» »

Novice in Forum

Novice in Forum

Jaz - Ok, danes so novice malo zamujale, toda ne zaradi lenobe, temveč dela s Forumom. Pojavile so se namreč pritožbe, da Forum postaja podoben drugim nediscipliniranim forumom po Sloveniji in da je vse manj uporaben in zanimiv. Seveda si nihče ne želi, da bi se zgodilo kaj takega, še najmanj pa mi, ki smo se zelo potrudili, da je Forum postal to, kar je danes. Po pravici povedano sem takšne težave pričakoval že kar nekaj časa in kar malce presenečen sem, da je tako dolgo trajalo, da so se pojavile. Razumljivo je namreč, da se v tako veliki množici prijavljenih pojavijo osebki, ki nimajo za početi kaj drugega, kot non stop svinjati po Forumu in provocirati ostale uporabnike. Toda brez skrbi, to nikakor ne bo dopuščeno in ta Forum bo še naprej ostal to, kar je bil do zdaj: vzor reda, discipline in civiliziranega komuniciranja za vse ostale. Seveda 24 urnega nadzora ni mogoče opraviti, toda moderatorji in administratorji bomo naredili vse, kar je v naši moči. Danes sem tako pregledal celoten Forum, izbrisal veliko večino neprimernih sporočil, zaklenil, prestavil ali preimenoval določene teme ter izdal opozorila določenim osebkom. To bom odslej poskusil delati bolj pogosto, neprimernim uporabnikom pa bo brez milosti onesposobljen account.

Ob tej priložnosti bi še enkrat rad povabil vse, ki so zaradi svinjanja obupali nad Forumom, da mu date še eno šanso. Navsezadnje je ravno zaradi vas, civiliziranih in mentalno odraslih uporabnikov ta Forum to, kar je (oziroma je bil še nedolgo nazaj) in če ga zapustite, boste dali prav tistim, ki jim ni mar za njega.

6 komentarjev

Pretorijanec ::

Glede na to, da moj account se vedno dela in da nism biu nc okregan: GO LUNI!!!:D

Pepo ::

Luni,
hvalevredno je, da si fantje tako prizadevate, da bi uredili tega svojega otroka, ki je nedvomno eden od prijetnih dosezkov moderne pameti; te na Slovenskem ocitno ni malo. Podpiram tudi vase ukrepe, upam da bodo uspesni.

Hkrati pa bi rekel, da stvari niso bile zelo kriticne. Forum je deloval nekako v "valovih". So obdobja duhovitih, tehtnih in poglobljenih razprav na vseh podrocjih, od tehnoloskih do tistih najbolj splosnih, skoraj filozofskih, potem pa energija vselej nekoliko uplahne. In ker je bilo prejsnje obdobje briljantno, taka oseka da vtis, da gre za nezadrzno pot navzdol. A stvari se potem sppontano dvigajo... tako kot gre v zivljenju nasploh. Zatorej nic skrbi, preprican sem, da bodo sle stvari naprej. Tudi Thomas, Jeti, Miran, Senitel, celo Andrej in se kdo so se malo izpraznili in malo pocivajo.Pred novimi podvigi pac.

Stvari se navadno dobro psopesijo z lastnimi testi. Vem, da ni enostavno, a poskusajte malo pogosteje s testiranjem opreme. Pa administratorji recite kaksno usmerjevalno vec. In naj vas ne bo groza, ce bo postov manj, bodo pa bolj kvalitetni. Saj tudi clani nimamo vec casa, da bi se pregrizli skozi vse poste zadnjih 24 ur, kaj sele, da bi kaj pametnega napisali na kakih pet topicev.

Veliko srece. Dobro vam gre. :P

TinkaPinka ::

Luni, forum res ni tako v tako slabem stanju, definitivno pa podpiram disciplino. Tako da: le tako naprej.:))

TiMe25 ::

Fantje ne odnehat in se pustit tistim ki ne ustvarijo ničesar, sam svinarijo delajo. Jaz sem vam zlo hvaležen, pa tudi mislim da večina uporabnikov, ker samo tu lahko dobimo informacijo iz prve roke ( od uporabnikov ) pa še najpomembneje - ZASTONJ JE !

Ekipa , samo tako naprej !

TiMe25

smash_u ::

To je 100% krsenje clovekovih pravic!!! Ce vam ni jasno kaj sem prej rekel si nabavite komad od BodyCount: Freedom of speach

POWER TO THE PEOPLE!!!;(;(;(

luni ::

Kdo pa pravi, da imas kaksne pravice na Slo-Techu? Noben... Ce ti kaj ne pase, pa ne glej.Zelo mi je zal, da moram uporabljati taksen odnos to ljudi, ampak vcasih pac drugace ne gre. Ne moremo biti popolni na vseh podrocjih in za dobro vseh je potrebno kdaj narediti kaksno zrtev.


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo

Thomas PNG #2

Oddelek: Slo-Tech
382701 (1811) kuglvinkl
»

Sprememba pravil (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Novice / Omrežja / internet
15714791 (9422) JanezekNovak
»

opravičilo .... :) (strani: 1 2 )

Oddelek: Slo-Tech
664322 (2958) Lucifer Tanatos
»

Rešimo se nesnage v forumu!

Oddelek: Loža
322736 (2156) Tomi
»

Zaklenjanje topicov

Oddelek: Loža
71174 (992) Caboose

Več podobnih tem