» »

Še velja?

Še velja?

nero ::

Pred približno pol leta sm nekje prebral, da siol uporabnikom kabelskega interneta, ki je v k.... v mojem primeru LINK, brezplačno ponuja, da se prešalta na ADSL.
Ni treba plačat ISDN-ja. Je kaj resnice v tem?

Lp

Hux ::

verjetno se ampak vprasaj na siol forumu reje.

Ales ::

Link... 384k/128k za 8.000 SIT mesečno, pa še pol časa ne dela? 8-O

Kolikor vem je ISDN treba plačat, ADSL priklop pa je res zastonj... preveri, če je še tako. Sicer pa majo tudi kablaši ene akcije zdaj, a nimajo...? Vse boljše kot Link. Sam enkrat ko ne boš mel več Linka ne bo ADSl nikoli več zastonj, razen če ga SiOL ne bo vsem talal, tko da se splača premislit.

fRiK0 ::

A ni Telemach odkupu link? Pozanimaj se pri Telemachu ce prestopis k njim kako in ka. Kolega je z Linka na telemach prestopu in mu dela vse bp.
Hvala

LP Tadej

swar ::

Vprasaj na siolu,sam se naredil ze eno leto nazaj kot ti hoces danes in sem imel zastonj adsl.Isdn sem moral kupiti za cca 25k s tem da sem dobil se telefon seveda.Naj te opozorim da se kakovost telemachovega interneta ne more primerjat z adsljem(skor isti drek kot link)...

Rotty ::

Čist odvisno, ker če gledam začetne stroške, ceno dostopa, ali pa kakšen ping...potem sploh ni dileme, da je zaenkrat zame Telemach pred ADSL-jem...sploh na področju SiolTV vs. kabeska TV !

darkolord ::

Naj te opozorim da se kakovost telemachovega interneta ne more primerjat z adsljem

kakor kje...

Ales ::

Telemach imam v pisarni (Vižmarje) in moram reči, da dela daleč bolj kot je Link. Hitrost je večino dneva enaka ali hitrejša kot bi morla biti, samo v času največje obremenitve je res nekoliko nižja, kot je paket. Preverjeno po realnih prenosih strežnik v tujini / pisarna.

V času od poletja sta bila dva krajša izpada, enkrat popolni izpad okoli pol ure, enkrat ponoči in zgodaj zjutraj izpad tujine, drugače je delovanje zanesljivo. Če je bil morda vmes kak krajši izpad (nekaj sekund), tega nisem štel, a ni jih bilo več kot dva ali trije, drugače bi si zapomnil. Moram reči, da sem zelo zelo prijetno presenečen.

Res pa je, da z ADSL dobiš več za isti denar, vsaj na dolgi rok. Če potrebuješ ISDN, seveda. Upam, da bodo kabelski ponudniki kmalu lahko ponudili še boljše pakete...

fRiK0 ::

Kakor sem omenu kolega ima Telemach (200m od mene) in mu dela lih tok dobr k men ADSL (vedno polna hitrost) in še manj izpadov ima kod jaz. Čeprav sem tudi jaz z ADSL čist zadovoljen :D
Hvala

LP Tadej

Zgodovina sprememb…

• spremenil: fRiK0 ()

Zdaj sm v dilemi, al ADSL (25K ISDN) ali pa Telemach brez vezave 3 leta (20k + star modem dam)
To me mal bega, da se pri ADSL-u vsakih 24h prekine povezava, koliko časa to traja?
ISDN-ja sploh ne rabim. Se splača dat tistih 25k pa ADSL vzet?

Zgodovina sprememb…

• spremenil: nero ()

Kostko ::

To me mal bega, da se pri ADSL-u vsakih 24h prekine povezava, koliko časa to traja?

če češ da se povezava ne bo prekinjala zaprosi (zastonj!) za statičen ip in bo :)
Human stupidity is not convergent, it has no limit!

Gandalfar ::

nero: traja pa nekje 2-5s. Kolikor hitro se pac lahko reconnectas. Ce ti dajo isti ip te niti iz irca ne odpinga.

Hux ::

Sej staticni IP zahtevas pa te ne prekine.

Če se odločm za ADSL, kaj nardim s starm kabelsim modemom. A ga siol vzame, pa ti da neki za njega, al ga morš sam prodat. Kolk je vreden Terayon?

Hvala

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Telemach hitrejši in cenejši (strani: 1 2 3 4 5 )

Oddelek: Novice / Ostale najave
21024055 (12919) smash
»

Kabelski internet cenejši kot ADSL (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Omrežja in internet
10410100 (7782) flipflop
»

Osebno zadovoljstvo: ADSL ali KABL ? (strani: 1 2 3 )

1018037 (6238) Narcos Satanicos
»

poceni do kabelskega neta

202797 (1995) Storm
»

nujna ADSL vprašanja

211555 (1085) hatch

Več podobnih tem