» »

V Veliki Britaniji zaradi teorij zarote gorijo bazne postaje

V Veliki Britaniji zaradi teorij zarote gorijo bazne postaje

Slo-Tech - Britanska policija preiskuje požare na vsaj štirih baznih postajah (Birmingham, Liverpool, Melling, Belfast), ki so izbruhnili ta teden. V Birminghamu in Belfastu je zagorelo v četrtek, v Liverpoolu v petek. Sumijo, da je šlo za namerne požige, a preiskava še poteka, zato vzroka za požare še ne morejo potrditi. Glede na objave na družbenih omrežij in usklajenost požarov pa sumijo, da so požari povezani s teorijo zarote o vplivih mobilnega omrežja 5G na širjenje novega koronavirusa.

Na Facebooku se je začel širiti poziv k požigu baznih postaj, ki ga podjetje po prvih prijavah sploh ni umaknilo. Z nadlegovanjem in verbalnimi napadi se spopadajo tudi delavci, ki vzdržujejo ali postavljajo telekomunikacijska omrežja. Situacija postaja dovolj nevzdržna, da je podjetje Openreach, ki je del BT, javno prosilo, naj javnost ne nadleguje delavcev, ki polagajo optične povezave, ker te nimajo ničesar s 5G. Britanski regulator medijev Ofcom je ob tem medijem zagrozil s sankcijami, če bodo širili lažne informacije o covid-19, kamor sodijo tudi teorije zarote o povezavi s 5G. Ofcom je že kaznoval postajo Uckfield FM, ki je objavila intervju z domnevno medicinsko sestro, ki je trdila, da je izbruh koronavirusa v Wuhanu posledica postavitve omrežja 5G. A večinoma se te teorije zarote širijo po družbenih omrežjih, kjer je Ofcom nemočen. Dodatno težavo predstavljajo nekateri zvezdniki oziroma influencerji z velikim številom sledilcev, ki te teorije še podpihujejo.

Župan Liverpoola Joe Anderson je potrdil, da je prejel tudi grožnje v povezavi s temi teorijami zarote in da jih je prijavil policiji. Na internetu sta se teorijam zarote v zadnjem času pridružili dve novi mešanici. Po eni naj bi bil 5G kriv za pešanje imunskega sistema ljudi, zaradi česar da ti laže zbolevajo za covid-19, po drugi pa naj bi virus za širjenje izkoriščal radijske valove. Zaradi tega se je odzval tudi direktor National Health Service za Anglijo Steve Powis, ki je dejal, da so te teorije najhujša oblika lažnih novic. Dodal je, da je telekomunikacijska infrastruktura ključna v trenutni zdravstveni krizi. V Veliki Britaniji so telekomunikacijska omrežja priznana kot kritična infrastruktura. Odzvati se je moralo celo ministrstvo za medije, ki je zavrnilo povezavo med 5G in koronavirusom.

48 komentarjev

pegasus ::

Rešitev je enostavna - ugasnit vsa mobilna omrežja in internete na otoku. Pa da vidimo, kako se bodo potem širile te neumnosti ...

WhiteAngel ::

Jaz bi se zamislil nad izobraževalnim sistemom. Snov virusov pri biologiji in valovanja pri fiziki spada v osnovno šolo.

c3p0 ::

5G je kritična infrastruktura? Koliko telefonov pa ga že podpira?

Bwaze6 ::

Spurious correlations

To pojasni marsikaj. Ali začne cel kup novih teorij zarote, podkrepljenih z dejanskimi podatki. Pick your side!

8-)

Aar2rk ::

nekje na tem forumu je nekdo vprašal, kaj delajo chemtrail-jerji zdaj, ko ni letal v zraku?

pegasus ::

Jah saj vidiš kaj delao ... mobilno infrastrukturo uničujejo ;)

srus ::

Dokler za pandemijo ne bodo začeli obtoževati čarovnic in jih za kazen sežigati na grmadah, je situacija še relativno v redu.

Čeprav od tiste zaporne kazni za italijanske seizmologe naprej nisem čisto prepričan.

Aggressor ::

OMG OMG OMG POJMA NIMATE!!! TOLE JE RESNICA:

svetovni genocid želja peščice!

Objavil/a Božo žabjek, dne 2020-04-04 ob 17:53:40

Vse je pripravljeno, da v ZDA, pa ne samo tam, nadgradijo smrtonosni rekord lažnega COVID-19, ob sicer precej praznih bolnišnicah. Vpeljali so celo 5G venilatorje, da bodo radioaktivna sevanja pri vzpostavi komunikacij z ostalimi 5G bolnišničnimi napravami, vbrizgale dovolj virusov za vzpostavitev okuženosti in načrtovanega števila smrti, ki mora do 15 aprila doseči 200.000 mrtvih. Zdaj jih je sicer dnevno 8000, ampak to v 14 dneh ne prinese 200.000, zato bo 5G v obilno pomoč, saj se vladajoča elita ob svojih gospodarjih niti pri napovedih ne sme zmotiti. Ta sistem je odločilen tudi v Italiji in v domovih za ostarele. Seveda pa nikogar ne moti, da je ta 5G smrtonosni sistem sicer namenjen bolnikom, a kaj, ko je tudi zdravstveno osebje prisotno pri ukrepih in operacijah, torej bo mrtvih zares dovolj. Pri tem je najbolj zastrašujoča resnica obvezno nošenje mask, saj 5G prav zaradi tega lahko usmerijo na zelo določeno točko človeka, na nos in virus je na varnem v vojaškem laboratoriju vsakega človeka. Mnogi že dolgo vemo, kako se je ta genocid načrtno pripravljal dolga leta in zdaj ga s 60GHz spretno izvršujejo, pri tem pa lažejo, da je za množične smrti kriv korona virus, oni pa nas rešujejo. Zato se zelo splača pogledati 15 minutni priloženi video, ki nazorno, čeprav je samo v angleščini, razkriva namen 5G sistema. Uničuje vodo, postavili ga bodo pred bolnice in šole, kajti tudi otroci morajo zadostiti dovolj veliko število depopulacije. Cvrenje na vsakem koraku, elita pa v deliriju in po potrebi v podzemnih mestih. Seveda je izjemno žalostno, da še vedno množice ne dojemajo in nočejo dojemati, da je 5G ustvarjen zgolj za ubijanje velikega števila množic, kar že brez sramu elita dela tudi na otrocih! Pri tem genocidu pa še laže, kako dela dobro za ljudi in njihovo reševanje.

WAKE UP SHEEPLE!!!1!!1one



(disclaimer: postu dam 9,5/10, ker pozabi na gensko spremenjene 5G netopirje in ne navede, katere droge moraš jemat, da ga uspeš napisat)
en CRISPR na dan odžene zdravnika stran

Glugy ::

Bi človek že mislil da gre za prvi april. Kaj so ljudje res tok .... zavedeni da nam kej gršga rekel da to verjamejo?

Zgodovina sprememb…

  • odbrisal: BigWhale ()

nomo ::

Jaz pa nisem čisto prepričan, da je uradni razlog za sežiganje baznih nujno pravi.

Seveda, najboljša optika za je, da so to neki brezvezni teoretiki zarot - ha ha ha kakšni tepci. Kaj pa če je razlog za sežiganje eno drugo sporočilo - ki nima veze konkretno z 5G? Nekaj česar se vlada precej bolj boji in je zdaj postalo zelo aktualno?

poweroff ::

Britanci so se z Brexitom fino zafrknili. Kar se zdajle dogaja v ZDA, za njih tudi ni dobro. ZDA se bodo verjetno po temle še kar nekaj časa pobirale. Piratstvo, ki se ga gredo (zaplenjanje mask, ki so jih kupile tuje države), bo imelo tudi slab učinek na vse skupaj. In ZDA so glavni zaveznik Britanije. Britanija pa ameriški trojanski konj v EU.

Na koncu se zna zgoditi, da se bo EU začela obračat proti Kitajski in morda celo še proti Rusiji. Britancem se v tem primeru nič kaj dobrega ne piše. Če bodo hoteli nazaj v EU bodo pa lahko šli, ampak po pogoji, ki jih bo EU postavila.

Skratka, res jim ne preostane drugega, kot da zažigajo bazne postaje. Zatekanje v srednji vek je normalna človeška reakcija v brezupnem položaju. Žal...
sudo poweroff

Master_Yoda ::

Meni pa se zdi zanimiva teorija, ki sem jo nekje prebral (mogoce tudi tukaj), da so te teorije zarote enostavno propaganda ZDA, ki je zadaj s tehnologijo - da se upocasni rollout 5Gja dokler USA podjetjem ne uspe doseci Huaweija. Potem bo pa vse A-OK.
Dovie'andi se tovya sagain.

Pro_moted ::

Master_Yoda je izjavil:

Meni pa se zdi zanimiva teorija, ki sem jo nekje prebral (mogoce tudi tukaj), da so te teorije zarote enostavno propaganda ZDA, ki je zadaj s tehnologijo - da se upocasni rollout 5Gja dokler USA podjetjem ne uspe doseci Huaweija. Potem bo pa vse A-OK.


To je "teorija zarote", o kateri bi mogoče lahko debatirali. Vse ostalo , zaradi česa pa povprečen 5G aktivist protestira, pa je smešno.
AMD FX8120;GB 990FXA-UD3
FirePro V4900 ;Corsair Vengance 16Gb
XFX 650W;Corsair Force GT, Asus Xonar DGX

vostok_1 ::

Za tiste, ki nimajo pojma o čemer se z Andrejem prerekava.

Vzemite povečevalno steklo in pojdite vn na sonce.
Usmerite steklo tako, da je povsem razfokusirano (krogec svetlobe čim širši) in dajte roko spodaj.
Za drugi poskus naredite isto ampak naj bo točka svetlobe karseda majhna.

Poročajte o rezultatih.
There will be chutes!
It came from the lab.
Like tears in rain. Time to die. v_1 2012-21

AndrejO ::

vostok_1 je izjavil:

Za tiste, ki nimajo pojma o čemer se z Andrejem prerekava.

Vzemite povečevalno steklo in pojdite vn na sonce.
Usmerite steklo tako, da je povsem razfokusirano (krogec svetlobe čim širši) in dajte roko spodaj.
Za drugi poskus naredite isto ampak naj bo točka svetlobe karseda majhna.

Poročajte o rezultatih.

Samo kaj, ko si pozabil, da tukaj ni govora o Soncu, temveč o zadevah z nekaj 100W max. Torej je pravilen eksperiment ta, da prižgeš "prepovedano" 120W žarnico na hodniku in na 10m razdalje poskušaš s povečevalnim steklom nekaj doseči.

Za ljudi, ki jih poznaš, ki so občutljivi na EM valovanja do te mere, da jih lahko takšni oddajniki zj..., pa lahko rečem samo, da se mi neizmerno smilijo. Verjetno imajo glavobol tisti trenutek, ko se morajo peljati z dvigalom, kjer ima še kdo mobilni telefon v žepu ... kaj šele muke, ko je potrebno iti v trgovino ali v bistvu kamorkoli ven iz bivališča, kjer pa verjamem, da so poskrbeli, da ni nikoli vključene niti ene mobilne naprave. Takšnega življenja resnično ne privoščim nikomur.
28.3 čl. Pravil: Argumentirano pritožbo mora uporabnik poslati v oddelek
Slo-Tech, tema Pritožbe. Pritožb poslanih po zasebnih sporočilih,
elektronski pošti ali odprte v obliki tem v drugih oddelkih se ne upošteva.

poweroff ::

Beamforming je najnovejša pogruntavščina teoretikov zarot, po tem, ko so bili razkrinkani, da ne razumejo osnov EM valovanja.

Dajmo si za začetek pogledati prosojnice za osnovno šolo:
https://telefoncek.si/static/2016/06/EM...

Beamforming se pa sicer zelo lepo sliši, ampak v praksi... bom takole rekel. Pojdi si pogledat kakšne težave imajo ko skušajo to uporabiti za operacije možganov s focused ultrazvokom. Odboji, zapletena matematika... pa je zelo kontrolirano okolje, človek se ne premika, itd...
sudo poweroff

matijadmin ::

Ne vidim nikakršnega smisla v totalno jalovih razpravah, podučevanjih in prepričevanjih ljudi, ki imajo po večini še osebnostno motnjo. Kdo bo pa take zavožence motiviral, jim strokovno pomagal razreševati osebne težave in težko preteklost (zgodnjih let), jih inštruiral fiziko in matematiko, jih učil elektrotehnike? A vi to resno? Podobno, a veliko bolj nevarno, je zdaj (pri večini akutno zaradi šoka) aktualno zanikanje pandemije in gorzeče okužbe. Vse kaže na to, da palica bolj zaleže kot korenček.
Vrnite nam techno!

drysmoke ::

WhiteAngel je izjavil:

Jaz bi se zamislil nad izobraževalnim sistemom. Snov virusov pri biologiji in valovanja pri fiziki spada v osnovno šolo.


A mislis tisti osnovni soli, kjer pridejo starsi z baklami, katranom in gnojnico lincati uciteljico, ki se je drznila zahtevati celo nekaj znati, po tem, ko so bili sami izobrazeni po isti logiki?

3p ::

No, pri teh 5g zarotah vsaj vedno kdaj se bo norija nehala. Ko bojo začeli testirati 6g.

jlpktnst ::

Ene par sem jih moral odgovorit... za zajtrk.

pegasus je izjavil:

Rešitev je enostavna - ugasnit vsa mobilna omrežja in internete na otoku. Pa da vidimo, kako se bodo potem širile te neumnosti ...

Kot da je pri nas situacija kaj boljša? Torej bi tudi sebi ugasnil internet?

poweroff je izjavil:

Britanci so se z Brexitom fino zafrknili. Kar se zdajle dogaja v ZDA, za njih tudi ni dobro. ZDA se bodo verjetno po temle še kar nekaj časa pobirale. Piratstvo, ki se ga gredo (zaplenjanje mask, ki so jih kupile tuje države), bo imelo tudi slab učinek na vse skupaj. In ZDA so glavni zaveznik Britanije. Britanija pa ameriški trojanski konj v EU.

Na koncu se zna zgoditi, da se bo EU začela obračat proti Kitajski in morda celo še proti Rusiji. Britancem se v tem primeru nič kaj dobrega ne piše. Če bodo hoteli nazaj v EU bodo pa lahko šli, ampak po pogoji, ki jih bo EU postavila.

Skratka, res jim ne preostane drugega, kot da zažigajo bazne postaje. Zatekanje v srednji vek je normalna človeška reakcija v brezupnem položaju. Žal...

Uh, res upam da se EU ne začne obračat proti Rusiji/kitajski. Čeprav rusija je itak dost passe, problem je kitajska, ki si ustvarja svoje kolonije v Afriki... Sta pa obe državi brez vsakršnih človekovih pravic, ne vem če si želimo bližje k njim.

Master_Yoda je izjavil:

Meni pa se zdi zanimiva teorija, ki sem jo nekje prebral (mogoce tudi tukaj), da so te teorije zarote enostavno propaganda ZDA, ki je zadaj s tehnologijo - da se upocasni rollout 5Gja dokler USA podjetjem ne uspe doseci Huaweija. Potem bo pa vse A-OK.

Tole se sliši zelo verjetno, seveda nikoli ne bomo vedeli. Vemo da se manipulacije tega stila izvajajo konstantno pod taktirko ZDA, Rusije pa še koga.

Mr.B ::

poweroff je izjavil:

Britanci so se z Brexitom fino zafrknili. Kar se zdajle dogaja v ZDA, za njih tudi ni dobro. ZDA se bodo verjetno po temle še kar nekaj časa pobirale. Piratstvo, ki se ga gredo (zaplenjanje mask, ki so jih kupile tuje države), bo imelo tudi slab učinek na vse skupaj. In ZDA so glavni zaveznik Britanije. Britanija pa ameriški trojanski konj v EU.

Na koncu se zna zgoditi, da se bo EU začela obračat proti Kitajski in morda celo še proti Rusiji. Britancem se v tem primeru nič kaj dobrega ne piše. Če bodo hoteli nazaj v EU bodo pa lahko šli, ampak po pogoji, ki jih bo EU postavila.

Skratka, res jim ne preostane drugega, kot da zažigajo bazne postaje. Zatekanje v srednji vek je normalna človeška reakcija v brezupnem položaju. Žal...

Motiš se, v Britanski vladi pravijo da so Kitajci krivi, da "so baje" slabo poskrbeli za varnost v laboratoriju in da so kitajci ustvarili virus. odvisno od kvalitete medija imaš razlago tako ali drugače...
France Rejects Genocide Accusations Against Israel in Gaza,
To accuse the Jewish state of genocide is to cross a moral threshold

fuck_it_ ::

ma ja virus je že lahko živalskega izvora ampak od nekod je pač preskočil na človeka. Ni nujno da je nekdo nekaj pojedel.

Se mi zdi da bodo kitajci zdaj hudo dobro profitirali saj je jasno da so kitajci zmožni narediti res močno ostro karanteno, ki se je američani nikdar ne bodo zmožni držati. Ekonomski udarec bo večji na zahodu, zato bodo kitajske firme lahko lepo pokupile veliko zahodnjaših podjetij.


Glede požiganja 5g anten...... itak jih ne rabimo. Vsaj en razlog se je našel, da jih uničijo. Ne rabimo še tistega sevanja, to kar je sedaj je višek hitrosti ki jo rabimo na telefonih.
Raje naj poskrbijo da bo GPS deloval brezhibno ne pa da pustijo da 5G odžira frekvence GPSu zato da nekdo gleda pornič v 8k resoluciji na telefonu.

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: fuck_it_ ()

Poldi112 ::

jlpktnst je izjavil:


Uh, res upam da se EU ne začne obračat proti Rusiji/kitajski. Čeprav rusija je itak dost passe, problem je kitajska, ki si ustvarja svoje kolonije v Afriki... Sta pa obe državi brez vsakršnih človekovih pravic, ne vem če si želimo bližje k njim.


Pa kaj je s to obsedenostjo s človekovimi pravicami? A te je strah, da te bodo kitajci zaprli v prevzgojni kamp?

Do kitajskih kolonij manjka pa vsaj dominanca. Popravi me če se motim, ampak afriškim državam ne vlada kitajski birokrat, delavcev, ki ne dosegajo norme, ne streljajo, prav tako ne izvajajo genocidov ...
Where all think alike, no one thinks very much.
Walter Lippmann, leta 1922, o predpogoju za demokracijo.

darksamurai ::

fuck_it_ je izjavil:

ma ja virus je že lahko živalskega izvora ampak od nekod je pač preskočil na človeka. Ni nujno da je nekdo nekaj pojedel.

Se mi zdi da bodo kitajci zdaj hudo dobro profitirali saj je jasno da so kitajci zmožni narediti res močno ostro karanteno, ki se je američani nikdar ne bodo zmožni držati. Ekonomski udarec bo večji na zahodu, zato bodo kitajske firme lahko lepo pokupile veliko zahodnjaših podjetij.


Glede požiganja 5g anten...... itak jih ne rabimo. Vsaj en razlog se je našel, da jih uničijo. Ne rabimo še tistega sevanja, to kar je sedaj je višek hitrosti ki jo rabimo na telefonih.
Raje naj poskrbijo da bo GPS deloval brezhibno ne pa da pustijo da 5G odžira frekvence GPSu zato da nekdo gleda pornič v 8k resoluciji na telefonu.


1. Kitajci trenutno samo zmanjšujejo zaostanek, ki se jim je zgodil zaradi karantene. V času Kitajske karantene je veliko zahodnih podjetij poiskalo second source dobavitelje v okoliških državah (Tajska, Indija, Filipini...).

2. Kitajska je izrazito izvozno gospodarstvo. Kriza na zahodu pomeni upad izvoza za Kitajsko in globoko krizo tudi pri njih. Center Šanghaja je lep, moderen in bogat, ampak to predstavlja samo 1% Kitajske. Niso dovolj bogati, da bi pokupili zahod.

3. 5G ne bo odžiral frekvenc navigacijskim sistemom GPS/GALILEO/GLONASS.
 5G frequency band

5G frequency band


 GPS frequency band

GPS frequency band

Zgodovina sprememb…

fuck_it_ ::

nadaljni razvoj vse višjih frekvenc za prenos podatkov na mobitele gre v smer motenja GPS frekvenc.

GPS nujno rabimo, višjih hitrosti na mobitelih pač ne rabimo.

darksamurai ::

To sploh ni res.
GPS/Galileo frekvence so v spektru med 1.1GHz-1.6GHz.

5G frekvence:
spodnje frekvence: 700MHz (0.7GHz)
srednje frekvence: 3.4GHz-5GHz (Kitajska/Japonska: prihajalo bo do motenj 5GHz Wi-Fi signala)
visoke frekvence: 24GHz-30GHz

Nič od tega ni v spektru navigacijskih sistemov.

Večji problem bo 6GHz Wi-Fi. Ta bo lahko motil nekatere mikrovalovne radijske povezave (tudi povezave med baznimi postajami za LTE/5G).

tone31 ::

Zgodovina sprememb…

  • odbrisal: AndrejO ()

Senior Dev ::

Rešitev je preprosta. Na natezalnico tiste ki širijo laži po spletu z namenom pridobivanja klikov. Kasneje pa na natezalnico še tiste s klasičnimi click baiti.
ZenaDeva d.o.o. - Oddaja nepremičnin

mtosev ::

Ena resitev bi bila mobile free obmocja. Ljudje si zgradijo vas/mesto in zivijo brez modernih komunikacij. Glede, da se ljudje lahko prosto odlocajo kje zelijo ziveti se bodo pac sami odlocili glede na svoje preference.
Core i9 10900X, ASUS Prime X299 Edition 30, 32GB 4x8 3600Mhz G.skill, CM H500M,
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro
moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: mtosev ()

Bwaze6 ::

Ali pa življenje v faradayevi kletki, ki jo je nekdo na tem forumu že načrtoval (napol, sicer).

Cange ::

Propaganda: Policija rabi delo. Kako zaboga se zakuri železen/betonski drog z negorečimi zaščitnimi škatlami v ograji? Ne me basat da ni blo kamere vsmerjene v "anteno".

Aggressor ::

Cange je izjavil:

Propaganda: Policija rabi delo. Kako zaboga se zakuri železen/betonski drog z negorečimi zaščitnimi škatlami v ograji? Ne me basat da ni blo kamere vsmerjene v "anteno".


Ti pa še nisi videl baznih postaj od blizu - večina naprav ima plastično ohišje.
en CRISPR na dan odžene zdravnika stran

Vazelin ::

I got 99 problems but 4 usd XTZ ain't one...

Aggressor ::

Vazelin je izjavil:

So posredi ruski troli? https://www.rt.com/news/485053-sweden-m...


RT kot vir? To se zajebavaš?
en CRISPR na dan odžene zdravnika stran

vostok_1 ::

Poldi112 je izjavil:

jlpktnst je izjavil:


Uh, res upam da se EU ne začne obračat proti Rusiji/kitajski. Čeprav rusija je itak dost passe, problem je kitajska, ki si ustvarja svoje kolonije v Afriki... Sta pa obe državi brez vsakršnih človekovih pravic, ne vem če si želimo bližje k njim.


Pa kaj je s to obsedenostjo s človekovimi pravicami? A te je strah, da te bodo kitajci zaprli v prevzgojni kamp?

Do kitajskih kolonij manjka pa vsaj dominanca. Popravi me če se motim, ampak afriškim državam ne vlada kitajski birokrat, delavcev, ki ne dosegajo norme, ne streljajo, prav tako ne izvajajo genocidov ...


Saj veš, da si se ravno posral po tisočih Falung Gong in Ujgurskih truplih, zraven pa še par Tibetanskih?

mtosev je izjavil:

Ena resitev bi bila mobile free obmocja. Ljudje si zgradijo vas/mesto in zivijo brez modernih komunikacij. Glede, da se ljudje lahko prosto odlocajo kje zelijo ziveti se bodo pac sami odlocili glede na svoje preference.


Z optiko ali kar bakrom zadovoljiš praktično vse potrebe družbe.
Jasno, umetno potrošniške potrebe zahtevajo vedno več in jih boste zagovarjali do bridkega konca.




PS. Mavrik, toliko o deviaciji iz teme, ane?
There will be chutes!
It came from the lab.
Like tears in rain. Time to die. v_1 2012-21

vilicarist ::

Z optiko ali kar bakrom zadovoljiš praktično vse potrebe družbe.

ko bi res raje do vseh napeljali optiko in dali vsaj 1000/1000 linijo za ~20 eur
bmw = brings me women

Cange ::

Aggressor je izjavil:

Cange je izjavil:

Propaganda: Policija rabi delo. Kako zaboga se zakuri železen/betonski drog z negorečimi zaščitnimi škatlami v ograji? Ne me basat da ni blo kamere vsmerjene v "anteno".


Ti pa še nisi videl baznih postaj od blizu - večina naprav ima plastično ohišje.


Očitno bodo 5G postaje na dosegu urina pač zgorele, jih bo že izučilo.

Poldi112 ::

vostok_1 je izjavil:

Poldi112 je izjavil:

jlpktnst je izjavil:


Uh, res upam da se EU ne začne obračat proti Rusiji/kitajski. Čeprav rusija je itak dost passe, problem je kitajska, ki si ustvarja svoje kolonije v Afriki... Sta pa obe državi brez vsakršnih človekovih pravic, ne vem če si želimo bližje k njim.


Pa kaj je s to obsedenostjo s človekovimi pravicami? A te je strah, da te bodo kitajci zaprli v prevzgojni kamp?

Do kitajskih kolonij manjka pa vsaj dominanca. Popravi me če se motim, ampak afriškim državam ne vlada kitajski birokrat, delavcev, ki ne dosegajo norme, ne streljajo, prav tako ne izvajajo genocidov ...


Saj veš, da si se ravno posral po tisočih Falung Gong in Ujgurskih truplih, zraven pa še par Tibetanskih?


Kaj ima resnica oz. opozarjanje na močno pretiravanje veze s tibetanci? A je to pogojni refleks branja fake news, da je na vsako novico o kitajcih treba nabiti še ene 3 laži?

Aggressor je izjavil:

Vazelin je izjavil:

So posredi ruski troli? https://www.rt.com/news/485053-sweden-m...


RT kot vir? To se zajebavaš?


In kaj je narobe z RT?
Where all think alike, no one thinks very much.
Walter Lippmann, leta 1922, o predpogoju za demokracijo.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Poldi112 ()

Aggressor ::

Poldi112 je izjavil:

In kaj je narobe z RT?


https://mediabiasfactcheck.com/rt-news/

Ogromno.
en CRISPR na dan odžene zdravnika stran

Poldi112 ::

Groza. Ena x stran jim je dala 1 oceno nižjo od CNN!

Kje pa ti dobiš rusko perspektivo?
Where all think alike, no one thinks very much.
Walter Lippmann, leta 1922, o predpogoju za demokracijo.

Aggressor ::

Poldi112 je izjavil:

Kje pa ti dobiš rusko perspektivo?


Če želiš "rusko perspektivo", ajd, pol je okej. Samo zgoraj vir ni bil podan v tem smislu.
en CRISPR na dan odžene zdravnika stran

vostok_1 ::

Poldi112 je izjavil:



Kaj ima resnica oz. opozarjanje na močno pretiravanje veze s tibetanci? A je to pogojni refleks branja fake news, da je na vsako novico o kitajcih treba nabiti še ene 3 laži?



Dude, are you serious?

3 laži?
Viri navajajo, da naj bi imeli miljon Ujgurcev v taboriščih.
Falung Gong zapornikom kradejo organe.
Zgodba z Tibetom pa mislim, da je ja vsakemu vsaj malo poznana. "Free Tibet" remember?

Da ne govorimo kakšno represijo izvaja oblast nad lastnim prebivalstvom.
Pa tu je še "kitajski virus" itd.

Seriously, obrazloži svojo pozicijo.
There will be chutes!
It came from the lab.
Like tears in rain. Time to die. v_1 2012-21

hojnikb ::

AndrejO je izjavil:

vostok_1 je izjavil:

Za tiste, ki nimajo pojma o čemer se z Andrejem prerekava.

Vzemite povečevalno steklo in pojdite vn na sonce.
Usmerite steklo tako, da je povsem razfokusirano (krogec svetlobe čim širši) in dajte roko spodaj.
Za drugi poskus naredite isto ampak naj bo točka svetlobe karseda majhna.

Poročajte o rezultatih.

Samo kaj, ko si pozabil, da tukaj ni govora o Soncu, temveč o zadevah z nekaj 100W max. Torej je pravilen eksperiment ta, da prižgeš "prepovedano" 120W žarnico na hodniku in na 10m razdalje poskušaš s povečevalnim steklom nekaj doseči.

Za ljudi, ki jih poznaš, ki so občutljivi na EM valovanja do te mere, da jih lahko takšni oddajniki zj..., pa lahko rečem samo, da se mi neizmerno smilijo. Verjetno imajo glavobol tisti trenutek, ko se morajo peljati z dvigalom, kjer ima še kdo mobilni telefon v žepu ... kaj šele muke, ko je potrebno iti v trgovino ali v bistvu kamorkoli ven iz bivališča, kjer pa verjamem, da so poskrbeli, da ni nikoli vključene niti ene mobilne naprave. Takšnega življenja resnično ne privoščim nikomur.

No such thing as EM občutljivost...
#brezpodpisa

2dark ::

vostok_1 je izjavil:



Dude, are you serious?

3 laži?
Viri navajajo, da naj bi imeli miljon Ujgurcev v taboriščih.




NImajo jih brez razloga v taboriščih.
(\___/)
(> _ <)
(>&#127851; )

Zgodovina sprememb…

  • predlagal izbris: Aggressor ()

vostok_1 ::

Hja. Tehnično gledano imaš prav. Nek razlog sigurno je.
Dotična religija zagotovo je ideološki cancer, ki kdorkoli meji nanjo ima težave. To pa ne pomeni, da vse ki so se znašli v njej treba internirat.
There will be chutes!
It came from the lab.
Like tears in rain. Time to die. v_1 2012-21

Vazelin ::

Lahko poveste več o Ujgurcih v taboriščih?
I got 99 problems but 4 usd XTZ ain't one...

Poldi112 ::

vostok_1 je izjavil:

Poldi112 je izjavil:



Kaj ima resnica oz. opozarjanje na močno pretiravanje veze s tibetanci? A je to pogojni refleks branja fake news, da je na vsako novico o kitajcih treba nabiti še ene 3 laži?



Dude, are you serious?

3 laži?
Viri navajajo, da naj bi imeli miljon Ujgurcev v taboriščih.
Falung Gong zapornikom kradejo organe.
Zgodba z Tibetom pa mislim, da je ja vsakemu vsaj malo poznana. "Free Tibet" remember?

Da ne govorimo kakšno represijo izvaja oblast nad lastnim prebivalstvom.
Pa tu je še "kitajski virus" itd.

Seriously, obrazloži svojo pozicijo.


Ponovno, tvoje navajanje kitajskih grehov nima nobene veze s tem, da to, kar vidimo v afriki, enostavno ni kolonializem.
Where all think alike, no one thinks very much.
Walter Lippmann, leta 1922, o predpogoju za demokracijo.

AndrejO ::

Vazelin je izjavil:

Lahko poveste več o Ujgurcih v taboriščih?

Dajmo to vzeti kot sarkazem in gremo nazaj na temo.

Prosim.
28.3 čl. Pravil: Argumentirano pritožbo mora uporabnik poslati v oddelek
Slo-Tech, tema Pritožbe. Pritožb poslanih po zasebnih sporočilih,
elektronski pošti ali odprte v obliki tem v drugih oddelkih se ne upošteva.


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

5G tehnologija (strani: 1 2 3 4 5 6 )

Oddelek: Problemi človeštva
28035519 (2512) OK.d
»

V Veliki Britaniji zaradi teorij zarote gorijo bazne postaje

Oddelek: Novice / Omrežja / internet
4813916 (10004) AndrejO
»

Kako poteka diagnostika koronavirusa

Oddelek: Novice / Znanost in tehnologija
156547 (2546) mr_chai
»

Tudi v Sloveniji preizkusili 5G, frekvence bodo prihodnje leto (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Novice / Omrežja / internet
14022634 (15748) bozicje

Več podobnih tem