» »

Zaklenjanje topicov

Zaklenjanje topicov

J-A-G ::

Zakaj zaklepate topice ?:D
  • spremenilo: J-A-G ()

Tomi ::

Ali pa je tebi trenutno kaj drugega stopilo v glavo ali mogoče kri;((?
Glede samega zaklepanja.. Moderator je pač na forumu zato, da ga kontrolira.. Samo mislim, da malo pretiravaš.. Pa saj bodo tudi drugi povedali, kaj menijo...
metrodusa.blogspot.com

luni ::

Dragi JAG iz dneva v dan manj cenim tvoja mnenja in poste. Docim sem na zacetku mislil, da si dokaj v redu osebek sedaj vidim, da si v bistvu en velik fanatik. Sploh s to trditvijo da zaklepam vse topice o 3DFXu si mi dal vedeti kako in kaj.

Ampak naj povem se 1x. Ta Forum je namenjen vsem NORMALNIM osebkom, ki se znajo NORMALNO pogovarjati. Topice in poste takih osebkov ne bom brisal, tudi ce se njihova mnenja radikalno razlikujejo od mojih. Tisti, ki na tej strani nimajo cisto nobenih pravic ali, bognedaj, privilegijev, so nenormalni osebki. Kdo je normalen in nenormalen presojam jaz in presojajo ostali admini in moderatorji in zdi se mi, da do zdaj ni prihajalo do kakih vecjih pomot. Ta Forum bo namrec, dokler je v moji oskrbi, ostal CIVILIZIRAN in UPORABEN in ne bom trpel, da se bo spustil na nivo kakega Joker/PC Gamer foruma, kjer se ljudje non stop podjebavajo v glavo, klejejo, se derejo eni na druge in vsiljujejo drugim ljudem svoja mnenja.

Se glede 3DFX topica. Kot sem rekel, mi je ideja topica bila v bistvu kar vsec, ker je lepo videti podporo ljubiteljev nekega podjetja. Forum je prost in tudi 3DFXasi lahko v njem najdete svoj koticek in pisete kar hocete. Na zalost ste (podobno kot fani Jokerja/PC Gamerja) precej nagnjeni k hitrem zaljenju in napadanju Nvidiasev in Nvidiasi imajo podobne sklonosti. Kot se je izkazalo na vseh svetovnih forumih, in tudi pri nas, mirno in argumentirano razglabljanje o prednostih enega ali drugega podjetja NI MOGOCE, vsaj ob prisotnosti taksne mnozice ne. Prej ali slej se pojavijo taksni osebki kot so Ganja ali Dr_M in zacnejo s svojimi maloumnimi izpadi svinjati topic/Forum in tedaj je cas, da se topic zaklene. Ta topic sem zaklenil iz se enega dodatnega razloga in sicer kot primer tistega, kar se ne sme delati... Zaradi mene lahko ustvarite se enega popolnoma istega, iz katerega bodo sporni posti BRISANI, in topic ne bo zaklepan.

No, kakorkoli, upam, da sem sedaj jasno in glasno povedal kako in kaj je stanje na tem forumu. Kaj se sme in kaj se ne sme delati nikoli nismo zapisali v kaksno datoteko, ker smo se zanasali na to, da bodo ljudje sami dovolj civilizirani/vzgojeni, da bodo vedeli kaj je primerno obnasanje v taksni on-line skupnosti. Na zalost pa opazam, da z vecanjem stevila registriranih uporabnikov raste tudi stevilo provokatorjev in sporocila/accounti taksnih ljudi bodo ZELO ZELO hitro in kruto omejeni.

Tako.
Artificial Intelligentia

orkan ::

Se strinjam z TOMI-jem!!

Pa nekdo mora biti, da malo kontrolira stvar na forumih, drugače bi se pojavljale samo enkakšne bedarije, pa teme bi se ponavljale. Zato LUNI le zakleni temo, ki ni v redu, maš mojo 100% podporo. SIcer pa J-A-G, če ti kaj ne ustreza ne hodi več na forum.
:\:\
Lp Orkan!!

x.sci ::

ej luni sej se cist strinjam s tabo da ne pase cist vse na forum sam zato se ni treba lockat postov ampak jih najprej deleti in opozori tistga ljuda k to dela, ce pa to ne pomaga mu enostavno skini account, ne pa lockat topica

Senitel ::

Ker se mi zdi da tole leti predvsem name, eko moj odgovor:
Kot je že luni reku, je ta forum namenjen NORMALNIM osebkom, ki se znajo NORMALNO pogovarjat.
Zakaj sta bila tukaj potrebna še dva reply-a, čeprav je bilo povedano, da je zadeva rešena?
Izgleda kot nova vojna??
Prva dva posta normalna, pol začne en capsat, in vname se vojna...
Zakaj bi imeli na forumu 100 threadov, v katerih bi se folk kregal O ENI IN ISTI STVARI?? Poleg tega sem jaz vedno vse svoje odgovore argumentiral, vi ste se pa sam nardil tupe in bluzili naprej svoje. Sej zastopim, da ti je 3dfx pač všeč pa nej ti bo briga mene, ampak ne zganjat FANATIZMA PO FORUMU (ti je tole kaj znano: maš Nvidija garfiko -->> pol nebo nikol delal maš 3dfx lahko pomagam?? (Klik))!
Očitno bomo pač rabil neki tazga, kot je na GameDev - forum FAQ... Pol pa sam preberi si forum FAQ, pa lockaš thread...

J-A-G ::

Jst sem samo vprašal zakaj:))

Caboose ::

saj sem rekel da naum več...:\
If you can't explain it simple, than you dont know it good enough.


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

za admine

Oddelek: Slo-Tech
491935 (1346) luni
»

Forum poln debilov in smeti (strani: 1 2 )

Oddelek: Slo-Tech
645135 (4013) OZZY

Zvezdice

Oddelek: Loža
351999 (1647) orkan
»

Pravila obnašanja!?

Oddelek: Loža
142154 (1770) Yohan del Sud
»

Rešimo se nesnage v forumu!

Oddelek: Loža
322736 (2156) Tomi

Več podobnih tem