» »

Brazilske volilne naprave uspešno napadli s pomočjo Tempest napada

1
2
»

Keyser Soze ::

Kot rečeno - da se ločevat signale. Vzameš npr tri enake monitorje in jih postaviš enega za drugim.. na vsakem druga slika... in naprava lahko pokaže sliko iz npr. srednjega.

Na papirju, ne verjamem pa, da se da ločit kriptiran signal, ki izhaja iz recimo treh prepletenih kablov, od katerih dva predstavljata decoy. Ej, če obstaja takšna naprava, ki je sposobna tako precizno ločit tako šibek in zmešan signal, v istem frekvenčnem območju in z isto močjo, potem pa svaka jim čast. Samo malenkost dvomim. Ker je IMO nemogoče. Kot da bi hotel izločit solzo iz kozarca vode po petih minutah.
OM, F, G!

smash ::

tudi če se da ločevati signale, je nemogoče, da bi naprava odzunaj vedela, ali gre za izbiro volilca ali za naključno generiran signal..je tako?

Pyr0Beast ::

Heheheheheheh.
Some nanoparticles are more equal than others

Good work: Any notion of sanity and critical thought is off-topic in this place

poweroff ::

Na papirju, ne verjamem pa, da se da ločit kriptiran signal, ki izhaja iz recimo treh prepletenih kablov, od katerih dva predstavljata decoy.

Obstaja, obstaja. In strenirani analitiki znajo te zadeve razločit.

Najbolj mi je bilo zanimivo, ko je nek bivši britanski intelligence officer na predavanju kazal signal, za katerega bi jaz rekel,d a je popolnoma naključen. On pa je rekel, da kot streniran opazovalec v njem vidi neko logiko... potem je vrgel gor par filtrov, in se je logika res jasno pokazala.


tudi če se da ločevati signale, je nemogoče, da bi naprava odzunaj vedela, ali gre za izbiro volilca ali za naključno generiran signal..je tako?

Ni nujno. Samo je treba vedet, da mi zdaj zelo teoretiziramo. Da bi bil tak napad uspešen bi bilo potrebno precej analiz. Se ne splača. Razen, če bi šlo za volitve papeža. :D
sudo poweroff

Tody ::

Zakaj pa za volitve papeža ? Na njega pa res lahko lobiraš na druge načine saj ga voli zelo mejhna populacija... Ampak point ostaja ne bo naprave, ki bi bila 100% zanseljiva in če bo kdo hotel goljufat bo. In tudi zdaj lahko goljufajo če hočejo da smo si na jasnem :)

smash ::

tudi nelektronske volitve niso 100% varne..volilca lahko po volitvi iza vogala pričakajo nepridipravi ter s pištolo na glavi izvejo, koga je volil...tako da... :)

oz..če dobro pomislim..ne morejo 100% izvedeti, ker se lahko zlaže...tako da..hmm...

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: smash ()
1
2
»


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Obeta se nam največje iskanje Nezemljanov v zgodovini (strani: 1 2 3 4 5 6 )

Oddelek: Novice / Znanost in tehnologija
28665535 (53591) garamond
»

Brazilske volilne naprave uspešno napadli s pomočjo Tempest napada (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Varnost
556255 (4929) smash
»

Barva namesto enkripcije

Oddelek: Novice / Omrežja / internet
425359 (3975) poweroff
»

Vdor v Merkurjev POS sistem? (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Varnost
7011083 (6471) sniffo
»

Domače branje: "Wright, Peter. 1987. Spycatcher. New York, London: Penguin Books."

Oddelek: Novice / Domače branje
54488 (4216) poweroff

Več podobnih tem