Forum » Hlajenje in modifikacije » Odstranjevanje Heatspreaderja pri HyperX 3500
Odstranjevanje Heatspreaderja pri HyperX 3500
DjTonic ::
Pravkar sem odstranil Heatspreader na enem izmed dveh Kingston HyperX-ov 3500 (2x256MB). Kljub zelo FSB-ju, ki sta ga rama prenesla sem si mislil, da so gor morda BH-5 čipi in ne CH-5, vendar zdaj po končanem pregledu modula sem ugotovil, da so gor vendarle CH-5. Prav presenečen sem, da sem z njimi dosegel 252Mhz FSB .
Je še kdo uspel odstraniti ta HS? Morf kakšne čipe maš ti gor?
Še slikica takšnih, ki imajo BH-5 (Uff bi jih mel )
Je še kdo uspel odstraniti ta HS? Morf kakšne čipe maš ti gor?
Še slikica takšnih, ki imajo BH-5 (Uff bi jih mel )
- zavaroval slike: kuglvinkl ()
To ti nebi znal točno povedati kakšne čipe boš gor dobil. Lahko Kingstonove, vendar najverjetneje Winbond CH-5. BH-5 so že zdaj ful redki.
tiborrr ::
BH5 so, Tonic in ne CH5. CH5 ti zagotovo ne bi delali na toliko, verjami (imam CH5).
:EDIT: Jajks! Sem mislil, da je to tvoja slika ramekov, sorry!
:EDIT: Jajks! Sem mislil, da je to tvoja slika ramekov, sorry!
Don't test the captain's validity or his vulnerability!
Zgodovina sprememb…
- spremenil: tiborrr ()
ru7 ::
A ma še kdo probleme z CH5, da mu ne marajo visokih voltaž? Meni nad 2.7V kar napiše, da mi fajli od winsov manjkajo!
OZZY ::
Sam tko - Vsi ti rami imajo sedaj CH-5 čipe gor. Edini, ki ima še BH-5 čipe je Muskin (ampak samo ena varjanta - bi mogu prevert kera). Zakaj. Ker so si takrat naredil veliko zalogo teh čipov. Samo bojo tudi ti rami kmalu pošli. Trenutno pa se še dobijo. Jaz sem jih le te Muskin doma prejšnji mesec ko sem jih tudi kupil in potem naprej dobro prodal :).
Go with the flow.
Jackal ::
Ne morem si kaj, ampak spet morem prilepit kakšno slikico
Tole pa trenutno laufa v mojem sistemu. Dual Channel seveda
Tole pa trenutno laufa v mojem sistemu. Dual Channel seveda
Walking the way is something completely different than imagining the way.
Zgodovina sprememb…
- zavarovalo slike: OwcA ()
gamer ::
ej jackal, a zamenaš, ista firma ramo in čipov, sam ena taka mejhna razlika je... a veš tm k teb piše "BH-5"... men piše "CH-5", sej so isto dobri...
DaneViz ::
djtonic,
z 222x kam pridejo tvoji CH5?
PS: [ot] urške iz Gorice ne poznam [/ot]
z 222x kam pridejo tvoji CH5?
PS: [ot] urške iz Gorice ne poznam [/ot]
<<OC-ENTHUSIAST TEAM>>
2500+@2834MHz by prommy // abit nf7-s // adata 2x256 BH5 // sapphire 9500np128
amd32 + 9500np = 21772, record v kategoriji // superPI 1Mb: 35"
2500+@2834MHz by prommy // abit nf7-s // adata 2x256 BH5 // sapphire 9500np128
amd32 + 9500np = 21772, record v kategoriji // superPI 1Mb: 35"
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Mushkin Redline (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Navijanje | 10678 (6998) | WhiteWolf |
» | Kingston KHX 3000 (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Navijanje | 11033 (7834) | celada |
» | Kateri ram...Oddelek: Kaj kupiti | 1893 (1375) | Tic |
» | Iščem dobre - res dobre RAMe (strani: 1 2 3 )Oddelek: Kaj kupiti | 9259 (6987) | WhiteWolf |
» | Twinmos pri Mlacomu!!! (strani: 1 2 3 )Oddelek: Strojna oprema | 9544 (6007) | AtaStrumf |