Forum » Pomoč in nasveti » Norton 2004
Norton 2004
lifeguard ::
Hy!
Imam en problem in sicer sem iz neta potegnil norton antivirus 2004 in vse po navodilih namestil (z crackom, ki ti generira kodo). Po uspesni namestitvi mi je ob prvem zagonu res dolgo potrebovalo, da so se vsi programi nalozili, norton firewall pa se posebaj dolgo! Prav tako ni delovalo oz. ne deluje gledanje lastnosti datotek oz. map v raziskovalcu, pa se par napak bi se naslo. Poskusil sem upgrade windowsov xp, da mi nebi bilo potrebno formatirat, pa nic ne pomaga!
P.S.: Antivirus sem odstranil, vendar nic ne pomaga, napake se se vedno pojavljajo.
Ce je imel kdo podobne probleme ali mogoce pozna resitev, naj mi prosim odgovori.
Hvala, lp
Imam en problem in sicer sem iz neta potegnil norton antivirus 2004 in vse po navodilih namestil (z crackom, ki ti generira kodo). Po uspesni namestitvi mi je ob prvem zagonu res dolgo potrebovalo, da so se vsi programi nalozili, norton firewall pa se posebaj dolgo! Prav tako ni delovalo oz. ne deluje gledanje lastnosti datotek oz. map v raziskovalcu, pa se par napak bi se naslo. Poskusil sem upgrade windowsov xp, da mi nebi bilo potrebno formatirat, pa nic ne pomaga!
P.S.: Antivirus sem odstranil, vendar nic ne pomaga, napake se se vedno pojavljajo.
Ce je imel kdo podobne probleme ali mogoce pozna resitev, naj mi prosim odgovori.
Hvala, lp
- zaklenil: kuglvinkl ()
kuglvinkl ::
Slo-tech ne nudi podpore za nelegalno nameščene programe in neprijetnosti, ki temu sledijo.
Pritožbe.
(Manj kot minuta. Ni slabo)
Pritožbe.
(Manj kot minuta. Ni slabo)
Your focus determines your reallity
Zgodovina sprememb…
- spremenil: kuglvinkl ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | Anti-virus programi (strani: 1 2 3 4 … 47 48 49 50 )Oddelek: Informacijska varnost | 650378 (7915) | Domini tm |
» | Ms blast ali zakaj se mi sistem ugaša po eni minuti? (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 40530 (15512) | brainiac20 |
» | požarni zidOddelek: Omrežja in internet | 1289 (1056) | StratOS |
» | antivirus (strani: 1 2 3 )Oddelek: Programska oprema | 11786 (9149) | frikihamster |
» | Počasna zadeva - zakaj?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1041 (889) | boštjan |