» »

pomoč za seminarsko

pomoč za seminarsko

amhisX ::

Na faxu mam za narest seminarsko, ki ima nslednje zahteve :

Mi naj bi naredili neke vrste 3D prostor, oziroma puscavo, ki bi bila neskoncna, v smislu da ob sprehajanju skozi prostor naj nebi naleteli na rob. Ta puscava oziroma sipine v njej naj bi se spreminjale skozi cas in skozi nas sprehod po puscavi. Sipine naj bi bile cimlepse graficno dodelane tako da bi se videl tudi pesek ki se razpihuje po vrhu sipin. Poleg tega naj bi se v tem prostoru pojavljali razni objekti v obliki crk in ko bi mi prispeli do teh crk naj bi se preselili v drug prostor v katerem bi se na stenah prikazovali filmi, ob zapuscanju tega prostora pa naj bi se znasli zopet v tej puscavi. Stvar mora biti tudi platformsko neodvisna.

objekte nam bodo izdelali drugi, mi naj bi naredili le ta prostor z puščavo. Fora je v tem da noben v naši skupini nima pojma o 3D grafiki, seminarsko so nam dolelili proti našim željam, ne bom zdej razlagal na dolgo in široko ker mislim da nima smisla.

Torej rabim kak nasvet kako čimprej prit do zgoraj opisanega cilja, brez prebiranja ton tutorialov...če ima kdo kaj izkušenj s tem in ima kako koristno priporočilo ga bomo izjemno veseli.

Mislim da bi rabli kak enostaven free in platformno neodvisen game engine, če kdo pozna kej podobnega, al če kdo pozna kako enostavnejšo varianto, kakor koli vsako priporočilo je dobrodošlo.

Lepo pozdravljeni

mesoreznica ::

Na katerem faksu pa zahtevajo tako seminarsko???8-O

LP

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Sprednji zavorni diski mazda 3 (strani: 1 2 )

Oddelek: Na cesti
8020580 (18952) theBill
»

Življenje brez sonca

Oddelek: Znanost in tehnologija
433232 (2406) grex
»

Piramida!? (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Loža
17111602 (7166) koyotee
»

game engine

Oddelek: Programiranje
9879 (757) CWIZO
»

Odnos posameznik - družba (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
854664 (4045) Thomas

Več podobnih tem