Forum » Pomoč in nasveti » LPT kabel in internet?
LPT kabel in internet?
zvery1 ::
Na mojo masino sta povezana dva kompa.Eden z mrežno povzavo 100Mbit, drugi pa z lpt kablom.
Zanima me, če gre lahko ta drugi komp, ki je name povezan prek lpt kabla, preko mene na internet in kako se to nastima?
Pa se zanima me kako lahko v winsih nastavm katere mape vidi tisti ki je name priklopljen prek LPT kabla.Povezavo prek LPT kabla mi naredi 4Mbit-no.
Hvala
Zanima me, če gre lahko ta drugi komp, ki je name povezan prek lpt kabla, preko mene na internet in kako se to nastima?
Pa se zanima me kako lahko v winsih nastavm katere mape vidi tisti ki je name priklopljen prek LPT kabla.Povezavo prek LPT kabla mi naredi 4Mbit-no.
Hvala
AMD X6 1090T, 16GB DDR3, GF 750Ti, Gigabyte 890XA-UD3,
1 x SSD, 4 x HDD, running Ubuntu 14.04 x64
podtalje ::
Na googlu poglej pod ICS (Internet connection sharing), ki je vgrajen v same Windowse.
Kar se pa tiče dostopa do map, pa kot prvo napiši, kater operacijske sisteme uporabljaš.
Kar se pa tiče dostopa do map, pa kot prvo napiši, kater operacijske sisteme uporabljaš.
zvery1 ::
Na moji mašini so Win XP pro, na uni z LPT kablom pa Win 2000.
Any idea?
Any idea?
AMD X6 1090T, 16GB DDR3, GF 750Ti, Gigabyte 890XA-UD3,
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Vrata tiskalnika v okvari?Oddelek: Pomoč in nasveti | 2710 (2565) | Duhec |
» | Usb vmesnik za LPTOddelek: Strojna oprema | 2358 (2147) | Osprey |
» | povezava preko LPT kabla (od printerja podobno)Oddelek: Programska oprema | 1423 (1222) | civic_ |
» | USB in dva racunalnikaOddelek: Pomoč in nasveti | 1326 (1167) | sash |
» | dva racunalnika + mreza +oba dostop do interneta (kako?)Oddelek: Pomoč in nasveti | 1720 (1387) | leskovsekg |