» »

podpora slo-techu

podpora slo-techu

«
1
2

srale ::

Lep pozdrav vsem uporabnikom slo-techa..imam neko na nek način malo odpiljeno idejo...kaj ste zato da zberemo nekaj denarčkotou za naš server..saj vem da ni dobesedno naš pa vendar...vsaj meni osebno pomeni veliko zato sem zato da vsak pač prispeva toliko kot ima trenutno viška..saj vem da nima nihče pa vendar..če bi vsakdo prispevau vsaj 100 sit bbi naši lahko kupili nov server..ali pa vsaj nebi biu vse skupaj samo na njihovih plečih...kaj menite o tem??

Lunik ::

Pomoje je to dobra ideja. Samo kako bi zbirali denar.
Jaz sem za.

OrlyTM ::

Ta debata je bla že prevečkrat. Mal se bojo mogli tut Big Bwane zmigat in povedat način, na katerega se prispeva dinar. Jest in mnogo drugih smo že večkrat povedal, da bi dal nek denar, mogoč celo mesečno rento, pa če se fantje ne zmenijo, silit jih pa tut ne mislim.


Tko da Slo-tech Team ... dejmo ... pobuda z naše strani je bila že večkrat podana, ne sam jamrat da je free, dejte registrirat društvo, dobite TR ali ŽR in vala ... novci bojo, vsaj nekaj ... mogoč za kak ram, proc, disk, lahko pa tut za kako pivo in pizzo :))

lp
OrlyTM
--------------------------------------------------
<b>Fear is in The Eye Of The Beholder. Don't let it be You!</b>

srale ::

nimam pojma..pomoje bi poštarji kmalu ugotovili kam prihaja denar in pričeli pobirat procente..osebno lahko preko klika..sam treba je pač sporočiti kam naj pošljamo..to pa je lahko rizično...

saj ne zaradi drugega ampak zaradi tega ker nimam rad da se sesipa tako pomembna stran...

srale ::

orly..v nečem se ne strinjam s tebj..v teb da bi blo to obvezno..pač ko bi imeu kdo višek bi nakazau..pač toliko kot bi se jim zdejo vredno vse skupaj...

res pa je da bi morali tud majstri kaj narediti za vse skupaj..kaj se bo kdo izmed njih slučajno oglasu in komentirau??

whatson ::

ideja je res dobra... ampak problem bi bil seveda pri pravni korektnosti.. davkarija& stuf...
kaj pa je s sponzorji?
kaj so res vse rač. firme tako debilne in ne morejo prispevat enega proca.. pač jim obljubte da jih za en mesec baner gor vržete... zgleda simple.. ampak vem da ni.. :\

OrlyTM ::

Ej ... mesečna članarina cca. 500 sit ali celo 1000 sit ne bi bil noben problem za posameznike, bilo bi pa zlo zdravilno za slo-tech server in slo-tech team.

lp
OrlyTM
--------------------------------------------------
<b>Fear is in The Eye Of The Beholder. Don't let it be You!</b>

whatson ::

uff. to bi pa blo več kot nesramno... i am cashless:D and I need slo-tech:D

Huey P ::

OrlyTM zdaj pa pretiravaš!!!

Misli res, da bi lahko vsak segel v žep in dal enih 500 SIT --> 500 x 2000 uporabnikov = 1 000 000 (milijon - za to sem rabil Start/Programi/Pripomočki/Računalo :)

Za milijon SIT pa si že lahko nekaj kupijo.
Denar pa bi zbirali na žiro računu.
..::DOOM III: The Legacy::..

OrlyTM ::

In s tem miljončkom bi postal slo-tech še veliko boljši, večji in zanimivejši ... maybe .... kdor pa ne more 500sit mesečno odrinit za slo-tech ... |govora je o 500SIT ali za ceno sladkorja ob kavi na tri dni | ... žalostno.

lp
OrlyTM
--------------------------------------------------
<b>Fear is in The Eye Of The Beholder. Don't let it be You!</b>

Huey P ::

Ali pa vsaj, da bi morali plačati ko se registriraš -- in seveda vsi trenutni člani...
500 SIT pa res ni veliko
..::DOOM III: The Legacy::..

Koci ::

se strinjam

R0K ::

bols bi blo tak da bi vsak da tok kolk lahk da

jeti ::

Jest sm že dal 15 jurjev (!!) za RAM, keša mam tut dost, da nabavim en cel server, ampak tolk pa spet ne mislim dajat...do ene 10 jurjev bi prispevu, kej več pa ne, ker se mi zdi prav, da bi vsak nekaj dal, ne pa le peščica posameznikov kar zajetne kupčke denarja.

Seveda, se pa strinjam, obvezno je treba tole pobiranje denarja najprej dobro organizirati.
Bolje vrabec v roki kot (p)tič v riti!
Včasih je bil http://come.to/jeti

R0K ::

ma nism mislu da bi vsi dal 10 jurjev

blue96 ::

ja, bi bilo fajn imet' hiter server. no, a bomo po poloznicah placevali prispevke in to?8-O8-O
.

3LeR. ::

jst se strinjam
ideja je odlična!
men že tud dosadi vsak večer ko čakam po 30 sec na load alpa sploh ne dočakam :((( ;(
sam bo treba nekak se zment kako pobrat $$
Pa dobr bi blo de bi se tko zmenil de bi vsak mogu dat vsaj 500 sit, če pa mu denar na riti vun štrli :) pa lohk kokr mu pač paše

zdej so na vrsti admini de pač potuhatajo na kakšen način pobrat "šolde" :)


Tjulenj ::

pomojem bi bila velika napaka na kakrsnkoli nacin zahtevati denar. ob vclanitvi ali kakorkoli drugace. prispevki morajo biti popolnoma prostovoljni in prav tako njih visina, kajti v nasprotnem primeru bo raja zacela zahtevat dolocene teste/clanke/novice (ce sem placal/placujem 500SIT, zahtevam da testirate ... pa ne se kregat ker sem itak placal). upam stavit da dobijo v enem tednu 100 takih pisem, morda v malce milejsi obliki - bolj po ovinkih napisano. moj predlog za pobiranje denarja je slednji: $ naj se pobira (popolnoma prostovoljni prispevki) na slo-tech partyjih. ena skatla se da pa gor napise da je za novi server in hvala tebi, hvala vsem. to je to. res da se bo na tak nacin nabralo najmanj denarja (vseh 2000 userjev najbrz ne bo tam + primitiven folk bo hotel da je njegova dobrota izpisana na page-u in ob zavrnitvi bo donatorjev manj) ampak se pa znebite vecine problemov (folk nima kreditnih, folk je strah posiljati denar v kuvertah da ne bodo postarji obogateli, kako je z davkarijo in podobnim se mi pa sanja ne :D)

morda bi pa razmislili o vec manjsih partyjih (druzenjih) po celi slo. luni v mb, sergio v lj in podobno. pa vsak poleg pircka da se kakega preserna v skupni zep

blue96 ::

no, ce hocmo npr uzivat en mesec na slo techu, bomo pa pac dva dni v mesecu brez kavice in casopisa, kolk je folk vohrn.

malo na druge mislite, eni se racunalnika v zivljenju niso vidli, tm na jugu in to.;(;((8-O
.

R0K ::

lohk bi biu tut kak party v celu

OZZY ::

Za novi in boljši strežnik ter za še boljši slo-tech sem pa tud jaz pripravljen kaj odrint.Če bi se dost zbral bi se lahko nabavla še kaka hitrejša linija, čeprav mi zadnje cajte prav lepo vse laufa.
Go with the flow.

Sergio ::

how many times do we have to tell you people: LINIJA JE V REDU!
Tako grem jaz, tako gre vsak, kdor čuti cilj v daljavi:
če usoda ustavi mu korak,
on se ji zoperstavi.

OrlyTM ::

Tjulenj: Mislm, 500SIT članarine, to lahk en let vsi plačujemo sam za nazaj ....

lp
OrlyTM
--------------------------------------------------
<b>Fear is in The Eye Of The Beholder. Don't let it be You!</b>

whatson ::

Orly: če bi hotel pobirat članarino bi se slo-tech moral registrirat kot pravna "oseba"... dobit status nekega ala društva, ali podobno
In kako bi ti pobiral 500 SIT? Kar na črno bi nakazovali na račun? komu bi se dalo? ... potem bi slo-tech moral izdajati potrdila za vsak prejemek.. in vsak prejemek bi bil ustrezno obdavčen... to pa lahko prinese še dodatne probleme...

mislite da je $$ edina motivacija?
glede serverja bi se pa dalo sponzorje nažicat da prispevajo kak kos.. v zameno za oglas seveda...

zadeva se lahko kar precej zakomplicira... :\

OZZY ::

Sergio. Sej nisem s tem nič slabega mislu. Hitrejša povezava nikoli ne škodi. ALi pač.
Go with the flow.

misko ::

hmm
to o članarini sm serđu že predlagal
a se je bal/se boji, da bi mu ušli stran:D

srale ::

za obvezno članarino se mi zdi da je slo premajhna..bolje bi bilo na nek način organizirati kot prostovolni prispevki...sam nisem za članarino..po moje to ni smisu da bi potem plačevalo članarino 200 ljudi..stvar bi postala popolnoma brez smisla..seveda če se ne motim da je smisu na nek način ozaveščenje...bolje je da je na slo-techu 2000 ljudi in jih pote plačuje tko na oko 1000...

whatson ::

ja.. prostovoljni prispevki so veliko primernejši..
aja Sergio daj malo povej specifikacije te vaše linije.. me full zanima? na kakem linku je? koliko prenosa podatkov imate na dan.. ziher nekje giga na dan?

R0K ::

na teh slotech partyih bi lohk bla vstopnina, tisto v stopnino pa bi pokurl za nov comp

OrlyTM ::

hmmm ... 500 SIT na mesec = 6000 sit na leto, tolk ali več da marsikdo od vas za kako revijo, za Slo-tech pa ne.

Bi pa pač dali prostovoljne prispevke. hmm ... 500 SIT nesečno ne ... ker je to prehuda .... prostovoljni prispevki pa ... zakaj to diši po sistemu, naj kar drugi plačajo, sej itak noben nau vedo, da jaz nism nič dal.

Ok ... whatever ...
lp
OrlyTM
--------------------------------------------------
<b>Fear is in The Eye Of The Beholder. Don't let it be You!</b>

Elemen_T ::

Definitivno (!) pridejo v poštev le prispevki. Internet je kot sam po sebi praktično zastonj - nevem zakaj bi bil slotech izjema. Verjetno potem s financami slotech nebi več imel nobenih težav vendar folk - to je potem popolnoma skomercialnizirana stvar...a vi to hočete? Zelo se mi zdi da celoten kolektiv slotecha dela stran zaradi veselja, osebnega zadooljstva - ne pa zaradi denarja!
Lahko bi tudi pobirali prostovoljne prispevke takrat ko boste menjali hardware ala connection...

OZZY ::

OrlyTM: Sej bi lahko naprimer objavili kdo je kaj prispeval (z zneski ali brez), da se vidi komu je slo-tech pri srcu. Sej ni mus, da bi dajali vsak mesec neko vsoto. Se naredi akcija za nakup strežnika in vsak prispeva kolikor lahko. Njegovo ime/nick pa potem objavijo, da se vidi, da je nekaj dal. Sej ni treba, da je zraven tudi znesek.
Go with the flow.

hahaha ::

kaki keš?a ste mau mimo?morš se znajdet pa bo.če se pa nočeš znajdet pol pa ti ni pomoči.jest ni u snu neb dau keša takim papakom kr take lenobe res ne podperam.preberte si člank u SwP kwa pišejo o slo-techu sami lenuhi pol se pa hvaljo kok je blo fanj.ja pejt u nepal tm je nonstop žurka.matr kok mi težijo taki socijalci k bi radi use na krožniku meli.za raztaljotko pa si kr meu material a?papak!
SADJE CAKA OBIRALCE. PRISTOPI!

srale ::

hahahah...nimaš zaston naziva gnoj...

hahaha ::

sej je zmeri blo tko.tistga k je resnico govoru so linčal alpa na grmado dal.kwa čmo tak je svet.sej za oblast je recimo en kopernik tud biu gnoj pa so ga kr na grmado dal sam kdo ma prou je pa drugo uprašanje.jest ne lažem pa kradem tud ne tko da jest nism kriv alpa sm kwa pa vem mogoče pa tud nč ne vem.
SADJE CAKA OBIRALCE. PRISTOPI!

luni ::

hahaha razlozi mi nekaj: zakaj smo socialci mi, ce pa obiskovalci sami predlagajo dobrovoljne prispevke? smo mi koga silili? daj vsaj enkrat v zivljenju premisli preden kaj bleknes... potem mogoce ne bos vsako soboto tepen, ko gres kam ven
Artificial Intelligentia

whatson ::

prostovoljni prispevki so sprejemljivi... članarine pa ne sme biti..
če vsak navrže kakih 100-500 sit ne bo problem:D

OZZY ::

Se strinjam s tabo whatson. Članarine ne sme biti smo prostovoljni prispevki. Pa da se objavi, kdo je prispeval in za kaj je šel denar. Da mamo malo pregleda nad izboljšavami. Seveda če bo do realizacije te pobude sploh prišlo.:)) Nič konkretnega pa nismo slišali še od adminov, predvsem Lunija, ki je boss ali bi se lahko naredila taka akcija.
Go with the flow.

Primoz ::

Nekaj o nasem linku....
recimo takole.... toliko kot imamo trenutno linka boste ostale nekomercialne (tisti k nimate par mio / mesec) tezko dobil. SE NIKOLI NISMO IMELI ZABASANEGA LINKA... a vam to kaj pove?
There can be no real freedom without the freedom to fail.

jeti ::

Ja, sej res, kje je donator pejđ za RAM?

PRIMOŽ, SERĐO!!!:D:D
A bom že kej omenjen (razen v eni novički) + ostali donatorji, a?0:)
Bolje vrabec v roki kot (p)tič v riti!
Včasih je bil http://come.to/jeti

Primoz ::

Ko ga bo serdz napisal....
There can be no real freedom without the freedom to fail.

srale ::

dobro jutro vodstv..kje lahko zudim serdota??ampak res ZBUDIT ga bo treba..

Sergio ::

ex-queeze me? jzst sm čist zbujen :D
Tako grem jaz, tako gre vsak, kdor čuti cilj v daljavi:
če usoda ustavi mu korak,
on se ji zoperstavi.

element ::

Prostovoljni prispevki DA, članarina NE! Zakaj bi nekaterim onemogočili dostop do slo-techa zarad naročnine. Na naslednjih partyjih, admini postavjo škatlo, kjer gor piše PROSTOVOLJNI PRISPEVKI, pa bo zihr usak kej notr vrgu. Sam zagarantirat bi mogl, da bo ta denar šel za izbolšavo slo-techa in ne komu u žep. No, zdej nej pa šefi povejo, od njih nismo še nč pametnga slišal! :D Zame nebi bil problem dat kakšnega jurja ali dva, pa če je še ene par takih, pa se prec nabere $$$! :D

Sergio ::

eh... zdej pa tkole... se bom pozanimal pri kliku... odprl bom račun na svoje ime ter napisal nekam ŽR, da boste lahko gor nakazovali... Če hočete.
Tako grem jaz, tako gre vsak, kdor čuti cilj v daljavi:
če usoda ustavi mu korak,
on se ji zoperstavi.

srale ::

čestitam...

oprost ker sem biu tako zajedljiu..ampak res se mi zdi vse skupaj napredo...

Rott-von-weiler ::

če mate preveč dnara lahko meni tud gdo kaj nakaže
:O
-------------------------------
piši kao što govoriš

misko ::

to bi blo kr gud serđ

element ::

Sam sergio, da nauš ti pol fifty u svoj lastn žep, fifty pa za slo-tech. :) >:D>:D>:D

element ::

Sorry, da sem 2x napisu tole, sam mi je ene napake javlu, pa sm mislu da nisem. Glej zgoraj. :8)
«
1
2


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

na vsake 10min mi slo-tech zmrzne (strani: 1 2 )

Oddelek: Slo-Tech
674409 (3296) Bakunin
»

Radostna destrukcija?!?! (strani: 1 2 )

Oddelek: Slo-Tech
784655 (3075) AngelOfDeath
»

Donator pejđ

Oddelek: Novice / Obvestila
362056 (2056) TheHijacker
»

Kdaj bodo SLO TECH majice? (strani: 1 2 )

Oddelek: Slo-Tech
595722 (5035) blue96
»

!!! Pozivam vse Slo-techovce !!!

Oddelek: Slo-Tech
442039 (1565) PaJo

Več podobnih tem