» »

SP2 velike težave, pomoč!!!!!

SP2 velike težave, pomoč!!!!!

matrix2 ::

Od kar sem namestil paket poravkov SP2 se mi mašina zelo čudno obnaša. Filme več ne predvaja tekoče, zvok se preklapla enkra dela levi enkrat desni zvočnik, včasih vse skupaj zablokira ali pa se enostavno računalnik izključi. Največji problem je ta trenutek
ADSL, namreč se kar sam od sebe izkluči in to večkrat na dan. Potem se več ne poveže, tudi messenger dela velik probleme....

Ali ima kdo od vas podobne težave, je to vzrok SP2, ker prej ni bilo nikaršnih težav, ali je mogoče brez glavobolov brez SP2 na netu? Namreč ker po teh zelo slabih izkušnjah SP2 ne mislim več nameščati, ostane mi samo SP1!!!

Sparky69 ::

SP2 ni za vse kriv!
World is my playground

ne vem zato sprašujem...

a res nobeden nič ne ve o SP2???

gkovac ::

Odstrani SP2 in če ti bo mašina nehala srat pol je bil problem SP2, drugač pa išči problem v svoji mašini.
lp,

Kekec ::

Lahko da je samo problem v konfiguraciji firewall, pravice ... in podobno!
lp

firewal imam svoj sygate in ne uporabljam nič od Microsoft-ovih dobrot:-)) Sem na novo dal sistem gor in sedaj je mir, vendar ne vem ali je dobro biti 24ur na netu brez popravkov SP2??

Stratus ::

Če je z instalacijo windows vse v redu, potem ni tezava v SP2. Edini znani bug, ki je v SP2 je ta da po namestitvi ne delujejo vec citalci kartic, ki so priklopljeni na serijska vrata COM.
Drugace pa tezve ki jih opisujes kazejo na tezave z ac3 kodekom ki ga je potrbno po namestitvi SP2 ponovno instalirati
Nije žvaka za seljaka !

A ma kdo žvečilni :)

trenutno dela mašina brez SP2 odlično. Še vedno pa mi nobeden ni odgovoril kako je na netu, če ne inštaliraš SP2 ali je večja možnost okužbe. Trenutno imam naložen SP1 in upam da je to dovolj??

Kekec ::

Nevem zakaj vsi tko veselo na novo mašine postavljate, ali imate res preveč časa ali kaj!
Kadar daš na sistem kako tako zadevo za katero nisi prepričan si naredi restore point in če gre kaj narobe lepo uporabiš system restore in je stvar rešena v parih minutah ne pa da greš vse na novo postavljat!

Ja sp2 je pač en skupek popravkov seveda je pametno da je gor ni pa obvezn le glej da imaš vse ostale varnostne popravke gor in kak firewall vzadi in nebo panike!
lp

Dejancek ::

Ok to bo zlajnano prašanje pa to, sam vseeno bom še 1x prašal...

Kako se deinštalira ta SP2 ?

Postopek prosim : ****************

Pa najlepša vam dala :D

P.s.: SP2 pa mam inštaliran, tistega ki verjetno smo ga dobili vsi domov(kdor je pač naročil) 4 free od Micrsoft Slovenija ...

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Dejancek ()

odklop99 ::

add/remowe programs ;)

Lp

pitbul ::

@Matrix 2:

Novička o varnostnih luknjah KLIK

Pa še na Slo-Techu: KLIK

LP

madmitch ::

Pa za MSN tut ni bil kriv SP2 temveč MSN sam, nekaj ga je sral in ni delal kot bi moral.
Nobody is perfect, my name is Nob Ody

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Vista SP2 na voljo za prenos (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Ostala programska oprema
5811520 (8901) Tim Burton
»

Windows XP SP2 (strani: 1 2 3 47 8 9 10 )

Oddelek: Operacijski sistemi
49247441 (21118) R33D3M33R
»

Microsoft podarja CD-je s SP2 za Windows XP

Oddelek: Novice / Operacijski sistemi
463102 (2116) mavec
»

Čas preživetja samo še 20 min (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Varnost
675387 (5387) Ziga Dolhar
»

Negativni odzivi na Windows XP Service Pack 2 (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Operacijski sistemi
778156 (8156) darkolord

Več podobnih tem