Forum » Omrežja in internet » Broadband hitrost/cena
Broadband hitrost/cena
Slowenc ::
Zanima me, če je še kdo med vami, ki ima ADSL ali kabel in je mnenja, da bi morali naši operaterji uvesti še kakšno dodatno ponudbo paketov, kot je sedaj na voljo. Mene predvsem interesira, da bi Siol uvedel paket, za katerega bi odštel približno 3000-4000 SIT na mesec, kateri bi bil,ali časovno omejen, ali omejen na promet. Tako prakso že uporabljajo v tujini, pri nas pa spijo. V mislih imam recimo tole: Jaz/stranka bi imel rad tak paket(v rangu 2-4Mbit/s), da bi mi ponujal hiter dostop za samo nekaj ur na dan. Recimo ko prideš domov s službe/šole pregledaš pošto, presurfaš slo-tech... . Pa še to ne vsak dan, tako da bi zneslo na mesec približno 20-30 ur, ki bi jih prebil na internetu. Ne bi pa nič vlekel dol s p2p programčki in tem podobnimi.
Kaj pravite vi? Ali se bo to kdaj pojavilo v Sloveniji in ali ste tudi vi željni take ponudbe? Če niste, povejte kakšen paket bi vam ustrezal.
Pa ne mi s takimi, da bi imel optiko in 100Mbit/s.
Kaj pravite vi? Ali se bo to kdaj pojavilo v Sloveniji in ali ste tudi vi željni take ponudbe? Če niste, povejte kakšen paket bi vam ustrezal.
Pa ne mi s takimi, da bi imel optiko in 100Mbit/s.
Skiny gate.
T(he) Boss ::
Hmmm, zakaj pa bi mel 2 Mbit povezavo, ce bi samo surfal? Te bi bila pomojem bolj ugodna varianta, da bi dali se paket 1/2Mbita, pa mogoce tak podatke omejit. Predvsem pa bi ADSL ze lahko zaceli ponujat brez ISDNja, kar sicer je menda v postopku, samo to je preba bim prej naredit.
Slowenc ::
Mene ne zanima Adsl brez ISDNja. Mene zanima paket, ki bi omogočal to, da ko sem na internetu, da zadeva dela ko šus. Da bi imel za tistih par uric u iber povezavo. Razumeš?
p.s. To vem da ne rabiš za surfat ne vem kako hitrost. Recimo da se ti nabere veliko mailov in ti jih moraš dol potegnt. Recimo temu, da bi bila to alternetiva dial-upu, samo da je zadeva veliko hitrejša.
p.s. To vem da ne rabiš za surfat ne vem kako hitrost. Recimo da se ti nabere veliko mailov in ti jih moraš dol potegnt. Recimo temu, da bi bila to alternetiva dial-upu, samo da je zadeva veliko hitrejša.
Skiny gate.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Slowenc ()
Zheegec ::
256Kbps je več kot preveč za 10000 mailov na dan in pa za presurfati 1000 strani vsak dan.
Samo downloadanje je tukaj problem.
Samo downloadanje je tukaj problem.
"božja zapoved pravi; <Spoštuj očeta in mater>,
ne govori pa o spoštovanju sodstva."
Janez Janša, 29.04.2014
ne govori pa o spoštovanju sodstva."
Janez Janša, 29.04.2014
pivmik ::
Glavno, da se ne zaračunava po ČASU ali po MEGABAJTIH, četudi so prenosi 16KiB/s.
LP, Gregor GRE^
Lio ::
Tak kot je mi je zelo všeč. V tujini(avstriji na primer) majo omejen prenos. Adijo p2p, saj bi plaču kt zamorc. Dokler bo tako kt je bom čist zadovoln
Sade ::
V avstriji ima velika večina folka kablski internet in to prek Chello-ta( Dunaj, Graz, innsbruck , Celovc) , ki ti ne omejuje količine prenesenih podatkov, adsl tam uporablja zlo mal folka, ker v bistvu na kablu ponujajo vse Tv, Digitalno TV, Telefon, pa še Video on demand, in seveda internet!
Sem pred časom živel 2 leti na Dunaju, drgač pa so zdej uvedl en nov paket, ko je zlo pocasn za 20€, 256/64, in pa dovoljena količina podatkov je 1G, ko pa presezes to količino ti pa hitrost prenosa pade do konc mesca na 56k!
http://www.chello.at
http://www.upc.at
Lp!
Sem pred časom živel 2 leti na Dunaju, drgač pa so zdej uvedl en nov paket, ko je zlo pocasn za 20€, 256/64, in pa dovoljena količina podatkov je 1G, ko pa presezes to količino ti pa hitrost prenosa pade do konc mesca na 56k!
http://www.chello.at
http://www.upc.at
Lp!
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Sade ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Za vse željne satelitskega interneta (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Omrežja in internet | 152423 (107325) | amigo_no1 |
» | Pocenitev dostopa do ADSL za ponudnike (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Omrežja / internet | 14302 (9022) | micron1 |
» | ADSL brez ISDN - končno (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Omrežja / internet | 17374 (12001) | Tr0n |
» | kabelski internetnet VS. ADSL (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 7229 (5550) | Soprano |
» | Govorice, kaj namerava SIOL v prihodnosti (ADSL) - OMEJITVE (strani: 1 2 3 )Oddelek: Omrežja in internet | 7403 (5227) | MUC |