» »

Sprememba pravil

1 2
3
4

OwcA ::

Vsaj v nekaterih oddelkih stremimo k temu, da bi naziv moderator pomenil bolj guruja kot nek represiven organ.
Otroška radovednost - gonilo napredka.

aljazh ::

A: "Ful ne prenašam teh kadilcev, tako smrdijo. Pa če grem samo na kavo s sodelavci zjutraj pred šihtom, potem cel dan smrdim kot prekajena salama. Takoj sem za to, da se prepove kajenje."

B (persona rudis): "Če ti kaj ne paše, pa ne hodi v kadilske lokale. Jaz imam pravico kadit, če pa tebe to moti, pa se me izogibaj."

-----

B (persona rudis): "Ful mi grejo na jetra ta nova pravila. Kaj se pa grejo! To je omejevanje svobode govora!"

A: "Če ti kaj ne paše, pa izberi drug forum. Nihče te ne sili, da si tukaj."

Kakršnakoli podobnost z izjavami nekaterih person rudis je zgolj naključna 0:)

EDIT: Lepotni popravek.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: aljazh ()

xabre ::

Če bi bilo po moje, bi zbrisal težake pa nakladače v resnejših temah. Pol naj se pa na novo registrira, če bo še hotel.

En red mora bit, pa če se zgubi 1/3 članov, vsaj ostanejo bolj resni, ki imajo tudi kaj pametnega za povedat.

gzibret ::

> Vsaj v nekaterih oddelkih stremimo k temu, da bi naziv moderator pomenil bolj guruja kot nek represiven organ.

He he, že ime Tajna Policija in slikica (avatar) dajeta vedeti, kdo je represivni organ :D
Vse je za neki dobr!

Looooooka ::

Manjka en naziv: "GURU".
-> ja tocn to manka.da bojo vsi postal replyje,ki so bli postani ze prej v upanju da dobijo kksno tocko...to bo zihr pripomoglo k boljsemu forumu.
kar se pa tice tega da se eni ne znajo obnasat...hmm mislm da sm tle na tem forumu vidu ful velik ljudi,ki cutjo potrebo da nekomu direktno napisejo da je "kreten" al pa "omejen" in podobne nazive, na katere bi bil se toporisic ponosn pa niso fasal se nobenga naziva.
Med tem ko so drugi,ki so mogoce nasplosno napisal "da se jim kksno mnenje v novici oz v replyjih zdi neumno nevmesno in totalno sfaljeno" brez da bi kogarkol direktno zalili fasal tak naziv po petih minutah.
persona non grata in podobnih omenjenih pizdamatern se nism nikjer na forumu vidu tko da bom verjel da so ocitno nekoga fajn provociral pa zalil...
mogoce bi mogl pa uvest se kksn naziv "person remark idiota" za vse tiste,ki ob svoji novici napisejo se svoje osebne zamere proti osebi/izdelku v novicah.
Sam pol bi to fasala ze polovica posterjev anti-microsoft anti-intel anti-amd novic pa nekak ne bi blo vec fore a ne =).
Ahhh well :P
pa zgleda je tole sam za poste v drugih oddelkih al je v novicah izkloplen...ker se zmer lahko v 10ih minutah ocitno replyam na 2 novice naenkrat? =)

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: Looooooka ()

tecumseh ::

Kot vedno najbolj jokajo taki, ki se ne znajo obnasat. Potem pa slisimo neke svobode govora pa legalnost uveljavljanja ukrepov za nazaj pa kaj vem kaj se...
To ni vas peskovnik, to je recimo blok, ki ima svojo upravo in kjer imas sosede. Ce nekdo nabija musko in moti ostale, potem mu je treba pristrici peruti. As simple as that. In to cim prej, dokler ne dobi posnemovalcev oz. dokler velik del ne misli, da je tako stanje normalno.
Glede ukrepov pa so IMO se preblagi. Ne vem zakaj ze ne uvedete bana in popolne omejitve pisanja krsiteljem. Najprej zacasno, potem za stalno. No, jasno pa je, da morajo biti moderatorji korektni.
Pritozbe obozevalcev Thomasa so pa ze smesne, heh.

SkIDiver ::

Pozdravljam in podpiram nova pravila!

OChack ::

hoho od kdaj je pa klemen22 rudi? :P a on tud pol pomaga božičku lečt sanke z darili?>:D
Int€l inside, IDIOT Outside

klemen22 ::

Pomoje že kakšno leto če te tako zanima;)
Razlog je pa MEDENA
Motiti se je človeško, odpuščati pa božje. Torej ti odpuščam ;)

IgorGrozni ::

Pri bolj ostrih kaznih, bi si mogoče lahko privoščili tudi lažji izstop iz režima kazni. Npr. ...uporabniku, ki bi pridobil naziv PR bi lahko avtomatsko naziv odstranili po 30 dnevih, brez da bi zahtevali opravičilo.
Če uporabniku ˝uide˝žalitev, še posebej pa, če zaradi svojega prepričanja dobi PR, je teh 30(zaostrenih) dni dovolj veliko opozorilo.


Tehnika: Zmoli kesanje in izpovej grehe, pa boš prišel v nebesa, je napačna. Če se kdo hoče opravičiti, ok, ampak če ne, pa ne vidim razloga, da bi zahtevali od njega z to perverzno tehniko, pokoritev ˝višji instanci˝. Kot to počnejo v eni še bolj perverzni ustanovi.
To kar še bolj kot debato na ˝kulturnem˝ nivoju potrebujemo, so trmasti, svojemiselni, posebni in ponosni ljudje, prepričani v svoj prav, pa čeprav so to zmote.

Tofsi in pojoča travica je pedagoški trik in otroška risanka. IMO forum ni še ena pedagoška ustanova. Administratorji pa tudi niso kvalificirani kot ˝dušebrižniki˝.


Za PnG seveda ni milosti !


Lp.IgorGrozni

Thomasu pri morebitnem opravičilu ne bi verjel niti črke in moram reči, paradoksalno, da bi si s takšnim opravičilom zaslužil pri meni veliko več prezira, kot si ga je z izjavo, s katero si je pridobil PR.

perci ::

Pri bolj ostrih kaznih, bi si mogoče lahko privoščili tudi lažji izstop iz režima kazni. Npr. ...uporabniku, ki bi pridobil naziv PR bi lahko avtomatsko naziv odstranili po 30 dnevih, brez da bi zahtevali opravičilo.
Na ST-ju imamo priložnostne pomilostitve. Kdor ga enkrat polomi, bo slej ko prej ostal brez naziva. Tudi, če se ne opraviči.

antonija ::

Razlog je pa MEDENA

You wish! Kriv si sam ker ne upostevas pravil.
Statistically 3 out of 4 involved usually enjoy gang-bang experience.

m0LN4r ::

ni kaj
dobri ste vsi, v eni zadevi: nakladanju
že 111 sporočil za ta nova pravila, kar naprej
enostavno pravila so in bodo. kaksna so oz. bodo je pa stvar ta ˝Glavnih˝

Kaj ko bi se prepirali raje o kaksnem političnem pravilu oz. zakonu, ki nam res mogoce kvari življenje.

In so nekateri, ki še vstrajajo in nakladajo dalje:

.
.
.
.
ˇ
https://www.youtube.com/user/m0LN4r

Thomas ::

> Na ST-ju imamo priložnostne pomilostitve. Kdor ga enkrat polomi, bo slej ko prej ostal brez naziva. Tudi, če se ne opraviči.


Ob "pomilostitvi" bom takoj ponovil "prestopek".

Ziga Dolhar ::

#we.care

Na, pa si dobu mojo pozornost. Zadovoljen?
https://dolhar.si/

perci ::

Ob "pomilostitvi" bom takoj ponovil "prestopek".

Če si se tako odločil, prav. :\

iggy ::

Vedeti moramo da thomas ne bo pustil da mu "znižujemo" ego.
Hey, you're fat!

BigWhale ::

Thomas je ob spremembi pravil se najmanjsi problem oziroma katerikoli drug lastnik naziva.

Problem bo, ce pravila ne bodo zalegla.

poweroff ::

Kot je ugotovil francoski filozof Foucault, pri "regulacijskem nadzoru" (ki se pojavi v začetku 19. stoletja) posameznik ni pomemben. Gre za to, da Nadzornik (Birokrat) obvladuje populacijo - zmanjša tveganje za nalezljive bolezni, obdrži sprejemljivo raven reda v družbi, poveča skupni profit ki ga podjetje "potegne" od kupcev, itd. Operira se s populacijo, ne s posameznikom.

Nova Pravila niso namenjena konkretnemu posamezniku pač pa temu, da se izboljša kvaliteta foruma. Govorimo o populaciji uporabnikov Slo-Techa. En Thomas tukaj ne šteje nič. Kot posameznik ni pomemben, pomemben je le kot del populacije v katero se staplja. Kolateralna škoda pač.
sudo poweroff

Odin ::

ja ja, en Matthai pa tukaj zgleda ogromno pomeni, ker stalno kaksno modro ven useka, kjub temu da je jasno, da ima dvojne standarde vsaj kaj se menjave tima tice.
Microsoft bi on kar tozil, ker mu Excel nagaja (ne, prestop h konkurenci naj ne bi bila moznost), hkrati pa ce ti na forumu kaj ne pase pa se se pritozit ne bi smel.

poweroff ::

En Matthai ne pomeni nič.

Za razliko od Microsofta, ki monopolno obvladuje IT industrijo, ST tega monopola nima, oziroma - svojega "monopolnega" položaja ne izkorišča (položaj v resnici ni monopolen).
sudo poweroff

pirat ::

Matthai,
tu se pa zelo motiš.
En Thomas tukaj pomeni precej - pa ni pomembno ali se obicajno z njim vsebinsko strinjam ali ne.

Kvaliteten forum tvorijo posamezniki, ki so sposobno debatirati. 90% uporabnikov tega običajno ni, in zato ostajajo pri smeškotih, LOL, OMG, WTF in podobnih kraticah. Tudi njihovi posti običajno niso daljši od vrstice ali dveh.

Vsak forum je načeloma zainteresiran zato, da ima uporabnike, ki vzpodbujajo debato in imajo ideje, zamisli, ipd. pa čeprav, kdaj niso po okusu vodstva. Od tega forum živi... ne odganjajte takšnih uporabnikov.

lp

Matevžk ::

Na žalost se moram tu strinjati z zadnjim postom. Vsi smo enaki, vendar s(m?)o nekateri bolj "enaki" :)). Res debata pogosto sloni na nekaj ključnih uporabnikih, ki so iz teme v temo isti (različni ponavadi le glede na vrsto teme). Potem so tisti vmesni, ki napišejo omenjene kratice, smeškota ali kakšen stavek, in tisti, ki pišejo prav tako dolge poste kot tisti prvi, le da ne vedo točno kaj bi povedali, ne preverijo svojih trditev ipd., samo malo se prepirajo ...
lp, Matevžk

poweroff ::

Seveda je pomemben vsak posameznik, vendar bi pričakoval, da se bodo bolj izpostavljeni posamezniki pač znali ustrezno obnašati. Nihče ni preganjan zaradi svojega mnenja ali stališč, posamezniki so kaznovani le, če se ne znajo obnašati.

Jaz nimam problema komunicirati z nekom s skrajnimi stališči - če jih le zna podati na vljuden in argumentiran način.
sudo poweroff

antonija ::

Tudi tisti ki jih imate za bolj enake nosijo nazive kot vsi ostali. Z istimi nazivi jih doletijo iste sankcije. Kdo je zdaj bolj enak?
Statistically 3 out of 4 involved usually enjoy gang-bang experience.

iggy ::

Lejte tko je: Cvek kateri štrli ven, ga je potrebno zabiti :)
Hey, you're fat!

Gundolf ::

Al ga pa koristno uporabit pa recimo sliko najnga obesit. Vprašanje je le a štrli na pravem mestu ali pa kjer te žuli. Kajneda iggy.

Dr_M ::

torej, ce jest zdele napisem eno sporocilo, morm pocakat 10 minut, da lohk napisem naslednjega?
hehe, hecno ja, ker sm vedno napisu 10 postov v eni minuti.

seveda, neprimernih.:\


bolniki.
The reason why most of society hates conservatives and
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.

Tilen ::

Easy...
413120536c6f76656e696a612c20642e642e

Ziga Dolhar ::

> torej, ce jest zdele napisem eno sporocilo, morm pocakat 10 minut, da lohk napisem naslednjega?

Ne.
https://dolhar.si/

Dr_M ::

Ne.

se dobr, ker se mi je zdel, da tko pise.
The reason why most of society hates conservatives and
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.

Tilen ::

Testiraj pri stetju, slonckih, nakladalnici ipd.:P
413120536c6f76656e696a612c20642e642e

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Tilen ()

Sweetkan ::

Sweetkano :)

Dr_M ::

vse kar sm novega opazil je to, da ne mores brisat svojih sporocil in jih popravlat.

zmaga... :\ :\
The reason why most of society hates conservatives and
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.

Thomas ::

Sick, ja. Ne morem popravt svojih slovničnih napak. Sick izživljanje gospoda Primoža, pa dost slabo od njegovih pribočnikov, ki si ne upajo povzdigniti glasu proti temu.

Ali pa nočejo. Ne vem in me ne briga.
Man muss immer generalisieren - Carl Jacobi

Dr_M ::

sej ce mislijo, da bo zdej kej bols, pa nej.
njim je zadosceno, pravici pa ne. ampak vazn, da se lohk oni zdej naslajajo nad tem.

bom pa pac vec postov pisu, ker starih ne morem popravlat. bo tko bols?
The reason why most of society hates conservatives and
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.

klemen22 ::

bom pa pac vec postov pisu, ker starih ne morem popravlat. bo tko bols?

Pač če ne moreš popravljati naredt novo. Če jaz napišem post s preveč napakami bom preprosto napisal še enega in quotov prejšnji post noter pa ga pirmerno popravil pa je. Big deal;)
Motiti se je človeško, odpuščati pa božje. Torej ti odpuščam ;)

64202 ::

Jaz bi bil za to, da se popravljanje/brisanje vsem izklopi. Malo pomisl, predn klikneš Send, lejga :). Se je že parkrat zgodilo, da je nekdo popravil "ton" svojega posta, in potem moj post izpade butasto.

ps: jype bluzi >:D >:D
I am NaN, I am a free man!

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: 64202 ()

jype ::

Jah, 64202, mal poglej v prihodnost, preden klikneš Send, lejga :)

Tic ::

Jst sploh ne ločim med PnG in PR. Razumem kriterij, po katerem jih ločujete, ma vseno se mi zdi ista buča.
persona civitas ;>

Matev ::

jaz sem za to da se nadležnim rudisom onemogoči sodelovnje v določenih temah

recimo v pritožbah

ker rudisi so večinski pritožniki...

Thomas ::

Zakompleksani Primož ima očitno kar nekaj servilnih služabnikov.
Man muss immer generalisieren - Carl Jacobi

Jaka83 ::

Men je čisto vseeno, če so tile nazivi al pa če jih ni. Včasih sicer pogledam pod nadimek, če je oseba, ki piše post slučajno rudolf, samo v večini primerov pa še nick komaj da pogledam - samo poste berem. Če so zraven postov še avatarji se pa prekleto hitro naučiš kdo kaj piše in to včasih moti.
Menim pa, da tole "omejevanje" ne bo bistveno spremenilo foruma (ne na slabše ne na boljše).

Jan987 ::

Samo nekateri rudiji pa lahko pišejo poste na manj kot 10min. A zdej pravila so v veljavi al jih ni?

Thomas ::

Nekateri janiji se sploh lahko oglašajo. To je katastrofa!
Man muss immer generalisieren - Carl Jacobi

klemen22 ::

jani123: pa dej za božjo voljo kaj te tako moti pri rudijih. En tehten razlog:\ . Poglej malo med sebe in neoporečne uporabnike pa vidiš da smo rudiji (ne)brušen biser med ostalimi;)
Motiti se je človeško, odpuščati pa božje. Torej ti odpuščam ;)

Jan987 ::

Ni letel nate ampak na tomasa al kaj že je ki smeti v temi o odpuščanju v intelu z 3 ali štirimi posti eden za drugim!

Sicer pa me nekateri nič ne motijo, nekateri pač me...

Thomas ::

Še porajtal ne bi nate, če se ne bi vtikal vame, jani. :))
Man muss immer generalisieren - Carl Jacobi

Primoz ::

Ah Thomas, dej no dej. Spet vidiš bele miši ali pa ti iz grmov skačejo "povprečni kumunajzarski ovaduhi"? Namesto na mučeniškem statusu bi lahko malo več delal na stvareh s katerimi si začel, ko si prišel na stran. Torej z znanostjo in tehnologijo.
There can be no real freedom without the freedom to fail.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Primoz ()

poweroff ::

Hja, iz ene debate se spomnim primera, ko je nekdo (ki tudi sicer na ves glas vpije proti "komunistom") za nazaj popravil svoj post, tako ad so drugi udeleženci debate izpadli butasto. Na zlorabo je opozoril Perci.

Tako da opcija, da se ne da popravljat svojih postov je kar za pozdravit.

Thomas: s teroristi se ne pogaja.
sudo poweroff
1 2
3
4


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo

Persona non grata

Oddelek: Slo-Tech
71238 (1017) Ziga Dolhar
»

32000 sporočil Thomasa (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
696924 (3443) gumby
»

Sprememba pravil (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Novice / Omrežja / internet
15714775 (9406) JanezekNovak
»

Persona zaznamki in tožba proti ST (strani: 1 2 )

Oddelek: Slo-Tech
777959 (4831) Jumping Jack

javno opravičilo

Oddelek: Slo-Tech
473042 (1797) 64738

Več podobnih tem