» »

Pester teden v Kiberpipi

Pester teden v Kiberpipi

Kiberpipa - Ta teden pripravljamo kar šest dogodkov. Kiberpipina kreativna skupina Err0r med 3. in 14.12. predstavlja sklop dogodkov v okviru gostujočega projekta Ljubim mojo bivšo / mojega bivšega Linus-a Nilsson-a in Vadim-a Dubrov-a. V ponedeljek, 3.12. vas vabimo najprej na otvoritev instalacije "I Love My Previous One", od torka do petka pa bo v okviru tega projekta potekala delavnica z Linusom Nilssonom z naslovom Blog kot tok zavesti. Prijaviti se je potrebno na info@kiberpipa.org. V petek bo gostujoči umetnik Linus Nilsson na predavanju Raziskovanje v vezaju predstavil nekatere stare in tekoče projekte, seveda pa ste vabljeni na druženje in debato.

Tudi dogajanje na Pipinem odprtem terminu bo v torek pestro, saj bosta ta teden na sporedu kar dva. Ob 19h bo Sergej Rinc, sistemski inženir, spletni guru in razvijalec predstavil Semantično označevanje in iskanje slik, ob 20h pa bo v sodelovanju z Ljudmilo potekalo predavanje Adama Hyde-a o FLOSS priročnikih, zbirki kakovostnih prostih priročnikov za uporabo prostega programja. Adam je ustanovitelj fundacije FLOSS Manuals in mednarodno delujoč umetnik, ki se ukvarja s prostim programjem, zvokom in videom na internetu, zvočno umetnostjo, novimi tehnologijami.

V sredo sledijo Spletne urice, ki so bile s prejšnjega tedna prestavljene na 5.12. - okrogla miza o božičnih nakupih in spletnem nakupovanju pri nas. Kakšno je stanje med slovenskimi spletnimi trgovinami? Ali so spletne trgovine pri nas že tako pomembne kot v svetu in kako se pripravljajo na najbolj zaposleno obdobje v letu? Kako svoje aktivnosti spodbujajo s trženjem? Kaj se jim zdi pri uporabniški izkušnji v spletni trgovini ključno? Kakšna je smer razvoja spletnega nakupovanja? O vsem tem v sredo ob 19h na pogovoru s predstavniki nekaterih bolj znanih slovenskih spletnih trgovin. Vabljeni!

0 komentarjev



Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Ta teden s Kiberpipo

Oddelek: Novice / Kiberpipa
73435 (3074) Atos
»

Spletni teden v Kiberpipi

Oddelek: Novice / Kiberpipa
113937 (3207) KatjaGucek
»

Ta teden v Kiberpipi

Oddelek: Novice / Kiberpipa
73155 (2649) Daedalus
»

Naslednji teden v Kiberpipi

Oddelek: Novice / Kiberpipa
63514 (2948) Bass0
»

Prvi februarski teden v Kiberpipi

Oddelek: Novice / Kiberpipa
83550 (2752) zee

Več podobnih tem