Forum » Mobilne tehnologije » Nokia 7610
Nokia 7610
PaJo ::
Joj, je ze kdo kje videl tale telefoncek, na Telerayu ga se nimajo, "smuglarji" ga se tudi nimajo, cloveka pa kar trga da bi ga mel, pa ga ni nikjer za dobit
Ne se preveč sekirat, rajši uživat:)
- zavaroval slike: PaJo ()
Switch ::
Na strani od Teleray je postavljena cena 135.600,00 SIT. Upam, da se kmalu znajde v kakšni akciji
PaJo ::
Ja, sem nasel da jo ma Telray za tako ceno, kar naprem tujine sploh ni tako zelo drago
Edino vprasanj je, ce se jo da dobit pri mobitelu po studentski ceni, se pravi 25% popusta, kolko sem klical na informacije, ono zensce tam ni vedelo povedat in je rekelo naj poklicem na Telaray, tja se mi pa glih ne da klicat.
Drugace sem pa danes dobil se bolj sline, ko sem prebral tale review.
Edino vprasanj je, ce se jo da dobit pri mobitelu po studentski ceni, se pravi 25% popusta, kolko sem klical na informacije, ono zensce tam ni vedelo povedat in je rekelo naj poklicem na Telaray, tja se mi pa glih ne da klicat.
Drugace sem pa danes dobil se bolj sline, ko sem prebral tale review.
Ne se preveč sekirat, rajši uživat:)
Lime ::
Sam sem ga skoraj kupil za 550€, vendar sem si v zadnjem trenutku premislil, ker nima IR porta, ki ga sam potrebujem. Pa baje tudi baterija ne zdrži dolgo (cca 2-3 dni).
Tako da sem raje vzel 6230.
Naknadno sem še ugotovil da nima tudi EDGE, ki mi bo pri 6230 kot Simobilovemu naročniku v prihodnosti prišel še kako prav.
Tako da sem raje vzel 6230.
Naknadno sem še ugotovil da nima tudi EDGE, ki mi bo pri 6230 kot Simobilovemu naročniku v prihodnosti prišel še kako prav.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Slab aparat še vedno odplačujemOddelek: Mobilne tehnologije | 7054 (5191) | SendID |
» | Mobitelova akcija in zaloga telefonovOddelek: Mobilne tehnologije | 6328 (3193) | Daren |
» | Mobitel do 150eOddelek: Mobilne tehnologije | 1596 (1474) | ;-) |
» | Kateri mobilni telefon si lastite? (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 6335 (1032) | ;-) |
» | MMC kartice za Nokio 6230iOddelek: Kaj kupiti | 1396 (1155) | Sami |