Forum » Operacijski sistemi » Win2k + Office2k SP1 in SP2
Win2k + Office2k SP1 in SP2
Matty ::
Torej... odlocil sem se instalirat SP2 (ker so popravki za Outlooka ki ga uporabljam).
Potegnem z interneta dol SP1 (potegnem "celo", keer bi jo rad mel nekje spravljeno za naslednjic - tm okol 70Mb in SP2). Instaliram SP1 in ponovno zazenem racunalnik. Vse kul. Potem pa hocem pognat outlook. Ok. Pozene OK, pol pa se takoj ugasne. Isto Word. Isto Frontpage.
Pismo, kuga je to... In odlocim se, da ne bom gor instaliral se SP2. Deinstaliram SP1 in spet dela VSE OK. Mogoce kdo ve, kaj je narobe?
Aja... Win2k niso SP1.
Potegnem z interneta dol SP1 (potegnem "celo", keer bi jo rad mel nekje spravljeno za naslednjic - tm okol 70Mb in SP2). Instaliram SP1 in ponovno zazenem racunalnik. Vse kul. Potem pa hocem pognat outlook. Ok. Pozene OK, pol pa se takoj ugasne. Isto Word. Isto Frontpage.
Pismo, kuga je to... In odlocim se, da ne bom gor instaliral se SP2. Deinstaliram SP1 in spet dela VSE OK. Mogoce kdo ve, kaj je narobe?
Aja... Win2k niso SP1.
krneki ::
Haha, men se je zgodila ista fora. Pol sem pa nazaj vrgu gor osnovn ofis. Pomoje nimava istega key-a, ali pač
Matty ::
berni... druga sifra mi nic ne pomaga, ker mam pac tako ISO verzijo, da se cd-key avtomaticno vpise
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Vista SP2 na voljo za prenos (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Ostala programska oprema | 11526 (8907) | Tim Burton |
» | Windows XP Service Pack 3 (strani: 1 2 )Oddelek: Operacijski sistemi | 14849 (8816) | solatko |
» | Windows XP SP2 (strani: 1 2 3 4 … 7 8 9 10 )Oddelek: Operacijski sistemi | 47461 (21138) | R33D3M33R |
» | Win XP SP 2 se mi noče naložit?Oddelek: Operacijski sistemi | 1270 (1003) | McMallar |
» | Negativni odzivi na Windows XP Service Pack 2 (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Operacijski sistemi | 8165 (8165) | darkolord |