» »

Katera revija?

Katera revija?

BloodyMan ::

Mi lahko kdo pove, katera racunalniska revija je v Slo. najboljsa'? Narocil bi se na eno revijo, vendar ne vem kera je dobra!

Vesoljc ::

na internetu najdeš vse informacije, ki jih najdeš v vseh teh revijah, pa še mnogo več... papir... je zastarel, imho 8-)
Abnormal behavior of abnormal brain makes me normal...

Sims ::

MOJ MIKRO

Zheegec ::

PCFormat, Moj Mikro, Joker.
Ne vem zakaj rabiš vsak mesec dobiti neažurne novice, pa še nestrokovne nepovrhu, če pa imaš na internetu že prvi dan po poteku roka NDA že 20 stranske teste.
"božja zapoved pravi; <Spoštuj očeta in mater>,
ne govori pa o spoštovanju sodstva."
Janez Janša, 29.04.2014

laibachnsk ::

Jest tudi uporabljam samo internet novice....
Meni se zdi totalno brezveze dati 1000 in še več za eno revijo zraven katere dobiš en totalno brezvezn cd z demo igricami in kakšnimi shareware programčki.Danes vse informacije in programe dobiš na internetu...

Mogoče edino Računalniške novice....

Gandalfar ::

Monitor je se najbolj kul, ker ima strokovne clanke (Programer pa to..) in ostale stvari, ki jih je tezko zbrano najdt na internetu. Jzt sem narocnik Monitorja :)

Ostale revije mi pa nikoli niso bile prevec vsec.. razen Jokerja samo ze nekaj casa ni dovolj resen zame .. oz. jaz pricakujem druge stvari od rac. revije :)

kuglvinkl ::

C't je ultimtivna revija. Brez mazaštva in pavšalnih ocen. Bug je pa malce nad monitorjem, lahkotno branje torej, seve če spremlajš dogajanje na netu.
Your focus determines your reallity

Caligula ::

Racunalniske novice. Ker so poceni. Smesno poceni.
Ce ze res hoces neki papirnatega, pa da je lahkotno je to to.
Lih za na skret so fajn >:D

Za resne stvari je net itak dost boljsi.

tha_man ::

IMHO je Monitor daleč najboljši, če si igričar pa definitivno Joker. Ostalo je vse bolj tako-tako... Mojemu Mikru kvaliteta precej niha, neko obdobje je kul, pol padejo, pa se spet izboljšajo... vsaj jaz imam take izkušnje z njimi.
(c) 1982 Sinclair Research Ltd

Dr_M ::

Racunalniske novice. so precej bolj azurne kot pa ostali.
jest sm narocen ze kr ene 6 let al pa se vec...ucas sm se kupoval monitor,pc-gamer, pc&mediji, ampak to je ze predrago zame..
RN ostajajo :)
The reason why most of society hates conservatives and
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.

Poldi112 ::

Racunalniske novice so bolj kot ne reklamno gradivo. Edina kulturna slovenska revija je Monitor. Moj mikro je ze 10 let drugorazredna revija. Klik obravnava zanimivo podrocje oblikovanja, samo jim se rahlo manjka.

Wox ::

Jaz po stari navadi vsak mesec kupim Monitor in Moj mikro, včasih pa tud Joker. Pol pa ob prebiranju le teh zadnje cajte konstantno doživljam deja vuje, ker sem več ali manj za vse že zvedu prek spleta. Ja, ADSL je spremenil kar precej zadev.
Kar se strokovnosti tiče, je Monitor vsekakor najboljša revija. To pa ne pomeni, da je nevem kaj, ampak boljše pač ni. Hrvaški Bug npr. je dosti boljša revija z bolj strokovnimi recenzijami strojne opreme. V februarski številki so npr. zelo detaljno stestirali 38 napajalnikov. V Monitorju takšne se takšne recenzije ponavadi končajo pri navajanju proizvajalčevih specifikacij. Pa še tu velikokrat vsekajo mimo. Npr. v marčevski številki Monitorja modrujejo o DVD pekačih in napišejo, da LG GSA-4040B zapisuje DVD-R le z 2x hitrostjo, kar seveda ni res. Poleg tega pri preizkusu uporabljajo medij ene in edine znamke, sumljivega porekla Melody. Takšnih in podobnih napak je bilo kar veliko, samo se zdaj ne spomnim glih vseh. Poleg tega njihov glavni urednik v uvodniku več ali manj bije bitko z MiDom, ki bolj kot ne spominja na sizifovo delo. Če gre za najboljšo slovensko računalniško revijo, ne morem niti mimo tega, da na spletnih straneh nimajo niti foruma. Pa tudi sicer je njihova spletna stran bolj boga kot ne.
Moj mikro se sicer zadnje cajte nekaj trudi. Včasih je najti kak zanimiv članek, ki navadnemu uporabniku tudi kaj koristi. Npr. članek o digitalnih kamerah, ki je spisan skoraj v stilu vsem nam dobro znanega forumaša z etiketo persona rudis, Caligule.
O Jokerju ne bom zgubljal besed. Svojevrsten računalniški zabavnik pač.

ATA PLATA ::

PC Format je zelo v redu, vsaj meni. Joker je za igre. SWPower tudi OK, testi so v redu.
Jaz pa kupujem samo PCFormat. :)


Lp, ata plata

ČIP 008 ::

Računalniških revij je pri nas kar nekaj. Vse je odvisno kaj te zanima? Jaz redno kupujem PC Format, kjer je vsega po malo in Računalniške novice.LP

Matev ::

če že kupuješ kupi kaj slovenskega

recimo Monitor ali Joker

nikar pa ne prevodov kot so PCformat, PCgamer itd.... ker so prevedeni tako da glava boli.... jih prevaja kaka tajnica ki ne ve kje se računalnik vklop in izklop in potem to izdajo

pingec ::

monitor pa uni k mate pcf a res tok pluvate joker ker vsi k jih poznam da majo pcf se z jokerjevimi oceni ne strinjajo nkoli
Normalnost je povprečje nenormalnih ljudi.

Gandalfar ::

joker je cist druga vrsta revije kot monitor..

pomojem niti ne mors primerjat


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Slovenske računalniške revije - še obstajajo? (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
5315415 (13246) Phantomeye
»

Vaše mnenje o SLO računalniških revijah (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
667107 (5403) bluefish
»

Katere računalniške ravije berete? (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
588116 (4630) gregyk
»

Nova anketa: še kupujete revije, namenjene vsebinam o informacijski tehnologiji?

Oddelek: Novice / Ankete
324119 (3022) opeter
»

Katera računalniška revija je najboljša? (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
816617 (5782) Freak

Več podobnih tem