Forum » Loža » garancija - disk
garancija - disk
siegmund ::
Danes mi je crknil disk, in ga bom peljal na popravilo (Mlacom). Ker je računalnik še v garanciji mi morjo dat nov disk, če starega ne popravijo. Vprašanje: ali mi ga morajo zamenjati z enakim diskom, ali s takim ki stane tolko, kot je stal prejnji ko smo ga kupil.
Hvala
Hvala
And now for something completely different...
Caligula ::
Enakega. Lahko pa an lep nacin izrazis svoje zelje, se da tud kaj doplacat za vecjega in boljsega,. recmo kakega Hitachija 7k250,.. Ce enakega ni morajo dat enakovrednega ali boljsega. Slabsega pa ne.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Caligula ()
Sami ::
Mojmu frendu je pred 2 tedni crknil disk Hitachi 80GB 7.200rpm in je čakal 2 tedna na novega, ker ni bil model 7k250 in so morali dobiti tastarega. Lahko te pa jahajo 45 dni, ker imajo v Mlacomu uradno toliko časa.
Vse diske pa sem kupil v Eventusu, kjer so mi IBM-a DeathStar zamenjali še isti dan.
Vse diske pa sem kupil v Eventusu, kjer so mi IBM-a DeathStar zamenjali še isti dan.
970A-UD3P,AMD FX 8350,16GB DDR3\1600,RX480 8GB,Tt 750W
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Sami ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kateri trdi disk za nakup mi priporočate? (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 9420 (6375) | dela |
» | Hitachi 7k500 pod drobnogledomOddelek: Novice / Diski | 3497 (2745) | aco111 |
» | Disk IBM 7k250 moj najboljsi nakup letos. Priporocam bolj kot karkoli drugega. (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Kaj kupiti | 14032 (7929) | e-marko |
» | A je možno rešit podatke ko disk 'crkne'?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1641 (1258) | dr.J |
» | OK kateri SATA DISK ?Oddelek: Kaj kupiti | 1852 (1506) | Caligula |