» »

D-A-S-H #5: Tactical Media Update - Javna predstavitev

D-A-S-H #5: Tactical Media Update - Javna predstavitev

Slo-Tech - Javna predstavitev projektov udeležencev 5. delavnice D-A-S-H (Networking Against Exlusion) pod naslovom Tactical Media Update danes (cetrtek 24. marca) ob 20. uri v Kiberpipi.

Podrobnosti programa se bodo do večera se dopolnjevale na straneh Ljudmila Wikija, doslej dogovorjeno pa v nadaljevanju.

Vabljeni!

Članici umetniške mreže Equator, vizualna umetnica Cecilie Parsberg in pisateljica Ana Valdes, bosta preko predstavitve njunih projektov o Palestini ( stran na this.is, stran na this.is) odprli razpravo o odnosu med umetnostjo in aktivizmom;

Gerbrand Oudenaarden bo predstavil re:create, mednarodni poletni umetniški laboratorij s 6-tedenskim programov medijskih in gledaliških delavnic, ki bo letos poleti potekal v Amsterdamu.

Yves Degoyon in Pablo de Soto iz kolektiva Hackitectura pa bosta predstavila Fadaiat (freedom of knowledge / freedom of movement) in al-jwarizmi v zvočno-slikovnem live setu, ki bo približal “medijski laboratorij brez meja” v Gibraltarski ožini. Klik!

Delavnice v soorganizaciji D-A-S-H, Ljudmila, Zavod Projekt Atol in AgoraXchange, ki se bo odvijala v prostorih Ljudmile, se je udeležila mednarodna skupina hekerjev, političnih aktivistov, umetnikov in raziskovalcev - med drugimi tudi Marc Tuters, Ana Valdes, Jackie Stevens in Konrad Becker.

1 komentar

Roadkill ::

Če bi povedali kak dan prej bi me morda dejansko zanimalo, kaj ta stvar pravzaprav je... Brez zamere.


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

V Kiberpipi ta teden: Sitweet, Gulliver's Travels

Oddelek: Novice / Kiberpipa
52329 (1992) gslo
!

Z&T povezave

Oddelek: Znanost in tehnologija
839870 (33577) snow
»

Columbus modul za ISS na poti v orbito

Oddelek: Novice / Znanost in tehnologija
334602 (3374) sidd
»

Poplava novih distribucij Linuxa

Oddelek: Novice / Ostala programska oprema
132788 (2788) 64202
»

Intelovi štirje T-ji

Oddelek: Novice / Operacijski sistemi
82669 (2669) Dr_M

Več podobnih tem