Forum » Omrežja in internet » problem- pingi
problem- pingi
jl ::
Živjo, imam sledeči problem.
Imam ADSL prikloplen na lokalno mrežo preko D-Linkovega routerja. Vse dela lepo, dokler se na drugem PC-ju ne poveže na eMule. Takrat mi pingi narastejo na 1500ms. Pregledu sem z raznimi spyware, pa ni nič najdu. Ma kdo kakšno idejo?
Lp
Imam ADSL prikloplen na lokalno mrežo preko D-Linkovega routerja. Vse dela lepo, dokler se na drugem PC-ju ne poveže na eMule. Takrat mi pingi narastejo na 1500ms. Pregledu sem z raznimi spyware, pa ni nič najdu. Ma kdo kakšno idejo?
Lp
PaJo ::
Resitev je preprosta, ne uporablaj eMule ali pa jo omeji na neko manjso hitrost, ker ti pac ona pobere celotno tvojo internet pasovno sirino.
Ne se preveč sekirat, rajši uživat:)
Mavrik ::
Brez Packet prioritisinga ti nebo nič uspelo narediti... isto se zgodi tudi če poženeš eMule in online igro na enem računalniku, pač preveč paketkov da bi lahko bila odzivnosti višja.
The truth is rarely pure and never simple.
jl ::
Priporočaš kakšen konkreten software...Imam sicer netlimiterja, s katerim se da nastavit max. down/upload za pozamezni program.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | [P2P]eMule , eDonkey, Overnet, DC++ & co. (strani: 1 2 3 4 … 69 70 71 72 )Oddelek: Omrežja in internet | 426030 (9314) | Freakylion |
» | morpheus ne delaOddelek: Programska oprema | 2188 (1906) | strictom |
» | eDonkey kralj P2P omrežij (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Avtorsko pravo | 9845 (8315) | Eru |
» | Čigava bo blagovna znamka eMule?Oddelek: Novice / Omrežja / internet | 3284 (3284) | hruske |
» | VLC+eMule+Sophos=pocaaaaasnoOddelek: Programska oprema | 1144 (1096) | pow |