Forum » Strojna oprema » 2×512 twister??
2×512 twister??
cole-22 ::
No kupil sem 2×512 Twister-3500 pa mi na defolt voltazi ram splh ne dela,skos se mi resetira in na prime 95 po 30sekundah napise error!A je treba temu ramu voltazo dvignt al je kej narobe z rami??Sam men se zdi,da bi moral delati na defolt tko kot 3200!A ni tko?
Dr_M ::
in kok mas defult??
The reason why most of society hates conservatives and
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.
Dr_M ::
hm, pa si preprican, da ni kej druzga narobe?? ker chipset mas? cpu??
The reason why most of society hates conservatives and
WhiteWolf ::
Tud jaz mam probleme s temi rami. Sem imel 2*512 PC3500, sedaj imam 2*512 3700, ni nic bojlse. Jaz pri sebi sumim napajlanik.
Problem z NF7-S rev 2.0 in 2*512 Twister Pc3700
Problem z NF7-S rev 2.0 in 2*512 Twister Pc3700
Procesor mam 2600+ odklenjen(ni barton)Epox 8rda+ rev 2.1, 2×512 twister 3500, Radeon 9800XT, enhance 360W!Ce procesor nimam navit,da je na original nastavitvah no,da je vse na original z temi rami ne dela!WhiteWolf zakaj pa misls,da je napajalnik?Kok pa mas W?Men je prej na 2×512 twinmos(ni bil winbond)delalo normalno na defolt.No sj res da je zdej 3500 prej je blo pa 3200 sam se mi zdi,da nej nebi blo take razlike!
Mr.B ::
Dej čez memtest, če je brez errorejv je ok.
JAz imam 2xPC3700 twiterje na Avto pa dela BP, čeprav bi boralo biti 2.8V
JAz imam 2xPC3700 twiterje na Avto pa dela BP, čeprav bi boralo biti 2.8V
France Rejects Genocide Accusations Against Israel in Gaza,
To accuse the Jewish state of genocide is to cross a moral threshold
Pri AVTO nastavi rame na 320MHz, kar je itak premalo. Nisem se kaj igral z rami, ker je en bil zanič, danes so mi ga zamenjali. Zvečer se bom malo igral, tako da vidim kako gre. Najreje bi imel čivečji FSB na ramih. Procesor pa dela na defolt voltaži vsaj včeraj celi dan s frekvenco 3.6GHz. Sicer nastavljeno na 20% overclocking. Danes ozirom do konca tedna se moram z rami poigrati da bo šlo 1:1.
No zdej sm se neki ugotovu!Ce mam samo 2×512 notr se mi pri prime95 ko konca drugi stolpec in zacne tretjega se na tretjem stolpcu tudi ustavi in negre naprej(ceprav v task managerju pise running)ce dam pa sam 1×512 gre pa naprej A je mozno,da je dual chanel "zjeban" ??
Preveri najprej samo en ram, potem pa daj ven tega pa daj drugega notri. Vrjetno je en ram zanič.
Bom probal vendar se mi je to ze na prejsnjih dveh ramih dogajalo pa sem mislil,da je to zaradi tega ker niso pac tok kvalitetni rami!
No sem stestiral z mement testom:
1.Z obema ploscicama je najdl po 20 sekundah same errore
2.Potem sem probal z eno ploscico in tudi errori
3.Sem probal se z drugo ploscico in je bilo videti uredu laufal je priblizn slabo urco
Ocitno je bila ena ploscica pokvarjena!Pol sm jo nesu nazaj u trgovino in mal siku in so mi dal novo!No zdej sm sam mal na hitr stesteru in ZAENKRAT ni bo errorov.Ko bom mal bol stesteru bom porocal kako je blo.
WhiteWolf!Kaksne timinge mas nastimane pa na kok FSBja,da ti dela stabilno?
1.Z obema ploscicama je najdl po 20 sekundah same errore
2.Potem sem probal z eno ploscico in tudi errori
3.Sem probal se z drugo ploscico in je bilo videti uredu laufal je priblizn slabo urco
Ocitno je bila ena ploscica pokvarjena!Pol sm jo nesu nazaj u trgovino in mal siku in so mi dal novo!No zdej sm sam mal na hitr stesteru in ZAENKRAT ni bo errorov.Ko bom mal bol stesteru bom porocal kako je blo.
WhiteWolf!Kaksne timinge mas nastimane pa na kok FSBja,da ti dela stabilno?
WhiteWolf ::
Nekak se mi ne da vec testirat, tko da mam kar 10.5 * 210 7,3,2,2 in voltaza rama 2.6, voltaza chipseta 1.5, voltaza proca 1.725v
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Problem z NF7-S rev 2.0 in 2*512 Twister Pc3700Oddelek: Pomoč in nasveti | 1169 (1105) | Wad@ |
» | Ze ima kdo 8RDA+ rev 2.1 (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 4317 (3333) | cole-22 |
» | Iščem dobre - res dobre RAMe (strani: 1 2 3 )Oddelek: Kaj kupiti | 9361 (7089) | WhiteWolf |
» | Problem zaradi navijanja na Abit NF7-SOddelek: Navijanje | 1747 (1239) | WhiteWolf |
» | Problem pri navijanju NF7-S 2.0 plate (strani: 1 2 )Oddelek: Navijanje | 5121 (3581) | Fury |