» »

opravičilo .... :)

opravičilo .... :)

1
2
»

Pepe ::

Pravila, pravila, pravila.

Zakaj pa ni pravila, glede uporabe našega lepega jezika.

LP

P.S. Pa zdravja v 2003

MadMicka ::

Pepe, zato ga ni, ker se je na IRCU in nasploh na Netu razvil običaj, da se jezikovna pravila ne upoštevajo v celoti. Važn, da se razumemo :)

Dodam še, da to ni nič posebnega. Namreč, v posameznih sferah (kot npr. na netu, v pravu, zdravstvu itd.) se oblikujejo določena jezikovna pravila, ki odstopajo od splošnih jezikovnih pravil in s tem ni nič narobe.

Pepe ::

Že, Že.

Ampak predstavljaj si, da se tega nalezejo še časopisi, pa TV...

Napisal pa sem zato, ker me je Morph. spomnil, ko je omenjal druge forume. Ampak trenutno se ne spomnim kje. Tam imajo tako pravilo, kar se mi ne zdi slabo. "Potrebna" odstopanja naj bodo, ampak da pa si "vsak svoje izmisli", pa tudi nikamor ne vodi.

LP

Blup ::

Slo-tech forum ni nobena strokovna literatura... je bolj podobno razvedrilu... zakaj bi se potem še tukaj ubadal s slovnično pravilnostjo... seveda to ne pomeni, da post brez vseh osnovnih slovničnih pravil (vejice, velike začetnice...) ne izgleda zelo grdo... ampak jebat ga... tko je v prostem času... bi pa bilo lepo, da bi se vsak tega zavedal in probu spravt iz sebe čimveč slovničnih pravilnosti...

... pač moje mnenje...

Blup
:\

darh ::

Blup aves zaqwa-zato!kr che jst pishem toko kt mn pashe&se mn jeba kwa ti poj kachish kwa pa ne pol to ispade mau chudn an??
Excuses are useless! Results are priceless!

Ziga Dolhar ::

Hmmm, težava nastane na nivoju "kaj drugi mislijo o tebi".

Ampak to itak ni važno, ne? Pomembno je le kaj ti sam misliš o sebi (i, uporabil sem povratni osebni zaimek ;)).

Mnjah, recimo da je tako.

Klemenn ::

Ti bom odstranil naziv, sicer ti je bil pa podeljen zaradi ponujanja zaščitene vsebine

serz..kaj stojiš za svojimi besedami al ne? pojasni

ej..zigga..člena a pa e nerazumem...razlož!

ziggga...razloži!

bradek ::

Jebediah: registriran: 03.02.2001

Razglasimo ta dan za dan zalovanja.

Klemenn ::

brad: mi poveš svoj rojstni datum? :D

Blup ::

xbite: sam sicer razumem vse kar si napisu, sam pa ne vem a je biu to argument za lepšo slovnico al ne? 8-O Ampak odločitev za to al te bojo vsi štekal al pa sam tvoji prjatli k mate skupni slenga je tvoja... a ni tko... če se ti ne lub pisat pravilno pač ne pišeš, sam pol nekak ti tko bedno izpadeš... kot je blo že povedan... kar napišeš si ubistvu ti... a ni tko... odločitev je pa tvoja in glede na to, da se že skos neki ludje prtožujejo nad pravili in da jih je preveč, pol mislm da bi z uvedbo tega bla čista pizdarija...

...ampak to je spet sam moje mnenje... kar pa tut ne pomen da se ga držim :D

Blup
:\

Tomi ::

Jebediah: ne provociraj, ker lahko samo tebi škodi. To je moj nasvet, naslednjič bo kaj drugega lahko..
metrodusa.blogspot.com

darh ::

blup: moj post je bil namenjem tvojemu.. .ampak ko sem ga šu še enkrat brat (tvojega namreč), sem spoznal da sem ga brezveze pisal, ker si do zaključkov že sam prišel, ob hitrem branju sem jih pač zgrešil... jebatga...

Se pa v svojih postih trudim za karseda pravilno izražanje... mogoče je kje kaka vejica premalo, zato jih boš najbrž najdel več tam kjer nebi smele biti..

Imam kolege od marsikje -- če govorijo z mano v svojem narečju/slengu me ne moti -- ampak kakor hitro pa to prenesejo v tako javno stvar kot je forum, kjer se ga trudi razumeti rahlo več osebkov, to rata problem.. .agree?

totalno sva offtopic, blup, veš?
:8) :D
Excuses are useless! Results are priceless!

Blup ::

xbite: se strinjam...

offtopic... se tudi strinjam... ampak nekje je že bla ena debata o tem ali naj se zaklene teme, kjer so ljudje zašli malo offtopic, pa mislm da so moderatorji komentiral, da je to baje čist ok, da se tko teme mal razširjo ipd... tko da ni panike... smo pač še mal razširl in pršli do pravopisa in bontona in podobnih reči... upam da smo komu razširl obzorja s tem :D (jeah, right...)

Blup
:\

City ::

Neumesno vprašanje za admine, da ne bomo odpirali novih tem.
Na tem forumu so določena pravila, določena z raznimi členi in na podlagi neupoštevanja le teh se ukrepa s sankcijami z raznimi persomani xxx. Te sankcije se več ali manj izvajajo upravičeno ali neupravičeno, me ravno ne zanima, očitno pa je, da je ponujanje wareza takoj kaznivo, kar je seveda razumljivo in pravilno. Zanima pa me zakaj pa niso nikoli kaznovani osebki, ki ponujajo "navodila" kako warez-ati :), se pravi kako iz legalnih CD-jev delati nelegalne, kar je prav tako z uradnimi zakoni kaznivo? Primer je bil napr. pri SP1 za XP in za razne zaščite glasbenih cd-jev.
Res, da ta stvar ni oh in sploh pa vseeno ali je to zaradi prevelikega dnevnega odprtja novih tem in ...?

Gandalfar ::

To ni nezakonito saj si je po zakonu dovoljeno narediti backup kopijo za lastno uporabo. Ni pa dovoljeno prodajati tega.

Ziga Dolhar ::

p.s.: če bi bilo po moje, na Slo-Techu ne bi bilo novic z linki do SP1 še preden je bil ta uradno na voljo, ter takisto ne tiste povezave na Tweaktown...

Sem pač konzervativen (in edini :P)

Lucifer Tanatos ::

hm da se sam pristavim svoj vrcek:D
prvic admini so za vse navadne "smrtnike"(beri uporabnike) bogovi in ma da se jih castite:) Osebno mislim da delajo IZREDNO dobro delo in lih zarad njih in pravil forum funkcionira tako kot je treba. Redno berem se nekaj drugih forumov, pa moram reci da je S-T dalec najboljsi po kulturi pisanja. Mislim da se mamo za to zahvalit samo adminom oz. moderatorjem.

Kar se tice trona in Jebediah, sam gobc otresata, dejta se mal skulirat, forum je cist kul ce se ne supers neki tja v 3 dni, take it easy:D

Poserjemo ga pa itaq vsi kdaj, tut admimi niste izjeme >:D
Les yeux sans visage

Zgodovina sprememb…

1
2
»


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo

Pritožbe (strani: 1 2 3 417 18 19 20 )

Oddelek: Slo-Tech
96844442 (23955) kuglvinkl

Se en sporen moderator

Oddelek: Slo-Tech
371833 (1318) Gandalfar

Več podobnih tem