Forum » Kaj kupiti » creative inspire 5300
creative inspire 5300
simoncek ::
Živjo!
Kupil sem rabljene zvočnike creative 5300, zanima pa me kako bi se dalo narediti, da bi imel še priključek za slušalke? Pri nakupu nisem bil previden in sem pozabil, še na to malenkost ? Drugi modeli, ki so novejši imajo to že zravn dalinca oziroma žične kontrole.
Vsako mnenje je dobrodošlo
Lep pozdrav!
Kupil sem rabljene zvočnike creative 5300, zanima pa me kako bi se dalo narediti, da bi imel še priključek za slušalke? Pri nakupu nisem bil previden in sem pozabil, še na to malenkost ? Drugi modeli, ki so novejši imajo to že zravn dalinca oziroma žične kontrole.
Vsako mnenje je dobrodošlo
Lep pozdrav!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | prodajalec prodal slabši model, ki ga prodaja pod enako cenoOddelek: Loža | 4549 (3019) | Dr_M |
» | Android preverjanje cene artiklov (strani: 1 2 3 )Oddelek: Programska oprema | 19320 (10610) | dacker |
» | Trgovina Agt.si (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Kaj kupiti | 33058 (21900) | cholt45 |
» | TELEKOM-SiOL ....na kateri centrali sem????Oddelek: Omrežja in internet | 3963 (3200) | yoco |
» | Radeon 4870 - problemi z driverjiOddelek: Pomoč in nasveti | 5453 (2516) | dziht |