» »

Problem z mreznimi karticami

Problem z mreznimi karticami

WishLogic ::

moj klega bi nujno rabil mrezno kartico.. ampak nekak nea pali ce vstavim katerokoli.. v winsih ( XP ) jo normalno zazna .. ampak ko jo hoce instalirat oz kasneje se jaz poskusam vedno vrze ven isto okence kot da bi bila instalacija koncana le da pise: An error occured during the instalation of this device.
The data is invalid! pa to je napisalo ze pri 3-eh mreznih karticah .... najlepsa hvala za pomoc vsem...

Wish:\

ok hvala sicer vsem ki ste vsaj malo premislili .. ampak problem mam resen ;) :D :D :D

Sumo ::

Ni za kej. Pa še kdaj. :D

hja .. vsaj nekaj delate ce ze odgovarjate nea ;))) :D :P

servo ::

In kakšna je rešitev?

KoReNJe ::

hm, kaksno je sploh vprasanje? al je pointa sam da premislimo?

resitev je bila taksna ... na novo instalirati XP-je ... sistem oz nevem kaj je blo tolk zjebano da ni slo nic instalirat kar je blo na PCI slotih .. zgleda da je bil kak virus oz nevem kaj da je preprecilo nadalno instalacijo hardwera ..

odgovor na drugo vprasanje: tisto sm reko zarad tega .. ker je dosti ljudi pogledalo kaj me muci .. pa noben ni nic napisal .. tak da .. je blo vprasanje popolnoma pristno ;) nic ni poante v tem ;) tak da .. sm vse cist res mislil ;) :8)

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Windows Server 2003 - mnenje ? (strani: 1 2 3 47 8 9 10 )

Oddelek: Operacijski sistemi
47030148 (13582) darkolord
»

Slo-Tech GNU/Linux [vprašanja, problemi, predlogi] (strani: 1 2 3 436 37 38 39 )

190297431 (25088) Skrat
»

SuSE 8.2 in NF7-S

171545 (1300) root
»

Router pod linux-om (strani: 1 2 3 )

1276270 (4926) pro549
»

WinWhistler Beta2