Forum » Šola » Semiinarska naloga
Semiinarska naloga
mannix ::
Sm cetrti letnik Solskega centra PET in morm narest Seminarsko nalogo ki se navezuje na ekonomijo.Ce ma kdo kaksen pameten predlog o cem bi delal naj mi prosim odpise.
Hvala
lp
Hvala
lp
Primoz78 ::
Heh ekonomija je sirok pojem...sicer ne poznam tvoje sole,...povej pa na kaj naj bi se navezovalo...ekonomija in kaj zraven, ali nasplosno ekonomija?
Lp Primoz C.
Lp Primoz C.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Primoz78 ()
mannix ::
Moji sosolci so mel teme kot so :EU,Brezposelnost,Financiranje sportnih drustev,Konkurencnost podjetji.
Neki atkega bi tud jz mogu izbrt.
lp
Neki atkega bi tud jz mogu izbrt.
lp
goku :) ::
jst sem na istem in sem seveda pravtako razmišljal o tem. No očitno sem razmišljal malce več kot ti ali pa imam več domišlije. Prišle so mi na misel teme kot so
-zavarovanje (lahko ga deliš naprej, naprimer socialno in individualno. Ponovno se lahko osredotočiš na eno od teh dveh in tako deliš naprej, ne vem, recimo nezgodno, življenjsko...)
-imamo veliko bank, katere se ukvarjajo z vse mogoče stvarmi. Lahko raziskuješ, kdaj kakšne račune odpirajo ljudje. Lahko imaš temo o varčevanju....
-imamo vrsto podjetij in ker je slo majhna imamo nekaj monopolov ali pa vsaj monopolistov, torej se lahko malce razpišeš o varstvu konkurence
-imamo odmevno organizacijo varstvo potrošnikov, o tem lahko napišeš knjigo....
ma dej uporabli mal možgane, sprašuješ za ekonomijo, ki je najbolj razširjena in najpomembnejša družbena veda
-zavarovanje (lahko ga deliš naprej, naprimer socialno in individualno. Ponovno se lahko osredotočiš na eno od teh dveh in tako deliš naprej, ne vem, recimo nezgodno, življenjsko...)
-imamo veliko bank, katere se ukvarjajo z vse mogoče stvarmi. Lahko raziskuješ, kdaj kakšne račune odpirajo ljudje. Lahko imaš temo o varčevanju....
-imamo vrsto podjetij in ker je slo majhna imamo nekaj monopolov ali pa vsaj monopolistov, torej se lahko malce razpišeš o varstvu konkurence
-imamo odmevno organizacijo varstvo potrošnikov, o tem lahko napišeš knjigo....
ma dej uporabli mal možgane, sprašuješ za ekonomijo, ki je najbolj razširjena in najpomembnejša družbena veda
Navijanje je kamen modrosti
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Novi švicarski zakon o avtorskih pravicah še vedno dovoljuje piratiziranje končnih upOddelek: Novice / Avtorsko pravo | 7284 (5314) | Vlayke |
» | Google nekoliko povečal dobičekOddelek: Novice / Rezultati | 7505 (6139) | antonija |
» | [EF: Poslovna Informatika] Diplomska nalogaOddelek: Šola | 3658 (3337) | T_F_7 |
» | MPAA ponovno udarila (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Novice / Avtorsko pravo | 13858 (9642) | iration |
» | plusi in minusi administracije ZDA (strani: 1 2 3 4 … 9 10 11 12 )Oddelek: Problemi človeštva | 29078 (21407) | mlamat |