»

Novoletno voščilo

Slo-Tech - Božiček in Dedek Mraz sta vas verjetno že obdarila in gotovo ste dobili vsaj približno tisto, kar ste si tako želeli. Vendar pa sta obadva raznašalca daril in dobrote že opravila svoje delo, njima pa seveda sledi novo leto, v katerem bomo ponovno poskušali biti pridni in veseli.

Kot se tudi spodobi za Slo-Techerje, vam letos prinašamo vse najlepše in prisrčne pozdrave. Prvo izmed "daril", ki ste ga dočakali, je bil nov novoletni stil, v katerem prav gotovo vidite kaj lepega (ali pa tudi ne), sedaj pa vam tako v mojem imenu kot v imenu celotne Slo-Tech ekipe, ki vas budno spremlja na vsakem koraku foruma, novic ali katerega koli drugega dela te čudovite strani, ki sedaj obstaja že cela štiri leta, voščim vse najlepše v novem letu, naj se vam uresniči kar največ vaših želja, tako skritih kot odkritih in predvsem da boste zdravi. Ko pa je zdravje, je pa tako ali tako vse, so govorili včasih ...

43 komentarjev

Nov članek -- prilagoditev Windows XP

Po namestitvi

Slo-Tech - Windows XP so izšli že pred časom in do danes so si tako utrli pota že na marsikateri računalnik. Da boste ta ogromen operacijski sistem uspešneje krotili, da bo računalnik služil vam in ne obratno, ter da ga boste resnično izkoristili in optimizirali do konca, ako tega še niste storili, sva z m spisala članek, v katerem se lahko poučite o tistih najbolj osnovnih trikih in optimizacijah, ki bodo naredili življenje z Windows XP znosnejše. Klik!

37 komentarjev

Nov članek!

spajkanje

Slo-Tech -

Simon Belak, bolj znan kot Owca na naši spletni strani [:D], se je potrudil in spisal članek, v katerem je opisal voltmod VDD-ja na EpoX 8RDA+ matični plošči. Z modifikacijo, ki mu je odlično uspela, je pridobil nekaj dragocenih desetink volta, kar mu je omogočilo, da je iz pomnilnika iztisnil še tiste zadnje megaherce moči. Za povrhu še to; postopek sploh ni težak. Če je v vas vsaj malo navijalca, si članek le preberite.

15 komentarjev

Naj 2002 še iz HardOCPja

HardOCP - Jah, januar se začenja, kar pomeni, da morajo svoj piskrček s člankom o najboljših komponentah leta 2002 pristaviti prav vse hardverske strani (mi smo to delo že opravili). HardOCPjevo različico članka si preberite na tem naslovu. Zanimivo je, da so na strani uvedli, poleg vseh standardnih kategorij tipa najboljši trdi disk / najboljši procesor / najboljša mamaplata, še dve kategoriji, ki sta me presenetili v pozitivnem smislu: Najtežja situacija leta ter največje razočaranje leta. HardOCPjevci so, samokritično in pohvalno, priznali, da so se v najtežji situaciji leta 2002 znašli oni sami, saj so v testu 3.06 GHz Intelovega P4 navedli "precej" nekorektnosti. Še največje razočaranje leta: Matroxova Parhelia-512. Se ne bi mogel bolj strinjati [:D].

0 komentarjev

Nov članek! Deda Zmrz svetuje

Slo-Tech - Tako, kot nek povzetek dogajanja čez celotno leto 2002, smo za vas spisali članek, ki se ukvarja s tem, kakšen računalnik kupiti, če ste se ga odločili sestavljati po komponentah. Če še niste dobili novoletnega darila ter želite Dedku Mrazu pisati, kaj naj vam kupi, ter si močno želite novega računalnika, kar hitro kliknite na članek ter si preberite, kaj si zaželeti. Branje je, kot ponavadi, obvezno ter nujno. Klik!

12 komentarjev

Še malo igranja s forumom

Slo-Tech - Kot najbrž že veste, je Primoz pred nekaj dnevi uvedel noviteto na strani - na prvi strani foruma ter na temah zadnjih 24 ur ste namreč lahko videli, da se ozadja zaporednih kolumn spreminjajo paroma. Enivej, če vam zadeva ni pogodu ter bi radi izmenjavanje barv ozadja izklopili, kar hitro kliknite na lastne osebne nastavitve ter si zadevo mirno izklopite. Seveda morate biti za ta privilegij prijavljen uporabnik. Kul, ane? [:D]

12 komentarjev

Čudno hlajenje

Overclockers.com - Tole je zopet ena stvar, ki mi je vzela sapo. Sicer mi ni niti malo jasno, kako bo človek s tem hladil računalo, toda ideja in izvedba sta res impresivni. Hitro kliknite sem in si oglejte res neverjetne slike. Če boste želeli odkriti skrivnost tega sistema si boste morali prebrati do sedaj 17 stransko forumsko razpravo. Začnite tukaj. Ko kdo od vas ugotovi, kako tole dela, naj pa prosim napiše komentar.

5 komentarjev