Forum » Loža » Slo-tech i like...
Slo-tech i like...
_fim_ ::
Kaj vam je pri slo-tech najbolj všeč? Nekaj kar vas dela odvisnega in drastično zvišuje vaš račun za internet? Ajde povejte!
Tomi ::
Samo mimogrede, ta tema je bila pred kratkim v Slo-tech oddelku, ampak saj bo Thomas presodil, ali je lahko ali ne?
Zakaj je Slo-tech najboljši? Ker je edina spodobna slovenska računalniška stran, recimo. In ker ima za razliko od večine drugh forum, na katerem je vsaj 95% ljudi normalnih...
Sicer pa odvisnosti od Slo-techa še ne poznamo. Bi bilo trebva povprašati klinične psihologe
Zakaj je Slo-tech najboljši? Ker je edina spodobna slovenska računalniška stran, recimo. In ker ima za razliko od večine drugh forum, na katerem je vsaj 95% ljudi normalnih...
Sicer pa odvisnosti od Slo-techa še ne poznamo. Bi bilo trebva povprašati klinične psihologe
metrodusa.blogspot.com
Freak ::
Smeškoti Hecam se! Vsak dan je stran polna novih in zanimivih novic, pa še velik se naučim!
SpiDEr8 ::
še sreča de ni tko velik novih tem usak dan ker pol bi biu račun res velik!!!! Najbul je pa use!!!! Nevem use malenkosti sestavljajo celoto in to je slo-tech!!!! Drgač pa puste ta forum jest unga nism vidu!!!!
Fear Is Mind Killer! The Fear Has Come!
bastadu ::
Veliko dobrodošlih informacij. Na svoja vprašanja dobim skoraj vedno odgovor. Brez slo-techa res ne gre več...
abcde7 ::
Jaz isto, če kej ne vem, pa če je področje športa, iger, šal, šole, linkov, povsod dobim odgovor, če pa jaz kaj vem ga pa tudi jaz dam!
"smo kot ena velika družina!"
"smo kot ena velika družina!"
whatson ::
predvsem zaradi znanja, ki ga lahko dobim od različnih ljudi in ga posredujem naprej različnim ljudem... that's it
Čas včlanitve v Slo-Tech - 6. nov 2000 ob 20:39
`DoC ::
Slo-Tech caruje, to je itaq splošno znano, vendar zakaj? Ima res defenitivno najboljši forum, ki daleč presega vse že dosedaj videno (ala deja vu),seveda pa dejstvo, da je forum tako dober tiči v ljudstvu, ki se v njem udejstvuje in ga dela takšnega kot je, se pravi mega bombastičnega. Poleg tega mi je Slo-Tech všeč zaradi testov, trikov in nasvetov, ki ti dostikrat znajo dati odgovor na problem, ki se ti pojavlja,... Sam sem osebno drugi dan po tem ko sem odkril Slo-tech upešno navil Celerona 366@550MHz,...
Kaj naj še rečem, tko kot ma eden v podpisu, LIVE LONG AND PROSPER SLO-TECH!!!
P.S. Smajliji pa itaq nadvse uspešno pripomorejo k še boljšemu vzdušju na forumu
Kaj naj še rečem, tko kot ma eden v podpisu, LIVE LONG AND PROSPER SLO-TECH!!!
P.S. Smajliji pa itaq nadvse uspešno pripomorejo k še boljšemu vzdušju na forumu
+°´°+,¸¸,+°´°~What We Do In Life, Echoes In Eternity~°´°+,¸¸,+°´°+
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kaj menite o Slo-Techu? (strani: 1 2 )Oddelek: Slo-Tech | 5700 (4215) | Primoz |
» | kaj rajši slo-comp al slo-techOddelek: Slo-Tech | 2641 (1773) | goba |
» | Sms novice (strani: 1 2 )Oddelek: Slo-Tech | 5189 (4360) | rc-car |
⊘ | Konkurenca slo-techa? (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Omrežja in internet | 13413 (10083) | Elemen_T |
» | podpora slo-techu (strani: 1 2 )Oddelek: Slo-Tech | 4762 (4055) | Luka Percic |