» »

Prihajajoči dirkačini

Prihajajoči dirkačini

GamersHell.com - Starejše igre iz serije Need For Speed so se zelo dobro prodajale, potem pa je sledilo nekaj izdelkov, ki so naleteli na kritike. Pri Electronic Arts so se trudili na različne načine in z zadnjo izdajo NFS-ja zadeli v črno. Need For Speed: Underground je prepričal s svojim občutkom hitrosti, grafiko in igralnostjo, popularen pa je bil tudi pri medmrežnih igralcih. Pri EA so opazili, da je ljudstvo razgrabilo vse kopije in se zato odločili obdržati staro formulo za uspeh (Don't fix it if it ain't broken), tako da naslednji naslov iz serije NFS ne bo v popolnoma nič drugačnem stilu, kot je bila to navada zadnjih nekaj let; le izpilili, poglobili in polepšali bodo prejšnji del.

V prihajajočem Need For Speed: Underground 2 bo poudarek predvsem na zgodbi, presenetljiva pa je novica, da so Elektronski Umetniki k sodelovanju povabili Brooke Burke (v reviji FHM proglašena za 10. najbolj seksi žensko na Zemlji), ki bo igralca vodila skozi dirkaško podzemlje. Več novic o prihajajoči igri dobite na uradni strani, slike pa so na voljo tukaj.



Colin McRae že dolgo posoja svoje ime Codemastersom za dirkačino Colin McRae Rally, ki kljub pogostim izidom rally simulacij drugih proizvajalacev ostaja na vrhu. Naslednji dirkač, ki gre po Colinovi poti, je rally prvak iz leta 2001, Richard Burns. Igra, pri izdelavi katere sodeluje, je letos izšla z presenetljivim naslovom Richard Burns Rally, pišejo pa jo pri SCi Games. Ker je od izida preteklo že nekaj časa, so zaradi dobrega odziva kritikov in igralcev pripravili Gold verzijo, ki bo zaenkrat izšla za dve platformi -- PS2 in XboX. Kdaj jo bomo videli na PC-jih, še ni znano, predviden izid omenjenih različic za konzole pa je 9. julij.

18 komentarjev

Matri[X] ::

slike pa so na volju tukaj.


volju... na VOLJO

Drugace sem pa mnenja, da so arkadne dirkacine bedarija. Edina spodobna dirkacina je mod za F1 2002, GTR Racing 2002, ter prihajaca igra (od istih avtorjev, ki so naredili GTR Racing 2002), GTR (obstaja demo).

mrTwelveTrees ::

spet bomo primorani odšeti velike denarce da bomo imeli več slikic na sekundo...

Iztok Smolic ::

NFS ma spet ziste paketke ... zakaj ne naredijo igro v stilu Legal Street Racing (igra pri kateri je bila pa voznja v podnu ...) in bi imelo vso to navijanje avtomobila kakšen pomen ... ehh

Karaya 52 ::

Eh, spet arkada.:\ :\

Naj naredijo eno v stilu NFS 4. Najboljša za moje pojme. Ni bilo bolšega kot s prijuateljem nastavljat ježevke in čakat da pridejo. Ah...

mrTwelveTrees ::

ej stari, prav maš NFS 4 je še zmeraj zakon 0:)
... si me spomu, pa si jo bom ponovno namestu na mašino >:D

frenk ::

telidve špili še do gležnjev ne sežeta GTR-u

Thanatos ::

pc verzija burnsa bo izsla v zacetku septembra.

frenk: ne bodi tak slepi GTR fan boi in dovoli folku da radi vozijo easy arkade in rally simulacije. Ce pa dvomis v RBR kot simulacijo pa mislim da bos pozitivno presenecen.

iration ::

> slike pa so na voljo tukaj.

In kje je miss Burke? Kaj me briga za avtomobile ...
Tudi jaz bi imel kakšno pravico rad v življenju. Npr. pravico do tega, da delam
12 ur na dan in sem za to nagrajen s strani delujočega ekonomskega prostora, ne
pa kaznovan s strani Salmoneličevih gremlinov. - NavadniNimda

ČIP 008 ::

NFS je bila do zdaj prej slaba kot dobra igra (premalo realizma) upam da bo v bodoče boljša.

blabla ::

Brooke Burke

I'd hit it :D

Microsoft ::

Pri NFS UG me je motilo to, da zadnji konc avta nic ne odnasa. Peljes se kot po tirih. Men se zdi dosti bolj zanimivo, ce je treba v ovinku avto ves cas 'popravljati', da mu zandji konec prevec ne odnese. Ali pa da naredis kak power slide cez cel ovinek. Njami.

Potem je igra totalno gnila, ker ima samo ene par prog. Potem pa se peljes nazaj, je zrcaljena vertikalno, potem pa sestavljanka nekih kombinacij. Podn.

Potem da ne govrim o bugih!! Mas avto porihtan, da peljes cas nekje 22 sekund, potem te pa edn z neporihtanim avtom stegne z hitrostjo rakete (ali pa se zabije v tebe, da te odnese vsaj 50m v zrak). Nevem, kaj so tu mislali, samo s tem je igra postala obupno bedna.

Promet se mi zdi tudi bedn. Ce se ze gre neko dirkanje, naj bo to pravo. A naj bo cesta popolnoma free, ali pa naj bo promet real life rush hour. Ne pa da si nekje v down town nekega mesta in potem srecas 5 avtov. Naj bo prava guzva, naj se pokaze, kdo zna hitro vozt in se dobro izogibati prometu,... Nej bo promet, kot je v resnicnem zivljenju, ne pa tako kot v kakem Crnobilu.

Zdej se ne spomnem dobro, sam ko se peljes po neki kitajski ulici, se podn svet, kot bi bil spoliran. No, to se nism videl v resnicnem zivlenju.

Kje so policaji, mi ni jasno. Ce jih ni v mestu, kje so potem?


by Miha
s8eqaWrumatu*h-+r5wre3$ev_pheNeyut#VUbraS@e2$u5ESwE67&uhukuCh3pr

C_maniak ::

od nfs itak ne pričakujem da bo bog ve kaj, pri rally-ju se bom pa pustil presenetit.:)

z presenetljivim

s presenetljivim

hruske ::

Za Burke Burke nucaš pa Flash in IE. Mislm... kako lahko sploh dovoliš, da je tvoja stran omejena na samo en brskalnik??:\

SunCell ::

mk-klavz: v Firefoxu dela brez tezav:P

hruske ::

a to da dela?

men namreč s firefoxom ne.

largie ::

kaj če bi si instaliral flash player plugin? med instalacijo mu samo pokaži kje imaš firefoxovo podmapo plugins.

richard burns rallyja ne poznam, sem pa sprobal xpand rally demo, ki je odličen, manjkajo mu le uradne licence. drugače pa pogrešam na pc-ju lažje dirkačine, ki niso čisto arkadne kot nfsu, ali pa hudo simulacijske a la GT mod in GPL, nfs porsche je bil tak, ravno prav zahteven, lepe proge, poškodbe. ne rečem da ni bil nfsu uživantski, ampak eno samo okolje zamori, vožnja pa tudi ni bila glih preveč zahtevna. moji verjetno nikoli izpolnjeni želji za bližnjo prihodnost sta outrun 2 in/ali gran turismo 4 za pc.

frenk ::

thanatos: no ja vam bom pustu veselje...RBR se splača probat edin če ma boljši realizem od *** :D

undefined ::

> V prihajajočem Need For Speed: Underground 2 bo poudarek predvsem na zgodbi, presenetljiva pa je novica, da so Elektronski Umetniki k sodelovanju povabili Brooke Burke (v reviji FHM proglašena za 10. najbolj seksi žensko na Zemlji)

Jaz bi MMMja kar zaposlil v EA PR oddelek.


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Need For Speed: Most Wanted (strani: 1 2 3 411 12 13 14 )

Oddelek: Igre
68455994 (2187) mtosev
»

katero dirkačino priporočate?

Oddelek: Igre
101537 (1306) Urc

Need for speed- most wanted neeeeeeeeeeed crack

Oddelek: Igre
62789 (2727) Azrael
»

NFS Underground 2 (strani: 1 2 )

Oddelek: Igre
596301 (4386) Dead_slayer
»

Freedom fighters

Oddelek: Igre
111183 (1023) Keyser Soze

Več podobnih tem