» »

Asus Eee PC, Start-up night #2 in delavnica Pure Data

Asus Eee PC, Start-up night #2 in delavnica Pure Data

Asus Eee PC

vir: Kiberpipa
Kiberpipa - Je majhen, je eleganten, je enako funkcionalen kot vsak povprečni prenosni računalnik in trenutno edini zgled mu je OLPC. Na Pipinem odprtem terminu danes ob 19h si bomo pogledali prenosni računalnik Asus EEE PC, katere so njegove značilnosti in zakaj je drugačen od ostalih.Ker imamo v Sloveniji kar nekaj zanimivih spletnih storitev, bomo tudi maja na Spletnih uricah eno predavanje namenili le-tem. V sredo ob 19h se bodo na drugem start-up večeru predstavili nekateri bolj ali manj znani start-upi s svojimi storitvami: www.rezerviraj.si, www.podarimo.si, www.darilniboni.com in www.investoo.net.

V naslednjem tedu (26.5.-30.5. od 17h do 21h) bo v Kiberpipi potekal drugi del Pure Data delavnice, kjer bomo znanje razširili na različne knjižnice, ki jih lahko v PD-u uporabljamo, specifično bo pozornost na videu (pdp/pidip) in 3D (Gem). Predebatirali bomo tudi različne aplikacije in uporabe v interaktivnih inštalacijah in performativnih situacijah. Več si lahko preberete tukaj, prijave pa zbiramo na nova at viator.si.

Od srede do petka pa vas vabimo, da nas med 9. in 19. uro obiščete tudi na Gospodarskem razstavišču na Festivalu ustvarjalnosti in inovativnosti pri učenju, kjer bo v Hali A2 na ogled in preizkus delček iz sveta Kiberpipinega računalniškega muzeja, interaktivni Pufiji in še marsikaj zanimivega!

0 komentarjevVredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Kiberpipa sredi oktobra

Oddelek: Novice / Kiberpipa
284922 (4111) denial
»

Kiberpipa - zgodovina iger in čiščenje divjih internetov

Oddelek: Novice / Kiberpipa
82269 (1806) Aggressor
»

Kiberpipa: Android srečanje, Kibi.si, 7k:nova oblika življenja, Fahrenheit 451 (Bradb

Oddelek: Novice / Android
72338 (1908) Tear_DR0P
»

Kiberpipa se odpira

Oddelek: Novice / Kiberpipa
132983 (2092) Hexx
»

V Kiberpipi

Oddelek: Novice / Kiberpipa
113839 (2852) Tear_DR0P

Več podobnih tem