledica je, da gremo čez cas v nov nakup sistema. Tako pač je ...

Lp

Xxxx - cenzura by Stepni Volk
Če bi faušija gorela, cela Slovenija bi gorela :)))

Je vredno razmisleka ...

Zgodovina sprememb…

Stepni Volk ::

glinik - malo umiri tvoje izrazoslovje. Enako lahko poveš na vsem sprejemljiv način!

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

[5.1] Genius zvočniki (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Zvok in slika
11016647 (10586) FlamE#7
»

katere zvočnike ?

Oddelek: Kaj kupiti
333302 (2569) amper
»

5.1 zvocniki

233116 (2032) bobby
»

Genius ali Logitech 5.1 zvočnike (strani: 1 2 )

Oddelek: Kaj kupiti
667027 (5907) boštjan
»

Surround- poceni verzije ;) (strani: 1 2 3 )

1168951 (6635) Pyr0Beast

Več podobnih tem