» »

BB kode in Mozilla Firebird

BB kode in Mozilla Firebird

MasterMind ::

BB kode delajo v IE super (recimo, če želim odebeliti text, samo označim in pritisnem gumb za bold). Ampak pri Firebirdu mi pa vrže [B] kodo na konec besedila. In mi gre to zelo na jetra. A imate kakšne rešitve glede tega?

Hvala vnaprej,
MasterMind

[BISI] ::

No ja, BB koda tukaj nima veze... je pa s tem povezan napis, ki se vstavi v tvoj input. Resitvi sta najmanj dve:
- stran naredis po taksnem principu kot je narejeno na Slo-Techu
- stran naredis po principu phpBB foruma, ki "vkljuci" oznako in jo potem ob naslednjem kliku "izkljuci"

drugace pa vstavljanje na zgoraj opisan nacin ne deluje v brskalnikih temeljecih na gecko-u.

Glih to mi ne dela. Recimo. Pri IE, ko označim recimo besedo test in pritisnem na B gumb, mi naredi tako: [B]test[/B]. (kot je prav). Z mozillo pa nardi test[B]. (niti taga ne zapre).

Gandalfar ::

A ni fajn, ko forumi uporabljajo nestandarne resitve? :>

Hm, integriraj Midas v svojo stran. Klik! :8)

popravek: se malo pomoci, da bos res integriral, hihi. :>

Netscape DevEdge
RTE Demo
Specifikacije

Zgodovina sprememb…

• spremenil: [BISI] ()

Tito ::

BTW, tudi na slotechu ti vrže kodo na konec namesto da bi jo dalo tam kjer imaš označeno...

Ups, sem narobe razumel... Sam sicer sproti vse vstavljam, ampak kakor komu. Se vedno pa ostane Midas -- se uporabniku je bolj domace. Tako ali tako deluje v IE5+, Mozilla 1.3+ in MozillaFirebird 0.6.1+, tako da glede podpore ni problema (aja, za Opero pa ne vem :)).

Gandalfar ::

Nej en proba v operi..

V Operi tut ne dela dobro. To pomeni, da se uporablja M$ standart. GRRR. (PS: tut na slo-techu ne dela... Ne z Opero in ne s Firebirdom). Bom jaz probal tisto integrirat in spremenit, da bo pisal BB kodo...

Še šreča, d uporablam Invisionboard :). Zdej vsi, k imate Firebird, pejte na www.podnapisi.net pogledat kako dela BB koda. (Nekaj je v javascript kodi narobe).

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Kako pobarvati en znak v input type=text

Oddelek: Izdelava spletišč
91374 (1266) sverde21
»

Firefoxu je uspelo (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Brskalniki
987229 (7229) Bakunin
»

Ce vam grejo na jetra vsiljivi flash popupi in reklame.

Oddelek: Omrežja in internet
211941 (1571) Gandalfar
»

Mozilla Firefox 0.8, Thunderbird 0.5, in prenovljen portal MozillaZine

Oddelek: Novice / Brskalniki
405750 (5750) MrStein
»

Kateri brskalnik?

Oddelek: Omrežja in internet
311983 (1641) ahac

Več podobnih tem