» »

Pipice v Kiberpipi odprte

Pipice v Kiberpipi odprte

Kiberpipa - S katerim odprtim dogodkom si lahko postregli v tem tednu? Na Pipinem odprtem terminu v torek, 16.10., boste lahko pobliže spoznali zanimivosti virtualnega sveta Second Life, ki jih bo predstavila Alja Sulčič, vodja projektov na zavodu Artesia, ki v Second Life pisarni zavoda ponuja pomoč in nasvete novim slovenskim uporabnikom.
Na Spletnih uricah v sredo bomo preleteli nekaj najbolj zanimivih predavanj nedavne konference Future of Web Apps in si ogledali poglavitne poudarke tokratnje izdaje FOWA. Web 3.0 sicer še ni prispel, konferenca pa je prinesla kar nekaj zanimivih predavanj in delavnic. Z Jugoslavom Petkovičem ob 19h!
Kot ste na teh straneh že brali, vas vabimo na četrtkov tradicionalni No-lan party, retro tekmovanje v legendarnih PC igricah za vse nostalgike in old shcool gejmerje, ki bo ob 18h potekal v Kiberpipinem računalniškem muzeju. Prijave zbiramo na muzej at kiberpipa.org! V četrtek vas vabimo vse zainteresirane na drugo srečanje vseh, ki bi radi osvobodili svoje brezžične usmerjevalnike in prispevali k izgradnji brezžičnega omrežja. WLAN-Lj projekt in Pogled nad mesto ob 21h!
Povabimo pa naj vas še k udeležbi prve letošnje HW delavnice, kjer bomo spoznali preprosto tehniko izdelave tiskanega vezja. Delavnica bo potekala med 22. in 26.10. Vse informacije dobite tukaj.

3 komentarji

Zero One ::

legendarnih PC igricah za vse nostalgike in old shcool gejmerje


Pomanjkanje kofeina v krvi? :D
printf(%s, "No statements? Why no... whoops");
//well if we can't make a statement, we should just leave a comment instead.

murmur ::

samo eno vprasanje - je razen moznosti zasluzka in se vec dobicka se kaksna druga "dodana vrednost" (haha) second life-a? Oh ja, se ena razvlecena jetra.


"People who had been on Second Life for years, building cars and selling them, would have immediately gotten pissed off because this big corporation came in and totally crashed the car economy".

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: murmur ()

Gandalfar ::

Je neko okolje v katerem lahko ustvarjas in si del communityev. Nekaterim ljudem to pomeni ogromno.


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Delavnici: spajkanje in Pure Data

Oddelek: Novice / Kiberpipa
73740 (2876) Pyr0Beast
»

Ta teden s Kiberpipo

Oddelek: Novice / Kiberpipa
73436 (3075) Atos
»

Spletni teden v Kiberpipi

Oddelek: Novice / Kiberpipa
113937 (3207) KatjaGucek
»

Ta teden v Kiberpipi

Oddelek: Novice / Kiberpipa
73155 (2649) Daedalus
»

Dogodki v Kiberpipi od 10. do 14.12.

Oddelek: Novice / Kiberpipa
102896 (2895) smash

Več podobnih tem