» »

Kateri način prikaže najboljšo možno sliko, ko je TV predaleč?

Kateri način prikaže najboljšo možno sliko, ko je TV predaleč?

V-i-p ::

Hja. Na velikem Sonyevem TVju v dnevni sobi bi silno rad gledal filme. Vendar bi iz moje sobe do TVja potreboval vsaj kakšnih 30 metrov povezave :(. Direktno iz TV-outa torej odpade (razen če se tako dolg kabel da dobit?). Pa sem se lotil drugače: iz tv-out izhoda gre tisti s-video kabel v en videorekorder (scart). Potem pa iz videa navaden antenski kabel v dnevno sobo (cca. 30 metrov). Ok, slika je, barve tudi, a vendar je slika snegasta, motna in ni užitek gledat takih filmov :(. Pred enim letom, ko sem imel en tv v svoji sobi, se spomnim, je bila slika direkt iz tvouta za slinit, sedaj pa to :] Probal sem že dva videa, dva kabla, vedno sneg in motnje. Torej, kaj mi je storiti? Razmišljal sem že recimo o čem podobnem, da bi probal s tem. Samo, malo se bojim, ali bi ta zadeva delala bp pri meni. Vleče to lepo, brez motenj slike in zvoka po stanovanju? Iz moje sobe do TVja so: dvoje vrat ;) hodnik in dve steni. Kaj se v mojem primeru najbolj splača napravit, za najboljšo kakovost slike? Hvala za pomoč! Lp.
Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri. Raje reci, da si naredil že včeraj!
  • spremenil: V-i-p ()

Tomay ::

Poizkusi napeljat direktno iz tv-out v tv brez videorekorderja, ker ti samo signal požira. Jaz imam vač kot 10m kabla za video in audio pa dela brez problema. Kabel pa najboljše da si narediš sam ali pa prosi koga, ki to zna. (v kaki trgovini ala HTE ti bi gotovo to naredili).

Kabel pa naj bo iz enega kosa (ne štuklat) pa pozanimaj se ko boš kupoval kako izgubo ima na taki razdalji.
Voodoo 4Ever

K0K0 ::

Mislim da so majo eni tud po 25 m kabla pa pravjo da ni izgub jestga mam sicer 15 m pa je slika ista kot iz unmu k je 1m dolg tko da jest mislim da bi moglo it. Ti pa priporočam tASker 0.35 Proffessional Noiseless Microphone Cable ga majo v hteju stane pa cca 150sit/m če se ne motim.
pa tole si mal preber

njok ::

Jaz sem pred kratkim sliko iz kamere na projektor prenašal preko 200 m UTP kabla. Na sliki je bilo vidnih nekaj motenj, vendar bi pomojem pri 35 m težave izginile.

Ne vem pa, kje bi lahko dobil konverterje - jaz sem imel sposojene.

zvitorepec ::

Samo dve besedi: koaksialni kabel
HOWGH!

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
!

PC na TV - splošni nasveti (strani: 1 2 3 437 38 39 40 )

Oddelek: Zvok in slika
1962586007 (25336) Dominator
»

HDMI ali UTP kabel?

Oddelek: Kaj kupiti
213096 (2644) SeMiNeSanja
»

Gledal bi filme na TV-ju, ampak brez TV-OUT funkcije

Oddelek: Zvok in slika
181746 (1338) pivmik
»

tv out faq