Forum » Mobilne tehnologije » Nokia6600 in Internet
Nokia6600 in Internet
dwinxp ::
Vem, da ta tema bi mogla bit pod Internet sam pac rabim vaso pomoc .
Namrec zanima me naslednje, na moji Nokiji sm uspel si narediti povezavo Siol, tko da sem lahko na internetu s povezavo siol to naj bi bilo 9600kbit/s . No kar me dejansko zanima pa je a uporabo interneta placujem pol prek poloznice od siola al mi mobitel obdija za CSD povezavo?
Kaj jaz dejansko placam? Hvala
Namrec zanima me naslednje, na moji Nokiji sm uspel si narediti povezavo Siol, tko da sem lahko na internetu s povezavo siol to naj bi bilo 9600kbit/s . No kar me dejansko zanima pa je a uporabo interneta placujem pol prek poloznice od siola al mi mobitel obdija za CSD povezavo?
Kaj jaz dejansko placam? Hvala
- premaknil iz Pomoč in nasveti: ToniT ()
ToniT ::
Če imaš povezavo 9600 kbit/s, si hitro vklopi GPRS in nastavi telefon na GPRS. Za Nokio je to možno narediti preko SMS-ja. Ne priklapljaj se na Siol, ampak na Mobitel - je veliko ceneje.
Nastavitve so na Mobitelovi strani.
Nastavitve so na Mobitelovi strani.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: ToniT ()
link_up ::
in kako tocno je ceneje, ce gre GPRS po kB, CSD pa na cas? Recimo, da je stran velika 100kB bos zanjo preko GPRS placal 100sit, preko CSD pa v cenejsi tarifi 13 tolarjev in v drazji 24 tolarjev :)
prenos GPRS je 5kB/s, cena 1kB je 1 tolar
prenos CSD je 1kB/s, cena 1 minute je 14/8 sit
prenos GPRS je 5kB/s, cena 1kB je 1 tolar
prenos CSD je 1kB/s, cena 1 minute je 14/8 sit
dwinxp ::
Ja sej glih v tem je fora, sej mam vse tudi GPRS sam mi ni usec ker je predraga zadeva. Zato sem mislil da ce bi uporabljal pac siol da bi ceneje prsu skozi in racun bi prihaju kr na poloznico domov od SIOLA seveda . sam tukaj je se en problem da pomojem moram enako kot doma placujem impulze telekomu tuaj placevat neke stroske mobitelu tko da hm
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Simobil unlimited - omejena hitrost (strani: 1 2 3 )Oddelek: Omrežja in internet | 19115 (13183) | ZdravkoČolič |
» | Simobil-Gprs (strani: 1 2 3 )Oddelek: Omrežja in internet | 12918 (7680) | [_MW_] |
» | Podrazanje inpulzov in alternativa!Oddelek: Omrežja in internet | 1918 (1562) | Mitch |
» | Za vse ADSLejevceOddelek: Omrežja in internet | 2912 (1562) | BC3 |
» | Mobilna konkurenca ADSL/KABEL ponudnikom?Oddelek: Novice / Omrežja / internet | 2700 (2700) | alien-w |