Forum » Sedem umetnosti » Danes na TV - Klub golih pesti (Fight Club)
Danes na TV - Klub golih pesti (Fight Club)
DoloresJane ::
Če danes ob 21.45 nimate kaj početi, vklopite TV (program TV3) in si oglejte ta film. Mene so že večkrat navduševali naj si ga ogledam, pa nekako kronično nimam časa, ko je na sporedu.
Občutljivim osebam in mladim se odsvetuje ogled filma, ker vsebuje elemente surovega nasilja. Presodite, če opozorilo velja za vas.
Občutljivim osebam in mladim se odsvetuje ogled filma, ker vsebuje elemente surovega nasilja. Presodite, če opozorilo velja za vas.
Thomas ::
Ma tole je z druge roke, ne bo nič z mojim gledanjem.
Ampak kadar boš spet kaj iz prve roke priporočila, si bom pa ogledal, če bo le možno. Film, ne kakšnega koncerta mešanih pevskih zborov.
Ampak kadar boš spet kaj iz prve roke priporočila, si bom pa ogledal, če bo le možno. Film, ne kakšnega koncerta mešanih pevskih zborov.
Man muss immer generalisieren - Carl Jacobi
NoUse4AName ::
"I havent been f**cked like that since grade school" - Marla Singer
Najboljsi film ever.
Najboljsi film ever.
snow ::
Film je tak, da si na koncu : wow...
Meni en najboljših filmov. Edward Norton mi je res kvaliteten igralec...
Meni en najboljših filmov. Edward Norton mi je res kvaliteten igralec...
Random mutation plus nonrandom cumulative natural selection - Richard Dawkins
NoUse4AName ::
Sam ta folk na TV3 so pa ocitno tudi totalni kreteni. Oni grejo v reklami za film, razkrit konec.
bradek ::
Nism vidu reklame :D
Drugace pa se je TV3 precej popravil odkar jih imajo hrvati v lasti. imho.
Drugace pa se je TV3 precej popravil odkar jih imajo hrvati v lasti. imho.
Thomas ::
Hja, na! Tuki te pa s črne liste skinem. Mogoče pa le nisi tako napačen. Svetovalec.
Man muss immer generalisieren - Carl Jacobi
cryptozaver ::
Sem ravno pogledal film potem ko sem si ga posnel na video. Bivsi lastnik TV3 ga ziher ne bi uvrstil v svoj izbor... Brutalen prikaz shizofrenega zivljenja v 21.stoletju!!! Verjetno se bo potrebno se kdaj vsest pred TV in zadevo ponovno pogledat. Skoda da nimam VCR ki omogoca pocasno predvajanje pic/by/pic. Na zacetku se kar nekajkrat pojavi blink ene slike (kot fora z "lulckom" iz filma). Zanima me kaj je to in kako vpliva na dojemanje vsebine.
Hvala avtorju za opozorilo (te bom dal na pozitivno listo ce citiram Thomasa ), po dolgem cajtu nekaj zanimivega ob vsej tej butasti ameriski navlaki.
Hvala avtorju za opozorilo (te bom dal na pozitivno listo ce citiram Thomasa ), po dolgem cajtu nekaj zanimivega ob vsej tej butasti ameriski navlaki.
OnTheMic ::
Cryptozaver, v filmu je kar nekaj blinkov (1 frame), večinoma se pojavlja Tyler (Brad Pitt) v scenah, kjer ga sicer sploh ni. Več o "skritih" zadevah filma najdete tule.
LP
LP
sidd ::
jaz sn tud zaj gledal film na tv3( zaj je blo prvič) in tak kot ste rekli, na koncu: wooow
čeprav na začetku film da čisto drugači vtis, ima pol konec čisto drugačen..
v glavnem, ni ta film tak ko večina ameriških goforthemoney filmov
čisto na kratko....ideja dobra, izvedba dobra, film odličen
lp
sidd
čeprav na začetku film da čisto drugači vtis, ima pol konec čisto drugačen..
v glavnem, ni ta film tak ko večina ameriških goforthemoney filmov
čisto na kratko....ideja dobra, izvedba dobra, film odličen
lp
sidd
cryptozaver ::
Ha se mi je zdelo da "blinka" Brad Pitt. Totalno odf.... film! Hvala OnTheMic za link!
yayo ::
A post on X (formerly Twitter) seemingly posted by Discussing Film appears to tease that Barbie director Greta Gerwig is in line to direct a reboot of 1999's Fight Club. It is said to be an all-female reboot featuring Barbie's Margot Robbie and Mad Max: Fury Road's Charlize Theron.
Zgodovina sprememb…
- odbrisal: kuglvinkl ()
Horas ::
huh? reboot?female?
right.
right.
8700k+z390, 32gb 3600mhz, 1080ti, 700w gold, 512gb+2x250gb m.2 nvme + 2tb hdd
8500+b360, 32gb 2666mhz, rx 6600, 600w bronze, 512gb+250gb ssd m.2 + 2tb hdd
8500+b360, 32gb 2666mhz, rx 6600, 600w bronze, 512gb+250gb ssd m.2 + 2tb hdd
2dark ::
Barbie director Greta Gerwig is in line to direct a reboot of 1999's Fight Club. It is said to be an all-female reboot featuring Barbie's Margot Robbie and Mad Max: Fury Road's Charlize Theron.
Bo lepo flopnilo. So filmi, ki jih ne greš na novo snemat, ker nima poante.
(\___/)
(> _ <)
(>🍫 )
(> _ <)
(>🍫 )
Zimonem ::
Komi čakam. Catfighti so coool, pa ker transpolnik bo v vlogi Marle. Elliot Page po možnosti.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Zimonem ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Furiosa (Mad Max) (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Sedem umetnosti | 23728 (1730) | Kurzweil |
» | Mad Max 4 Fury Road (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Sedem umetnosti | 57871 (2661) | oo7 |
» | Mad Max: The Wasteland (strani: 1 2 )Oddelek: Sedem umetnosti | 9813 (3825) | oo7 |
» | Oscars 2020 [Nominations Out Now]Oddelek: Sedem umetnosti | 4495 (3199) | oo7 |
» | Once Upon a Time In Hollywood (Tarantino ) (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Sedem umetnosti | 33331 (14461) | oo7 |