» »

Semiinarska naloga

Semiinarska naloga

mannix ::

Sm cetrti letnik Solskega centra PET in morm narest Seminarsko nalogo ki se navezuje na ekonomijo.Ce ma kdo kaksen pameten predlog o cem bi delal naj mi prosim odpise.

Hvala

lp

Primoz78 ::

Heh ekonomija je sirok pojem...sicer ne poznam tvoje sole,...povej pa na kaj naj bi se navezovalo...ekonomija in kaj zraven, ali nasplosno ekonomija?

Lp Primoz C.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Primoz78 ()

mannix ::

Moji sosolci so mel teme kot so :EU,Brezposelnost,Financiranje sportnih drustev,Konkurencnost podjetji.
Neki atkega bi tud jz mogu izbrt.

lp

goku :) ::

jst sem na istem in sem seveda pravtako razmišljal o tem. No očitno sem razmišljal malce več kot ti ali pa imam več domišlije. Prišle so mi na misel teme kot so

-zavarovanje (lahko ga deliš naprej, naprimer socialno in individualno. Ponovno se lahko osredotočiš na eno od teh dveh in tako deliš naprej, ne vem, recimo nezgodno, življenjsko...)

-imamo veliko bank, katere se ukvarjajo z vse mogoče stvarmi. Lahko raziskuješ, kdaj kakšne račune odpirajo ljudje. Lahko imaš temo o varčevanju....

-imamo vrsto podjetij in ker je slo majhna imamo nekaj monopolov ali pa vsaj monopolistov, torej se lahko malce razpišeš o varstvu konkurence

-imamo odmevno organizacijo varstvo potrošnikov, o tem lahko napišeš knjigo....

ma dej uporabli mal možgane, sprašuješ za ekonomijo, ki je najbolj razširjena in najpomembnejša družbena veda:| :|
Navijanje je kamen modrosti

schejk ::

www.ekonomija.net
www.finance-on.net
Pa mal se poglej. tega je ful

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Novi švicarski zakon o avtorskih pravicah še vedno dovoljuje piratiziranje končnih up

Oddelek: Novice / Avtorsko pravo
297284 (5314) Vlayke
»

Google nekoliko povečal dobiček

Oddelek: Novice / Rezultati
97505 (6139) antonija
»

[EF: Poslovna Informatika] Diplomska naloga

Oddelek: Šola
113658 (3337) T_F_7
»

MPAA ponovno udarila (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Novice / Avtorsko pravo
16513858 (9642) iration
»

plusi in minusi administracije ZDA (strani: 1 2 3 49 10 11 12 )

Oddelek: Problemi človeštva
57229078 (21407) mlamat

Več podobnih tem