Forum » Mobilne tehnologije » Simens M50 težave z zaščitno koda
Simens M50 težave z zaščitno koda
pacman ::
Se mogoče da kako pobrisat zaščitno kodo na Simens M50 saj je bila 3x narobe vtipkana in sedaj ne deluje več.
Pravzaprav lahko pridem v nastavitve telefona, zaščitna koda vendar ko to izberem mi napiše da je tel. zaklenjen.
Sem klical na servis pa so rekli da je treba telefon poslat tja in čakati približno 5 dni da to popravijo pa še cena je 5.000 SIT
Tako da bi sedaj prosil če kdo mogoče ve za kakšno boljšo rešitev.
LP
Pravzaprav lahko pridem v nastavitve telefona, zaščitna koda vendar ko to izberem mi napiše da je tel. zaklenjen.
Sem klical na servis pa so rekli da je treba telefon poslat tja in čakati približno 5 dni da to popravijo pa še cena je 5.000 SIT
Tako da bi sedaj prosil če kdo mogoče ve za kakšno boljšo rešitev.
LP
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Namestitev zaščitnega stekla na mobitelOddelek: Loža | 5261 (3622) | Anonimnež |
» | Poškodovanje novega telefona s strani pooblaščenega prodajalca (strani: 1 2 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 13250 (10325) | mat11 |
» | počeno steklo na telefonu-zamenjati da/ne?Oddelek: Mobilne tehnologije | 5369 (4775) | smrekcsem |
» | So zaščitna stekla smiselna?Oddelek: Mobilne tehnologije | 12892 (11446) | tomaz- |
» | Samsung Galaxy Note Edge počen ekranOddelek: Mobilne tehnologije | 5298 (4898) | Shybby |