Forum » Pomoč in nasveti » Colin Mcrae Rally 04 ne dela na SP2 ???
Colin Mcrae Rally 04 ne dela na SP2 ???
car ::
Stvar je taka da odkar imam naložen SP2 na winxp pro mi colin4 sploh ne zalavfa vec. Ko zazenem se dogaja sledece:
a: ponavadi kr vrze nazaj v win brez kaksnega errorja sploh nic ne javi enostavno samo crna slika pa takoj win namizje nazaj;
b: ali pa se naredi da javi nek error da je prislo do napake.
wtf...
graficno imam R9800XT pa catalyst 4.8 in skoz je delal u nulo brez bilo kakega problema zej pa kr naenkrat se not vec ne pridem.
A je se kdo imel podobne probleme odkar ima sp2 je lahko to kriv ali mogoce dx9.0c, ali gonilniki, ker tole je nenormalno. Sprobal sem pa ze z vecim gonilnikim pa z nobenim ne dela...kriza
vasa mnenja so dobrodosla
a: ponavadi kr vrze nazaj v win brez kaksnega errorja sploh nic ne javi enostavno samo crna slika pa takoj win namizje nazaj;
b: ali pa se naredi da javi nek error da je prislo do napake.
wtf...
graficno imam R9800XT pa catalyst 4.8 in skoz je delal u nulo brez bilo kakega problema zej pa kr naenkrat se not vec ne pridem.
A je se kdo imel podobne probleme odkar ima sp2 je lahko to kriv ali mogoce dx9.0c, ali gonilniki, ker tole je nenormalno. Sprobal sem pa ze z vecim gonilnikim pa z nobenim ne dela...kriza
vasa mnenja so dobrodosla
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Xp ali Vista? (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Operacijski sistemi | 10824 (7294) | ___ |
» | Težave s SATA IIOddelek: Pomoč in nasveti | 1215 (1006) | amigo_no1 |
» | ne zazna sata diskaOddelek: Pomoč in nasveti | 1755 (1595) | BladE_ |
» | Pinnacle PCTV revealed (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 7165 (5101) | maxy |
» | Windows XP SP2 (strani: 1 2 3 4 … 7 8 9 10 )Oddelek: Operacijski sistemi | 47391 (21068) | R33D3M33R |