Forum » Navijanje » rad bi navil palominota 2000 amd
rad bi navil palominota 2000 amd
puto ::
pa sem probal z easytune in je shit
samo malce sem dvignil hz za ene 100 in grafika se kr ustavi vsake tolk casa
mam pa zalmana tak da sistem je hladen
kje ze tocno pogledas temperaturo
in kako v biosu navit in kaj tocno
pa grafo mam geforce 5700 a se da navit, sam nan njej je tovarniški vent tak da ne vem koliko lahko in kje vidim temperature
samo malce sem dvignil hz za ene 100 in grafika se kr ustavi vsake tolk casa
mam pa zalmana tak da sistem je hladen
kje ze tocno pogledas temperaturo
in kako v biosu navit in kaj tocno
pa grafo mam geforce 5700 a se da navit, sam nan njej je tovarniški vent tak da ne vem koliko lahko in kje vidim temperature
- spremenilo: puto ()
Tilen ::
RivaTuner
za predleg ostalih temperatur/voltaz pa MBM
v biosu pa samo FSB dvignes (ne prevec) kr tile palominoti se ne navijajo ravno briljantno! Po potrbi se voltazo dvignes in vdimm. Spremljaj pa temperature in testiraj stabilnost sistema s prime95 .
lp, TIlen
za predleg ostalih temperatur/voltaz pa MBM
v biosu pa samo FSB dvignes (ne prevec) kr tile palominoti se ne navijajo ravno briljantno! Po potrbi se voltazo dvignes in vdimm. Spremljaj pa temperature in testiraj stabilnost sistema s prime95 .
lp, TIlen
413120536c6f76656e696a612c20642e642e
puto ::
hvala za linke
temperatura procesorja je 41, če pa dam zalmana na najnižje obrate pa zraste na 47
torej do koliko se lahko procesor zagreje
sam temperature za grafo pa ne vidim nikjer
temperatura procesorja je 41, če pa dam zalmana na najnižje obrate pa zraste na 47
torej do koliko se lahko procesor zagreje
sam temperature za grafo pa ne vidim nikjer
T(he) Boss ::
Sam imam tudi ta procesor in se na plati gigabyte GA-7VAX (cipovje KT400 ) navija zelo slabo, ker pri FSBju 137 se windowsi vec ne zazenejo. Na plati abit NF7-s pa pride FSB do 147 pa niti malo vec.
T(he) Boss ::
Jaz sem se odlocil za toto varianto, da pustim, ker pri mojem cipovju (kt400) se vse frekvence dvigujejo, kar pa mi ni najbolj vsec.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | navijanje Quad procesorja (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Navijanje | 24696 (19386) | Jst |
» | Navijanje Athlona XP 2500+ (strani: 1 2 )Oddelek: Navijanje | 5590 (4153) | Pyr0Beast |
» | Navijanje P4 3GhzOddelek: Navijanje | 1725 (1290) | *ziga* |
» | Navijanje BARTONA (strani: 1 2 3 )Oddelek: Navijanje | 6720 (4911) | Pyr0Beast |
» | Abit NF7-S vs Asus A7N8X-E Deluxe in Barton 2500+Oddelek: Navijanje | 1807 (1182) | lenkosmrk |