Forum » Loža » MTB in malo manj prijazne živali
MTB in malo manj prijazne živali
Mercier ::
Ste se že srečali kravo, na prvi pogled čudne konstitucije in neprijaznega pogleda, pogledali malo bolje in ugotovili, da tisto med nogami niso ravno mlečne, ampak ene druge žleze? Vas je kdaj kak pes zamenjal za poštarja?
Se da kako pomagat? Oborožit? Kaj, da lahko na kolo vzameš, pa da ni ravno TT-jac ali čakija?
Solzilec, a je to legalno? A vsaj pomaga? Preveč "pomaga"? Kaj pa oni gadgeti, ki neke zoprne ferkvence spuščajo?
Se da kako pomagat? Oborožit? Kaj, da lahko na kolo vzameš, pa da ni ravno TT-jac ali čakija?
Solzilec, a je to legalno? A vsaj pomaga? Preveč "pomaga"? Kaj pa oni gadgeti, ki neke zoprne ferkvence spuščajo?
Primoz78 ::
Na firmi mamo tako imenovane "odganjalce psov", ki jih imajo nasi delavci na terenu...sam stvar ne deluje kaj prevec dobro. Ce te kak vecji pes napade te bo lih tko obgrizu kot ce ga nebi mel...edino kar ti lahko pomaga je da mu ga vrzes v glavo...ker je kar precej tezak ....glede tistih frekvenc pa je tko...ce je pes kaj starejsi te frekvence ne slisi pa te isto napade. Delujejo pretezno za mansje pse, kake nemske ovcaje al kaj podobnega pa sam vidis kako z usesi neki cudno miga a laja in prav tako gre proti tebi...
to je vse kar ti lahko povem. Morda obstajajo kaki mocnejsi odganjalci psov, z kakimi mocnejsimi oddajniki ali kaj podobnega...
Lp Primoz
to je vse kar ti lahko povem. Morda obstajajo kaki mocnejsi odganjalci psov, z kakimi mocnejsimi oddajniki ali kaj podobnega...
Lp Primoz
Cosmo ::
Se da kako pomagat?
Ja, Magnum .44 reši vse težave
I am Pentium of Borg. Division is futile. You will be approximated.
Caligula ::
Psa se umiri tako, da ce te ze ugrizne recimo, mu dlan porines med celjusti, ker ne more ugriznit. Z drugo roko ga fiksiras-se najbolje da ga zagrabis za dlako na hrbtu. Tudi prevrnes ga brez tezav. Za kozo na zatilju ga zagrabis in potisnes malo na vstran in navzdol.
Drugace pa se psa ubije z enim udarcem v prsni kos. So tam zelo obcutljivi.
Mam rad pse sam ni narobe, ce to veste, ker mogoce bo koga kdaj res napadel kak.
Drugace pa se psa ubije z enim udarcem v prsni kos. So tam zelo obcutljivi.
Mam rad pse sam ni narobe, ce to veste, ker mogoce bo koga kdaj res napadel kak.
Jaz sem pa mislil, da je tole z roko v gobec samo za morske pse. Mnja, je nekaj na tem, jaz isto ne bi grizel, če bi me po glasilkah žgečkali.
Zdej, jaz upam, da se razumemo, tisti kaliber 44 je res bil hec, ampak taka orožja in orodja niso moj stil. Sem bolj šprinterski tip.
Zdej, jaz upam, da se razumemo, tisti kaliber 44 je res bil hec, ampak taka orožja in orodja niso moj stil. Sem bolj šprinterski tip.
jamiroq ::
jaz bi kaj takega uporabil, sam kaj ko se pri nas najverjetneje ne dobi... (pa še jeba je, če špricneš proti vetru :))
cryptozaver ::
Kasnmu pitbullu ni treba nc tiscat roke v gobec. Ko te zagrabi te itaq lep cajt ne spusti. Sam ugriz niti ni tako velik problem kot so lahko razne okuzbe. Tetanus je obvezen, dostikrat pa preventivno cepijo tut prot steklini. 10 cm igla s serumom 3X direkt v trebuh, mozne posledice ali slabo prenasanje cepiva ...
Jest dost hodim ali tecem in imam preventivno s sabo zmer spray. Se ga da kupit v stacuni z ribisko opremo in ni nc narobe ce bi z njim posprical kaksnega pobesnelega psa. Kdo ti pa kaj more? Lastnika lahko kvecjem tozis ti, ker morajo bit psi vedno (skor) na spagi.
Jest dost hodim ali tecem in imam preventivno s sabo zmer spray. Se ga da kupit v stacuni z ribisko opremo in ni nc narobe ce bi z njim posprical kaksnega pobesnelega psa. Kdo ti pa kaj more? Lastnika lahko kvecjem tozis ti, ker morajo bit psi vedno (skor) na spagi.
Vesoljc ::
kej tacga bi se dal tud na vrtu vzgojit, mar ne?
oči, oči, zakaj ma poštar feferone okol vratu?
oči, oči, zakaj ma poštar feferone okol vratu?
Abnormal behavior of abnormal brain makes me normal...
OK, sprej za psa. Kaj pa z bikom? Sicer sem prepričan, da mu ne bi bil všeč, ampak:
- A to skonta, da dobi še eno dozo, če se ne umakne?
- Ne bo še bol hud?
- Da nima to kakih delikatnih pljuč, pa bo še en teden kašlu?
- A to skonta, da dobi še eno dozo, če se ne umakne?
- Ne bo še bol hud?
- Da nima to kakih delikatnih pljuč, pa bo še en teden kašlu?
Vesoljc ::
da nimaš ti kakih delikatnih kosti, pa da en mesec ne boš mogu hodt?
Abnormal behavior of abnormal brain makes me normal...
Boki_ ::
Mi smo se danes pr enmu frendu neki zajebavali z "malo" predelanim tistim kao vžigalnikom za sveče, štedilnik,... Je frend odstranu tisto za palit ogenj pa je namesto plina dal 9V baterijo in nevem kaj je še štimal, ampak iskra preskoči 10-15 krat v sekundi. Res huda stvarca. Pole pa smo šli dol in sikali eno malo pese od njegovih sosedov, in ko je prlaufalo k nam ga je frend otresel. Joj kako je laufalo nazaj. Mi smo pokali od smeha.
I'm back
Daedalus ::
Jaz ne bi lih bika sprejal... Ker ko pride na razdaljo na "pipsanje" je že itak preblizu, pa verjetno si je že tudi kaj zaleta nabral Pomoje je najbolj, da se "kravam" pač izogneš, ko jih opaziš... Če ne pa gas, po možnosti pod breg, pa te ziher ne dobi... To je še verjetno najboljša opcija.
Al pa kaka električna palca, samo znajo biti rahlo nepraktične za okoli vozit
Al pa kaka električna palca, samo znajo biti rahlo nepraktične za okoli vozit
Man is condemned to be free; because once thrown into the world,
he is responsible for everything he does.
[J.P.Sartre]
he is responsible for everything he does.
[J.P.Sartre]
BigWhale ::
Ja, bike ponavadi srecas v ograjenih pasnikih, kar tako po cestah jih zelo malo hodi. Drugic daj jezik na elektricnega pastirja, mogoce te bo dovolj zrukalo, da se ti bo posvetilo in ne bos not plezal.
PrimozR ::
Za bike še nism slišu da bi mel kdo probleme, smo se pa razpisal na www.bicikel.com kaj nardit, lče te pes zajaga. Spomnem se, da daš v bidon vodo in kis in s tem pošpricaš psa. Loh ga pa z vodo (al pa kr kol maš not) pošpricaš, ker bo pes mislu, da je nekej dobilm se ustavu in prevohal (upaš ). Tko dobič cajt za pobeg
R0K ::
V torbico pod zic si daj kos pečenke pa je.
Kaj pa kakšna močna trobla? Ko smo mi meli psa, je vedno letel ko norc, alpa vsej odskoču če je kdo potrubo z avtom recimo. Kaki spreji (troble) k jih majo navijači, bi pomoje mogu bit dost za psa.
Kaj pa kakšna močna trobla? Ko smo mi meli psa, je vedno letel ko norc, alpa vsej odskoču če je kdo potrubo z avtom recimo. Kaki spreji (troble) k jih majo navijači, bi pomoje mogu bit dost za psa.
Troblja sploh ni slaba ideja. Humano, čisto...glasno.
Razen, če mogoče povzroči stampedo. :)
Razen, če mogoče povzroči stampedo. :)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Sprej proti psom (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 11471 (8854) | WizzardOfOZ |
» | kako najhitreje ubiti psa.. (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Loža | 36845 (31329) | Vajenc |
» | Pasji teror (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 9775 (5804) | Utk |
» | Sosedov lajajoči pes (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 12279 (10834) | VidKo |
⊘ | Napad psov (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Loža | 15079 (11602) | Tody |