Forum » Pomoč in nasveti » Problem z grafiko na linuxih PINGO 2.0 --> ATI Radeon 7500 --> 16 barv
Problem z grafiko na linuxih PINGO 2.0 --> ATI Radeon 7500 --> 16 barv
Netrunner ::
Živjo....
Sem začetnik v linuxih in imam problem, katerega nevem kako se lotit. Instaliral sem slovensko izdajo linuxa Pingo, med instalacijo mi je prepoznalo mojo grafično kartico ATI Radeon 7500 in monitor tudi ..... v nastavitvah imam nastavljeno resolucijo 1024x768, 24 bitno barvno globino in 16milijonov barv .... iz tega sklepam da je vse prav nastavljeno ...... samo meni se linux kaže v 16 barvah ....(še 16 nevem če jih je) ... v čem bi bil lahko problem ? ... je možno da linux ni prav skonfiguriral grafične .. kako bi to popravil ??
Sem začetnik v linuxih in imam problem, katerega nevem kako se lotit. Instaliral sem slovensko izdajo linuxa Pingo, med instalacijo mi je prepoznalo mojo grafično kartico ATI Radeon 7500 in monitor tudi ..... v nastavitvah imam nastavljeno resolucijo 1024x768, 24 bitno barvno globino in 16milijonov barv .... iz tega sklepam da je vse prav nastavljeno ...... samo meni se linux kaže v 16 barvah ....(še 16 nevem če jih je) ... v čem bi bil lahko problem ? ... je možno da linux ni prav skonfiguriral grafične .. kako bi to popravil ??
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
⊘ | Linux na zmogljivo novo mašino? (strani: 1 2 )Oddelek: Operacijski sistemi | 4465 (3272) | Mavrik |
» | Ubuntu 7.10 (strani: 1 2 3 )Oddelek: Operacijski sistemi | 5961 (5387) | stalker |
» | komercalizacija operacijskega sistema (strani: 1 2 3 )Oddelek: Operacijski sistemi | 7713 (6076) | buneech |
» | Izbira LinuxaOddelek: Operacijski sistemi | 2510 (1367) | Border |
» | ATI RADEON 9000PRO TV OUT - CB SLIKA - STOTIC !!!Oddelek: Zvok in slika | 1385 (1135) | mitjaxp |