» »

Nov članek! Deda Zmrz svetuje

Nov članek! Deda Zmrz svetuje

Slo-Tech - Tako, kot nek povzetek dogajanja čez celotno leto 2002, smo za vas spisali članek, ki se ukvarja s tem, kakšen računalnik kupiti, če ste se ga odločili sestavljati po komponentah. Če še niste dobili novoletnega darila ter želite Dedku Mrazu pisati, kaj naj vam kupi, ter si močno želite novega računalnika, kar hitro kliknite na članek ter si preberite, kaj si zaželeti. Branje je, kot ponavadi, obvezno ter nujno. Klik!

12 komentarjev

C00PER ::

Wow...res dober članek...fantje svaka vam čast....

Ravnokar sem v nakupu nove kište (seveda po komponentah) in mi je prebiranje tega članka prišlo še kako prav !

Hvala vam, super ste !

..:: Pa lepe praznike še naprej ::..
ANd On The Last Day God Created.....SOUND !

segi ::

Pizda ste hitri....!!!
---------------------------------------------
Segi podobo na ogled postavi,
ker bolj resnico ljubi kakor hvalo,
zad skrit vsevprek posluša, kaj zijalo
neumno, kaj umetni od nje pravi
----------------------------------------------

Hojne ::

Bolj sux tole. Kdor spremlja vsaj novice na S-T mu to ne pride nič prav, ker že vse ve.
Povzetek starih testov in novic, nič drugega.

Sergio ::

Hojne, kot tak je bil članek tudi napisan. Kot nek povzetek dogajanja čez leto. Definicija besede "sux" tuki mi pa ni dodobra jasna. Je članek slab? Smo kaj pobiksali?
Tako grem jaz, tako gre vsak, kdor čuti cilj v daljavi:
če usoda ustavi mu korak,
on se ji zoperstavi.

Jeebs ::

Kr dobr članek fantje! :) Moti me mogoče samo ena malenkost. Manjkajo namreč cene za nekatere komponente. Zanima me naprimer cenovna primerjava matičnih plošč (AMD vs. Intel)... Predvsem tiste taboljše Intel mamaplate. >:D
Press any key to continue... RESET. Didn't you say ANY key?!?!?!

kuglvinkl ::

/.../
Your focus determines your reallity

alien-w ::

Jeba1: tole je hotel reči že kuglvinkl, pa ne vem zakaj se je premislil. Cene je zelo preprosto najti na internetnih straneh naših trgovin, tako da je najbolje če sam pogledaš koliko zadeva stane v tvoji omiljeni štacuni. :))

Jeebs ::

Vem, vem, sej nism reku da hočm točne cene, ampak samo približne bi pa dobr blo zraven dat, da folk vidi primerjavo med naprimer bolj slabo Intelovko in kako bolj pošteno Intelovko, k se jih not omenja.>:D Seveda govorim o mamaplatkah.>:D >:D >:D >:D >:D
Press any key to continue... RESET. Didn't you say ANY key?!?!?!

morphling1 ::

Elitke na SiS čipsetu so že od 20k sit naprej. Abit SR7 SiS 648 je 30k sit, BE7 845 PE je 36k sit, te dve sta že zelo zelo dobri plati, BE7 z RAID-om je 40k, polno založene variante, se pravi SATA , LAN, FW, RAID so od 50k sit naprej. Tako da za dobro osnovno ni treba dati skoraj nič več kot pri AMD-ju.
http://www2.arnes.si/~mlivak/ Nekaj kar naj bi bila moja domača stran, pa nikoli ne bo :)

Hojne ::

Sergio: Če je članek samo povzetek leta, zakaj potem v naslovu "svetuje"? Moral bi potem svetovati stvari, ki so aktualne v zadnjem mesecu in ne take, ki so stare že pol leta. Zato je bil tisti sux. Jaz sem ga šel brat samo zato, da bi vidu a se kej tazga splača kupt, ki je postalo cenovno ugodno in sem bil na koncu kar razočaran.
Še posebno pri mestu o pekačih, ko si oklical Plextor-ja za dragega, Teac-a pa kot ful dobrega. Sam sem kupil točno tega Teac-a pred pol leta (kot zamenjavo za Plextor-ja 24x, ki je po mojem mneju vsaj 2x boljši) in mi je po 4 mesecih crknu. Na servisu sem ga mel skoraj dva meseca preden sem ga dobil nazaj in v tem času naj bi kaj brez njega? Kupit sem šel drugega, jasno da najboljšega kar obstaja (Plextor 48x) za 35.000 SIT. Razlika v ceni je kar velika ampak zadovoljstvo to pokrije. Sedaj pa, ko sem dobil Teac-a nazaj (in to ne popravljenega ampak novega 48x) se sploh ne moreta primerjat. Sta kot fičo in mercedes in to ne po hitrosti ampak po sami kvaliteti in zanesljivosti.

zile ::

wow Hojne. A lahko tvoj zadnji stavek "Sta kot fičo in mercedes in to ne po hitrosti ampak po sami kvaliteti in zanesljivosti." malo utemeljiš ? Thx.

Trubadur ::

Hmmm....še zmeri ne vem ker ohišje naj si kupm


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Brian Krebs spet na udaru hekerjev

Oddelek: Novice / NWO
196602 (4618) jype
»

Dohodnina-študentsko delo

Oddelek: Loža
265994 (3326) Gandalfar
»

Računalnik ob zagonu 5 minut zmrzne,a je problem ADSL?

Oddelek: Pomoč in nasveti
241576 (1229) Urajmal
»

Zakaj je Slo-Tech bel?

Oddelek: Novice / Obvestila
482246 (2246) pavl
»

Nov članek

Oddelek: Slo-Tech
7928 (729) Sergio

Več podobnih tem